Realizace energetických úspor v objektu ZŠ Slezská 850 v Orlové
Předmětem veřejné zakázky je realizace úspor energie ve školském zařízení města Orlová, které spočívá v zateplení obvodových konstrukcí školy, výměně oken, vstupních dveří a zateplení střech.
Poptávám realizaci plynové přípojky
Poptávám realizaci plynové přípojky k rodinému domku. Projekt mám,výkop je již proveden.Včetně HUP.
Hledáme dřevozpracující firmy pro holandskou společnost
Hledáme truhlářské a stolařské firmy, které jsou schopny zpracovávat dřevo, masiv, MDF na kvalitních strojích dle naší zakázky a které mají přibližně 10 - 20 zaměstnanců a zkušenosti z této oblasti. Popřípadě i jazykové vybavení s vedením bude výhodou, ale tlumočení do čestiny je z naší strany zajištěno. Popis naší firmy: Mezinárodní společnost ...
Realizace energetických úspor v objektu ZŠ Ke Studánce 1050 v Orlové
Předmětem veřejné zakázky je je realizace úspor energie ve školském zařízení města Orlová, které spočívá v zateplení obvodových konstrukcí školy, výměně oken, vstupních dveří a zateplení střech.
Realizace energetických úspor v objektu ZŠ Slezská 850 v Orlové
Předmětem veřejné zakázky je realizace úspor energie ve školském zařízení města Orlová, které spočívá v zateplení obvodových konstrukcí školy, výměně oken, vstupních dveří a zateplení střech.
Poptáváme svařečské práce a kovoobrábění
Hledáme fimu v Karviné a okolí pro svaření a přebroušení dělených kovových trnů. Nutnost dodržet rovinost a následné vyvážení. Celková délka 7730mm a průměry od 100 do 300mm. Vaše dotazy rádi zodpovíme.
Zajištění bezbariérového přístupu k ZŠ Slezská 200
Předmětem stavebních prací jsou opravy poškozených pozemních komunikací pro pěší včetně bezbarierového řešení, stavební úpravy nášlapné vrstvy chodníku na mostním tělese, odstranění přístřešku autobusové zastávky a umístění nového zastávkového přístřešku. Stavební práce budou prováděny na ul. Slezská v Orlové-Porubě.
Prohloubení jam Lazy 2 a 6 závodu Lazy Dolu Karviná z 9. na 10. patro
Prohloubení jám Lazy 2 a 6. z 9. na 10. patro počínaje zpracováním projektové dokumentace zařízení staveniště, zřízením zařízení staveniště, prohloubením jám, vystrojením a vybavením jám, jámových tůní, nárazišť a těžních zařízení až po zprovoznění těžních zařízení na 10. patro a jejich uvedení do provozu.
Poptávám zhotovení vodovodní přípojky
Poptávám zhotovení vodovodní přípojky k RD dle stavební dokumentace
R 000925 - Revitalizace obytného domu Kysucká 1821/8 a 1822/10, II. etapa - třetí vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce dvou bytových domů - společných prostor. Jedná se o rekonstrukci výtahu a výtahové šachty, nových silnoproudých a slaboproudých rozvodů. Dále bude provedeno VZT pro odvětrání stávajících bytových jader.
Odkanalizování okrajových částí města Orlová
Předmětem veřejné zakázky je modernizace odkanalizování tří lokalit města Orlová. Řešené lokality jsou: lokalita B - Poruba, lokalita F - Zimný důl a lokalita G - u nemocnice. Součástí je rovněž zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného provedení stavby a geodetického zaměření.
Regenerace panelového sídliště Karviná Hranice, okolí ZŠ Mendelova
Předmětem veřejné zakázky je regenerace panelového sídliště Karviná Hranice, okolí ZŠ Mendelova. Sadové a krajinářské úpravy (nová výsadba stromů a keřů), asanační zásahy, terénní úpravy.
Odkanalizování okrajových částí města Orlová
Předmětem veřejné zakázky je modernizace odkanalizování tří lokalit města Orlová. Řešené lokality jsou: lokalita B - Poruba, lokalita F - Zimný důl a lokalita G - u nemocnice. Součástí je rovněž zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby, dokumentace skutečného provedení stavby a geodetického zaměření.
