Příseka - splašková kanalizace
výstavba nové veřejné splaškové kanalizace se zaústěním do stokové sítě města Světlá nad Sázavou s následným čištěním odpadních vod na městské ČOV Světlá nad Sázavou - gravitační stoky DN 250 - 2 981,8 m, 2 ks čerpací stanice, výtlaky výtlaky PE 100 SDR 17 90 x 5,4mm - 1 160 m, přípojka NN k čerpací stanici, veřejné části domovních přípojek; ...
Oprava a odbahnění Pilského rybníka
Předmětem zakázky je rekonstrukce vodní nádrže. V rámci realizace akce bude provedeno odbahnění nádrže, rekonstrukce hráze, výstavba nového výpustného zařízení a bezpečnostního přelivu.
Poptávám výrobu patky hranaté
Dobrý den, poptávám výrobu patky hranaté 100x100x5mm, obj. č. PH 17.5. Počet 200 - 1000 ks, bez povrchové úpravy. Prosím o cenovou nabídku, včetně dopravy do Havlíčkova Brodu. Děkuji.
Poptávám nepromokavé krytí sedačky
Poptávám nepromokavý kryt pro sedačku na terase, d= 175cm, š=140cm, v=70cm, nejlépe se zipem na pravé straně (viz foto), nebo oka na spodní straně. Materiál - kašírovaná folie (čirá), nebo nějaká nepropustná látka (šedá). Prosím kalkulaci a termín dodání. Děkuji.
Rekonstrukce staré radnice v Havlíčkově Brodě – dodávka a montáž interieru
Předmětem zakázky je dodávka a montáž interieru (vnitřního vybavení rekonstruovaných prostor staré radnice v Havlíčkově Brodě dle další specifikace zadávací dokumentace. Většina nábytku je řešena jako atypická s výjimkou nábytku sedacího a drobných prvků jako sanitární doplňky sociálních zařízení.
HBM-Mírovka II (P.0365), stavebně montážní práce
HBM-Mírovka II (P.0365), stavebně montážní práce
Vypracování KoPÚ v k.ú. Květinov a k.ú. Kvasetice u Květinova
Vypracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Květinov a katastrálním území Kvasetice u Květinova (dále jen „KoPÚ“), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Vypracování návrhu KoPÚ v k.ú. Horní Krupá
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Horní Krupá u Havlíčkova Brodu, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu. Návrh KoPÚ ...
Vypracování návrhu KoPÚ v k.ú. Česká Jablonná
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Česká Jablonná, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu. Návrh KoPÚ bude zpracován ...
Poptávám zakázkovou výrobu garáže
Vážené damy a panove, vyrábíte také garáže na zakázku? S pozdravem Sulc.
Vypracování návrhu KoPÚ v k.ú. Olešenka
Vypracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Olešenka (dále jen „KoPÚ“), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Rekonstrukce staré radnice v Havlíčkově Brodě – 3.etapa
Předmětem zakázky je 3.etapa rekonstrukce historicky cenného objektu, jehož počátky sahají min. do 15.století. V I. nadzemním podlaží bude rekonstruována vstupní hala, provedeno nové zádveří. Dále zde bude obnoven průchod do dvora s trojicí schodů s třemi stupni. Nově zde budou zřízeny toalety a počítačová učebna. V II. nadzemní podlaží bude ...
V1317/1318 - vedení 110 kV - kompletní rekonstrukce
Předmětem veřejné zakázky je provedení elektromontážních a stavebních prací tak, aby výsledkem byla kompletní rekonstrukce dvojitého nadzemního vedení 110kV V1317/1318 v úseku TR Mírovka až stožár č. 86 včetně odboček k TR Bedřichov a k TR Heroltice.
V1317/1318 - vedení 110 kV - kompletní rekonstrukce
Předmětem veřejné zakázky je provedení elektromontážních a stavebních prací tak, aby výsledkem byla kompletní rekonstrukce dvojitého nadzemního vedení 110kV V1317/1318 v úseku TR Mírovka až stožár č. 86 včetně odboček k TR Bedřichov a k TR Heroltice.
Vypracování návrhu KoPÚ v k.ú. Simtany
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Simtany, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu. Návrh KoPÚ bude zpracován tak, aby ...
Poptávám výrobu šnekové šroubovice
Zdravím, prosím zda je možno u vás vyrobit šnekovou šroubovici, následujících rozměru a odeslat přepravní službou na adresu. Rozměry šroubovice: průměr šr.90mm průměr hřídele 25mm stoupání ěr.60mm celková délka 700mm síla materiálu ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Staříč
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav ("KoPÚ") v k.ú. Staříč , včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vyhotovení DKM, včetně dokumentace pro zavedení výsledků KoPÚ do katastru nemovitostí (ID eAgri 4022).
Učebny pro výzkumná pracoviště pro projekt Badatelská centra pro přírodní vědy
Vybudování učeben pro výzkumná pracoviště pro středoškolské vzdělávání studentů gymnázií sídlících ve městech Havlíčkův Brod a Žďár nad Sázavou.
Učebny pro výzkumná pracoviště pro projekt Badatelská centra pro přírodní vědy
Vybudování učeben pro výzkumná pracoviště pro středoškolské vzdělávání studentů gymnázií sídlících ve městech Havlíčkův Brod a Žďár nad Sázavou.
Poptávám výrobu vodního kola
Poptávám výrobu vodního kola na horní vodu. Průměr kola cca 3,5m, šířka 0,8m. Materiál dřevo . Hřídel ale kovová. Bude upřesněno s dodavatelem.
Realizace úspor energie v objektu DM Světlá nad Sázavou
Realizace zateplovacího systému a výměna dveřních a okenních prvků na objektu domova mládeže Akademie-VOŠ, Gymnázia a SOŠ Světlá nad Sázavou, p.o.
Rekonstrukce Smetanova náměstí v Havlíčkově Brodě
Jedná se o úpravu komunikací a veřejných ploch části Smetanova náměstí (jím procházející Havlíčkovy ulice, provedení komunikačního připojení od ulice Trčkovy po Smetanovo náměstí a dále do ulice Beckovského). Celá veřejná zakázka sestává z následujících inženýrských objektů: IO 01 ZPEVNĚNÉ PLOCHY IO 02 ODVODNĚNÍ , KANALIZACE IO 03 PŘELOŽKA ...
Poptávám výměnu okna a balkonových dveří
Poptávám výměnu stávajícího okna. Potřebuji proříznutí stěny na vyjetí invalidního vozíku.1x dveře balkonové 220x130. Větrací okno 130x60 cm. Dvojité skla. Včetné zednických prací a sklopné plošiny pro vyjetí směrem doleva. Plošina betonová 80 cm. Děkuji S pozdravem Alena Totterová
Rekonstrukce nádrže 239/6, sklad Šlapanov
Provedení obnovy válcové stojaté podzemní nádrže o objemu 8.900 m3 pro skladování pohonných hmot, včetně projektové přípravy, zahrnující rovněž zpracování kompletní realizační projektové dokumentace (včetně vyhotovení DPS se všemi výkresy detailů, výkresy skladeb a výkresy armování). Stávající nádrž je po sanaci původní ocelové vystýlky, nová ...
Poptávám látkovou střechu na houpačku
Dodání látkové střechy houpačky 3-sedadla gold cz 23757479./vyrobeno v Číně/ na dobírku. Děkuji. Jedná se o běžnou venkovní houpačku prodávanou v supermarketech. Distribuční firma AHOLD Czech Republic a.s.