Poptávám starší pálene cihly
Poptávám staré pálené cihly.
Poptávám montážní, demontážní  a úklidové práce
1) Montáž záchytné stříšky š do 2,5 m = cena za m práce i s materiálem 2) Příplatek k záchytné stříšce š do 2,5 m za první a ZKD den použití = cena za m práce i s materiálem 3) Demontáž záchytné stříšky š do 2,5 m = cena za m práce i s materiálem 4) Lešení pomocné pro objekty pozemních staveb s lešeňovou podlahou v do 3,5 m zatížení do 150 ...
Hledám strojníka s praxí na kolových rypadlech
Poptávám strojníka s praxí na kolových rypadlech a nakladačích k trvalému pracovnímu vztahu .Okolí Břeclavska .
Poptávám pronájem párty stanů
Dobrý den,potřebuji pronajmout 15ks party stanu o velikosti 3x3m s bočnicemi ve dnech 2.9.2011-4.9.2011 místo konání Lednice.Prosím o kalkulaci.Děkuji.
Technologické centrum ORP Pohořelice I. část
Dodávka techniky pro zajištění projektu Technologické centrum, spisová služba a vnitřní integrace Pohořelice vybudování infrastruktury pro provozování aplikací a služeb technologického centra. Pořízení technologického centra a licencí software pro infrastrukturu včetně emailového a komunikačního serveru a převodu stávajících aplikací na nové ...
Poptávám podnájem
Matka s ročním dítětem hledá podnájem.Levně a rychle.
Dodání řešení elektronické spisové služby pro MěÚ Mikulov
Předmětem veřejné zakázky je dodání a implementace upgrade elektronické spisové služby MěÚ Mikulov, požadovaného počtu licencí spisové služby v hostovaném režimu pro příspěvkové organizace města Mikulov, skeneru pro skenovací linku, software licence pro skenovací službu, software licence modul PDF a dodání software licence databázového programu.
Dodání řešení hostované elektronické spisové služby pro obce
Předmětem veřejné zakázky je dodání a implementace požadovaného počtu licencí spisové služby v hostovaném režimu pro obce ve správním obvodu ORP Mikulov, které o to požádaly.
Dodání řešení elektronické spisové služby provozované na vlastní technologii obce
Předmětem veřejné zakázky je dodání a implementace požadovaného počtu licencí spisové služby provozované na vlastní technologii obce pro obce ve správním obvodu ORP Mikulov, které o to požádaly.
VŘ na dodávky ICT v rámci projektu Zavádění ICT v ORP Břeclav I - III
Předmětem zakázky je vybudování technologického centra ORP, řešení elektronické spisové služby ve spádové oblasti ORP Břeclav a řešení vnitřní integrace úřadu včetně jeho technické podpory po dobu udržitelnosti.
113 068 STA Dyje, km 26,77-27,60- Břeclav, předcházení škodám způsobeným zvláště chráněným živočiche
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je realizace zabezpečení požadovaných úseků ochranných hrází řeky Dyje před škodlivými zásahy volně žijícího chráněného živočicha - bobra evropského. Stavebními úpravami bude zajištěna stabilita poškozených hrází a v případě průchodu povodňových průtoků tak bude vyloučena možnost ...
Poptávám stěhovací a skladovací služby
Poptávám vystěhování rodiny z Londýna 1. - 2. 6. 2011 (velký kamion + 4 lidi na stěhování) + balení (krabice, kartony, fólie) + sklady/skladovací prostory: v Brně nebo okolí po dobu cca 1 roku pro část nábytku atd. Popis zboží ke skladování: nábytek, knihy, obrazy, atd. Požadovaná plocha skladu: ??? Lokalita: Brno Max. cena: cena dopravy + ...
Poptávám internetové připojení
Hledám dodavatele vysokorychlostního internetu (Mikulov na Moravě)
VŘ na dodávky ICT v rámci projektu Zavádění ICT v ORP Břeclav I - III
Předmětem zakázky je vybudování technologického centra ORP, řešení elektronické spisové služby ve spádové oblasti ORP Břeclav a řešení vnitřní integrace úřadu včetně jeho technické podpory po dobu udržitelnosti.
Poptávám odvoz fekálií
Poptávka na čerpání a odvozu fekálií (jímka cca 5m3) v oblasti jižní Moravy, Horní Věstonice u Mikulova. Děkuji
Poptáváme slisované PET láhve v balících
Poptáváme PET láhve slisované v balících dle barev: čirá a modrá Množství 600 tun ročně. Platba při nakládce po kontrole zboží. Žádáme ceny EXW. Celá ČR a okolní státy.
Poptávám použité železniční kolejnice
Poptávám odkup železničních kolejnic z demolice, na překlady nebo do kovošrotu. Rozměr- 6x 6,6m, 4x 5,8m, 4x 4m, 5x 2,6m, 10x2m. výška kolejnice 12cm,šířka spodní 11cm. 1m/33kg
Poptávám koupi bytu v OV
Koupím byt v Lednici v osobním vlastnictví 1 a kk, novostavba i starší byt.
Břeclav - úpravna vody Kančí obora
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí projektových a inženýrských služeb pro zpracování projektové dokumentace pro stavbu „Břeclav - úpravna vody Kančí obora“, jejíž předpokládané náklady na provedení stavby činí 310.000.000,- Kč.
Poptávám kvalitní oblečení pro komisní prodej
Poptávám značkové (kvalitní) oblečení (pánské i dámské) do komisního prodeje pro mou prodejnu.
Poptávám inovaci eshopu
Potřebuji do svého eshopu dostávat pravidelně každý den aktualizace ( aktuální ceny, novinky, veškeré změny hlavně u velikostí, doprodeje, nové fotky, skladové zásoby atd.) zkrátka vše co k tomu patří.Nebráním se ani k přechodu do jiného systému eshopu. Řeknu to jednoduše, můj eshop se nachází na stránkách www.eshopsale.cz, stránky našeho ...
Poptáváme solární ohřev TÚV
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové Vsi, která se zabývá solárními kolektory. Jde mi o ohřev TÚV pro tříčlennou rodinu.
Hledáme obchodní zástupce
Hledáme obchodní zástupce v oboru komponenty pro automatizaci, komponenty pro vrata a brány (ČR, SR, PL).
Poptávám použití ABS  na vůz zn. VW
Poptávám použité ABS na VW Bora 16v r.v.2003
Poptáváme realizaci povrchové úpravy
Hledáme dodavatele povrchové úpravy zabraňující lepení plakátů na stožáry veřejného osvětlení, zejména použitelné na lakované plochy.