Výměna kanalizačního řadu na ul. Vrbická v Bohumíně - Vrbici nad Odrou
Výměna stávajícího kanalizačního potrubí za nové
Ekologizace budov nemocnice  Albrechtice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce dle projektové dokumentace stavby, vypracované společností Architektonické studio ARCHEŚ, Gagarinova 13, 746 01 Opava, IČ: 13505836, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Stavba je členěna na SO: SO 01 – Hlavní budova SO 02 – Budova Dětské rehabilitace Stručná charakteristika: Projekt řeší ...
Obnova kostela Povýšení sv. Kříže v Karviné II.
Předmětem stavebních prací je obnova omítek, pořízení zvonů, dešťová kanalizace, zpevněné plochy, výměna osvětlení a vytápění kostela, přesklení okenních výplní, restaurování oltářů na kostele Povýšení sv. Kříže v Karviné.
Zateplení Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj – pracoviště Orlová-Lutyně
zateplení vybraných objektů (výměna oken, fasáda), zpracování projektové dokumentace skutečného provedení stavby, zajištění funkce odpovědného geodeta, dodávka všech dokladů o zkouškách, revizích, atestech a provozních návodů a předpisů, propagace projektu, dále viz zadávací dokumentace
Zateplení Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj – pracoviště Karviná-Ráj
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavby v rámci projektu „Zateplení vybraných objektů nemocnice v Karviné-Ráji“ Realizací stavebních prací dojde ke snížení energetické náročnosti budov a úspoře provozních nákladů u jednotlivých objektů. V rámci plnění předmětu veřejné zakázky bude provedeno osazení ovládacích klik se zámky pro aretaci polohy ...
R 000925 - Revitalizace obytného domu Kysucká 1821/8 a 1822/10, II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce dvou bytových domů - společných prostr. Jedná se o rekonstrukci výtahu a výtahové šachty, nových silnoproudých a slaboproudých rozvodů. Dále bude provedeno VZT pro odvětrání stávajících bytových jader.
Poptáváme střešní krytinu vč. pokládky
Poptávka - Střešní krytina rodinného domu 160m2 14.9.2011 Realizaci položení střešní krytiny sedlové střechy, se sklonem mezi 30-40 stupni, na ploše 160m2. Poptávka se vztahuje na finální pokrývku včetně všech potřebných doplnků a instalace, na střeše již je v tuto chvíli cleoplošné deskové bednění a lepenka Iko. Materiál krytiny si ...
Snižování spotřeby energie v kulturním domě Leoše Janáčka v Havířově
Předmětem veřejné zakázky je zateplení všech fasád nadzemních podlaží obvodového pláště, výměna okenních výplní a prosklených fasádních plášťů, dveří a oprava střešní krytiny budovy Kulturního domu Leoše Janáčka v Havířově. Součástí je rovněž realizae přístupové rampy a úpravy u vstupu.
Oprava fasády,vnitř. rozvodů vody a kanalizace, domofónů, střechy a zat. štít.stěny domu č.p. 418
Stavební práce - oprava fasády vč. očištění cihelného zdiva, oprava vnitřních rozvodů vody a kanalizace, oprava domofónů , zateplení štítových stěn,částečná oprava střechy vč. okapů a svodů,nátěry kovových konstrukcí.
Revitalizace povodí Olše – kanalizační přípojky
Předmětem plnění veřejné zakázky na stavební práce je revitalizace povodí Olše – kanalizační přípojky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
8 podporovaných bytů v domě č. p. 734 v Rychvaldě
Stavebními úpravymi se vybuduje 8 malometrážních bytů a to ve 2. a 3. NP. Z toho bude 2 x 1+0 a 6 x 1+1. celý objekt bude zateplen vč.střechy, budou vyměněna okna a vstupní dveře, nové rozvody TI.
Rekonstrukce chodníků na ul. Masarykova, 2. etapa
Rekonstrukce stávajícího chodníku podél ulice Masarykovy v Orlové-Lutyni - spočívá ve výměně povrchu z dnešního litého asfaltu na zámkovou dlažbu. Dlažba bude provedena tak, aby nevznikaly výškové nerovnosti. rekonstrukce současně řeší úpravu veřejného osvětlení autobusových zastávek a přechodů. Kácené stromy budou hrazeny ve stejném počtu.