Poptávám vzduchotechniku do RD
Poptávám lehkou vzduchotechniku s montáží ventilace do RD (kuchyň, koupelna, WC).
Poptávám výměnu bobrovky
Poptávám výměnu BOBROVKY 2500 m2, v areálu Rehabilitačního ústavu Kladruby. Požaduji I. jakost Bobrovek. Stávající Bobrovky jsou II jakosti, podbité prkny s latěmi, okapy jsou měněné - pouze nutná oprava hromosvodu, ve střeše je 70 ks oken s ventilačními rourami. Nabídky prosím posílejte na níže uvedený e-mail. Děkuji Roman Novák
Poptáváme střešní PUR panely vč. montáže
Poptáváme střešní sendvičové PUR panely, tloušťky min. 10 cm (nejlépe imitace střešních tašek, ale toto není podmínkou), nutné však možnost osazení střešními okny, jedná se o střechu RD, cca 300 m2. Sháníme firmy s dodávkou na klíč, včetně montáže.
Poptávám pokládku dlažby
Poptávám položení dlažby 8,5 m2 ( předsíň ) Termín - květen
Poptávám zaměření hranice pozemku
Poptávám zaměření hranice stávajícího pozemku cca 500 m2 v okrese Benešov.
Poptáváme základové a výkopové práce
Hledáme dodavatele stavebních prací: základovou desku 6,5x8,5m určenou pro výstavbu dřevostavby včetně komína (7m) a výkopových prací. Termín: červen/červenec 2007. Lokalita: osada Vrabčí brod u Poříčí nad Sázavou.
Poptáváme stavební práce
Poptáváme, práci demolice, vyklízení, stěhování, stavební práce pokládka dlažby, dešťová kanalizace, zateplení RD a další stavební práce.
Poptávám opravu ploché střechy 9x9 m
Poptávám opravu ploché střechy. Střecha má rozměr cca. 9x9m. Prosím o zaslání finančního rozpočtu.. Děkuji. S pozdravem Luba Sonková