Poptávám sváření plastů
Poptávám sváření plastů - fatrafol izolace.
Poptávám vypalování otvorů do polotovaru
Pálení rondelů o průměru 150 mm z materiálu o tloušťce 8 mm, popř. vypalovaní otvorů dle výkresu do tohoto polotovaru, v nabídce oddělit cenu práce a cenu materiálu, materiál S235JRG2, roční objem cca 40.000 kusů.
Poptávám pozinkování
Natřená pojízdná vrata 4000x1600 okna pro pro dřěrvěnou výplň 1x Branka 800 x 1600 2x Jsou natřená.Dotaz:umíte pozinkovat?
Poptávám úpravu povrchu před nátěrem
Poptávám otryskání (nebo jinou úpravu povrchu) před nátěrem a odborným několikanásobným nástřikem dvousložkovými epoxidovými barvami hliníkové motorové lodi o rozměru cca 9*3m. Loď je umístěna v areálu firmy PROFIKA s.r.o. v Benátkách nad Jizerou.
Poptáváme zakázkovovu kovovýrobu
Výroba 120 ks podložka z konstrukční oceli. Termín dodání:do 5.8.2010 na adresu objednatele
Poptávám povrchovou úpravu nerezu
pokovení atypického prvku z nerezu,požaduji černou barvu odolnou proti odření.
Poptávám zakroužení trubky
Poptávám zakroužení trubky z Fe plechu cca 1,5mm tl, rozměr cca 73cm délky a průměr cca 230mm, 1ks, svařeno podél (šev). Přesné rozměry s náčrtem bych dodal.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme výrobu rádius dle přiložené výkresové dokumentace/zašleme ihned po projevení zajmu,kontakt přes email, největší rozměr k výrobě rádiusu je plech 2000x1000/v počtech uvedených na výkresech. U největšího dílce cca20-30 ks-počet bude upřesněn.Polotovary- plech s ohybem dodáme. Cenové návrhy Prosím v nejkratším možném termínu.
Poptávám povrchovou úpravu smaltováním
Prosím o nový smalt v bílé barvě na mezikruží průměru cca 100 mm pendlových hodin. Děkuji s pozdravem Bělka.
Poptávám zhotovení výběhu pro psa
Poptávám výběh pro psa cca 10 m2 - kovová případně pozinkovaná konstrukce
Poptávám zinkování
Poptávám zinkování 15 ks.držáků z materiálu -úhelník 50x50x5 délky 2500mm šířky 850mm.Prakticky obdélník o váze cca celkem 600kg.Držáky bych přivezl v pondělí 5.10. ráno do 8 h.a vyzvedl v pátek ráno 9.10. S pozdravem Knobloch Pavel
Poptávám vjezdová vrata vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž vjezdových vrat do dvorního traktu, včetně zemních a zednických prací. Vrata musí být dělená, křídlo vrat cca 3m, je požadován elektropohon s dálkovým ovládáním., vrátka minimálně 90 až 100 cm, ovládání čipem. Požadujeme dodávku včetně zaměření,zpracování projektové dokumentace, zpracování položkového rozpočtu jak ...
Poptávám pozinkovanou nástavbu komínu
Poptávám nástavbu na komín zahradního krbu z pozinku, rozměry 190x210x1500 mm, chlopně s úkosem 30 mm široké, s klapkou se závitovou tyčí (klapka viz obrázek dole).
Poptáváme opracování tyčí
Společnost POLDI Hütte s.r.o. poptává kooperaci na opracování tyčí na hrubo o průměru 500mm až 1000mm a délce 6000mm až 12000mm. Jedná se o následující materiály: 1.2379, 1.2080, 1.2842, 1.2344, 1.2343, 1.2311, 1.2312, 1.2714 (HB 360-400), Sb,C + 42CrMo4 a 34CrNiMo6.
Poptáváme pískování škrabek brambor
Poptáváme pískování škrabek brambor - školní jídelna
Poptáváme dodávku zábradlí pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU Hledáme dodavatele zámečnických výrobků (zábradlí - vnitřní i venkovní) - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme mříže na balkon
Syn bydlí na sídlišti v bytovce z cihel v přízemí. Potřebujeme zabezpečit balkon. Poraďte jaké mříže, v jaké ceně a na koho se mám obrátit.
Poptávám výrobu brány k RD
Poptávám výrobu dvojkřídl. branky k domu.
Poptáváme kovářské práce
Hledáme kovárnu pro kování ojnic, pístů..., na okrese nezáleží, může být i momo náš okres. Děkujeme
Poptávám zhotovení betonového plotu
Poptávám 70 m monolitického plotu okolo RD z podhledového betonu včetně zamečnických prací - 3 brány.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Dobrý den, poptáváme výrobu ocelové příhradové konstrukce podle dodané výkresové dokumentace. Pro představu přikládáme schematický výkres a hrubý rozpis materiálu. Výrobní dokumentaci dodá spol. SoliCAD, s.r.o. Nabídky zasílejte výhradně na e-mail uvedený v kontaktech. Termín nabídky - do 3 dnů od obdržení poptávky.
Poptáváme VF kalení
Poptáváme vysokofrekvenční kalení.
Poptáváme odběratele přísl. ke svařování
Poptávám odběratele: SIDERGAS a PITTARC - kvalitní italské dráty SG2 a SG3, balené na cívkách a v sudech. Za rozumné ceny, v jakémkoli množství, dovezeme až k Vám. Certifikáty DB a další pro všechny požadavky odběratelů. Elektrody BÖHLER a ESAB pro naše-Vaše invertory OMICRON(GAMA). Pro svařování MIG/MAG a TIG Vám doporučujeme pouze hořáky zn. ...
Poptáváme odběratele zařízení k CNC obráb.
Poptávám odběratele plánovací hlavy TA-Center pro obráběcí centra Vlastnosti a přednosti: * Typy kompaktních rozměrů a menší hmotnosti umožňují upnutí do kužele ISO 30 a ISO 40 * Vysoké provozní otáčky až do 2000 ot./min * Jednoduchá montáž, podobně jako aplikace úhlové hlavy * Snadné propojení s CNC, jako např. u CNC stolu * Dostupná cena ...
Poptávám broušení řetězů u pily Oleo-Mac
Dobrý den potřeboval bych nabrousit řetězy k motorové pile OleoMac. Děkuji