Poptávám výstavbu kůlny
Poptávám postavení kůlny a dřevníku (výpomoc po povodních).
Poptávám výrobu dřevěných oken
Poptávám výrobu 3 ks dřevěných oken o rozměrech 150x120 cm, dvoukřídlé.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Doksy u Máchova jezera
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy (dále jen "KPÚ") v k.ú. Doksy u Máchova jezera včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh KPÚ bude zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí (dále jen "KN").
Poptávám prohloubení studny
Poptávám prohloubení kopané studny o 2 metry.Kopané podloží perk.
Poptávám očištění žulového obložení RD
Očištění žulového obložení RD. Obložení do výšky cca 80 cm po celém obvodu domu z roku 1907, zněčištěné před cca 15 lety při výměně fasády. Je možné vysokotlaké čištění pískem?
Poptávám realizaci vrtané studny
Poptávám zhotovení vrtané studny.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám položení zámkové dlažby vč.obrubníků, zemních prací na příjezdové cestě k RD. Cca. 40 m2, základní šedá dlažba, 6 cm. Prosím o kalkulaci a možný termín realizace.
Poptávám realizaci vrtané studny
Poptávám provedení vrtané studny v Semilech - určeno k RD
Poptávám realizaci protiradonových opatření
Potřebuji navrhnout a realizovat protiradonová opatření v RD v Jablonci n. Nisou. RD má zastavěnou plochu cca 80m2, je podsklepený a má 2 obytná podlaží. V 1. a 2. obytném podlaží naměřeno 700Bq/m3
Poptávám pozinkování
Dobrý den, sdělte mi prosím cenu za pozinkování staré litinové vodovodní výlevky- jsou na ní ještě zbytky smaltu. Ten bych snad mohl nechat opískovat ale pokud to děláte také, bylo by zbytečné to dělat na dvou místech.
Poptávám skleník
Poptávám skleník.
Poptávám obložení zárubní dřevem
POPTÁVÁM OBLOŽENÍ KOVOVÝCH ZÁRUBNÍ DŘEVEM V CIHLOVÉM ČINŽOVNÍM DOMĚ-/NVEDÁVNO VYSÍLALA NOVA V LOSKUTÁKOVI/
Poptáváme truhlářské práce
Dobrý den, Luboš Rokos, měli bychom zájem o truhlářské výrobky na chatce v kolonii ve Vesci v Liberci. Konkrétně předělat dekl do sklepa, který se rozpadá a je vůbec špatně zaměřený, a venku postavit stříšku na dřevo. Prosím sdělte Vaše možnosti a eventuálně rámcovou cenu, sháníme co nejlevnější, nejedná se o žádnou zásadní úpravu, jen konečné ...
Poptávám rozvody ÚT v penzionu
Rozvod ústředního topení na penzionu v jizerských horách + rozvod ústředního topení v sousedním RD Další informace k poptávce: penzion - 10 pokojů, kuchyně, spol. místnost, salonek, chodby, botárna atd. RD - přízemí + patro + podkroví Vyřízení dotace na tepelné čerpadlo na oba objekty
Poptáváme spolupráci v oblasti TZB
Jsme zahraničná firma pracující v oblasti TZB. K realizaci projektu znížení teplotných ztrát hledáme spoločnosti z Liberce nebo z okolí v oblasti montáže potrubních rozvodu chlazení a topení. Stejne hledáme kominárske firmy v Liberci. Kontakt : Attila Takács, Taikisha Europe Limited, Hungary branch office, Neumann János 1, Dunavarsány ...
Poptávám sádrokartonářské práce
Poptávám sádrokartonářské práce, 2000 m četv.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Výroba dílu dle přiložené dokumentace. Jedná se o zakroužené trubky z děrovavého plechu tl. 0,75 mm, po zakroužení jsou spojeny bodováním. Materiál buď DX51D pozink nebo nerez 1.4301 (V2A) Počet kusů (kompletů) - cca 20 tis. ročně. Každý komplet se skládá z jednoho vnitřního + vnějšího síta
Poptávám tepelněizolační práce, výměnu oken
Poptávám vnitřní zateplení (tl. ca 100mm) dvou stěn s okny (čistá stěna 2x6m2, původní složení sádrokarton, izolace 100mm, dřevo 20mm) v půdním bytě a případnou výměnu dřevěných oken 4x 120x120.
Poptávám opravu zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby 45 m2, pouze okr. Liberec
Poptávám výrobu a montáž vrat
Zadám zakázku na výrobu a montáž dvoudílných vjezdovývh vrat cca jeden díl 2x2m a branku 1,5x2m Jednalo by se o svařené profily s plotovým výpletem.Objekt se nachází u obce Cvikov.
Poptávám natěračské a lakýrnické práce
Zadám zakázku na lakování špaletových oken v RD.Jedná se cca o 20 oken různé velikosti.Okna je třeba opálit a opětně nalakovat syntetikou a emailem.RD se nachází u obce Cvikov.
Poptávám zakázkové šití prádla
Hledám firmu, která se věnuje šití spodního prádla na zakázku na Liberecku.
Poptávám podlahářské práce
Pořebuji odstranit stávající lino/PVC/,následně položit nové.Na plochu 7m2. Je nutno srovnat podlahu,po stav.úpravách
Poptávám sanační práce
Poptávám zničení dřevomorky ve vnitřní roubené stěně (cca 2x2 m) asi 25 cm silné. Jedná se o starou chalupu v Jizerských horách na Mariánské Hoře. Napadené dřevo je již odstraněné. Rádi bychom měli jistotu, že ve zbylém dřevě a betonovém základu nezůstaly zbytky podhoubí.
Poptávám podlahové topení
Prosím o info stran podlahového topení - rozměry kazet, složení podloží a vrchních materiálů.