Poptávám dodavatele krabičkové diety
Poptávám krabičkovou dietu až do domu. Obec Vratěnín, pošta Uherčice.
Zabezpečení stravování pro zaměstnance
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na komplexní výrobu a dodávku obědů pro zaměstnance zadavatele včetně zajištění likvidace zbytků. Smlouva na dobu neurčitou.
Výroba, dodávání a dovoz celodenní stravy do Domova pro seniory Foltýnova, příspěvková organizace
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na komplexní výrobu, dodávku a dovoz stravy pro domov pro seniory Foltýnova. Budoucí dodavatel se zaváže vyrobit a dodat stravu včetně nápojů pro zaměstnance a klienty Objednatele a to za podmínek a způsobem níže stanoveným.
Dodávka stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavřní smlouvy na komplexní výrobu a dodávku stravy pro zadavatele s názvem: " Dodávky stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně" v rozsahu a podle podmínek stanovených v Zadávací dokumentaci.
Dodávka stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na komplexní výrobu a dodávku stravy pro zadavatele s názvem "Dodávky stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně" v rozsahu a podle podmínek stanovených v Zadávací dokumentaci.
Distribuce stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na provádění kompletace stravy a mytí tabletového systému, včetně provedení nezbytných stavebních úprav a dodávky veškerého gastronomického vybavení pro zadavatele v rozsahu stanoveném zadávací dokumentací.
Poptávám pronájem párty stanů
Dobrý den,potřebuji pronajmout 15ks party stanu o velikosti 3x3m s bočnicemi ve dnech 2.9.2011-4.9.2011 místo konání Lednice.Prosím o kalkulaci.Děkuji.
Výroba a dodávání celodenní stravy v rámci celoročního nepřetržitého provozu do Domova pro seniory
zajištění celodenní stravy pro klienty domova pro seniory Foltýnova, Brno
Zajištění stravování v objektu Centra sociálních služeb Tišnov, příspěvková organizace
Předmětem veřejné zakázky je zajištění stravování v objektu Centra sociálních služeb Tišnov, příspěvková organizace.
Poptávám ubytování ve Znojmě
Poptávám ubytování pro šest osob (3x dvoulůžkový pokoj) v centru Znojma v termínu 28.6.2010
Poptáváme zajištění svatby
Poptáváme zajištění svatby v září 2010. Svatba by se měla konat ve Znojmě či okolí, svatebčanů bude zhruba 30 - 35. Vyžadujeme zajištění pohostinství, ubytování na 1 noc, doprovodný program originálního zaměření (ne jen hostina a hudba), originalitě a nápadům meze neklademe, fotografování.
Poptávám ubytování v Pardubicích
Poptávám ubytování pro skupinu 10.-15ti osob v termínu 27.8.-29.8.Jedná se o vystavovatele na Pardubickém festivalu vína,nutná je tedy blízkost(max.1 km) zánku,kde se festival koná.Cena do 500 kč/os/noc.
Poptávám ubytování na horách
Poptávám ubytování v horské chatě, v termínu 22. - 27. 2. 2009.
Sháním hudební produkci na svatbu
Sháním keyboardistu na svatbu, který/á umí zazpívat, udělat zábavu a svatbu moderovat. Svatba bude 4.10. 2008, 15.00-20.00 hod, v hostinci poblíž Kuřimi.
Poptáváme ubytování pro 70 osob
Na termín 3.-4.10.2008 poptáváme pro skupinu cca 60-70 osob: - ubytování z 3. na 4.10. - přednáškový sál po celou dobu pobytu. V pátek, 3. října: - oběd, coffee breaky, večerě - návšteva blízkého vinného sklípku: degustace, posezení a konzumace sudové víno a pravý moravský burčák! V sobotu, 4. října: - snídaně, coffee breaky, ...
Poptávám ubytování, oblast Česká Kanada
Hledám ubytování pro 4 osoby v oblasti Česká Kanada v termínu 26.07.2008 - 02.08.2008. Upřednostňuji chata, chalupa. Za nabídky předem děkuji.
Poptáváme ubytovací a školicí prostory
Ve vinařské oblasti hledáme ubytování a školící prostory pro firemní setkání. termín: 28 - 29.3.2008 požadavky: 28.3.2008 10-12 - úvod - oběd cca 60-80 lidí 12-18 - jednání v sekcích 5x salonek pro 12-15 lidí 1x salonek (učebna) internet - pro 15-20 lidí 18-19 - společenské setkání - sál pro 60-80 ...
Poptávám dodavatele obědů pro kavárnu
Hledám dovozce poledních menu do brněnské kavárny
Poptávám odpočinkové ubytování v Brně
Poptávám hotely nebo penziony v Brně, s možností ubytování či odpočinku pouze na pár hodin během dne, ne přes celou noc. Pouze telefonní kontakt.