Poptávám dodávky svatebních oznámení
Poptávám výrobce svatebních oznámení, který by mi mohl dát vzorky do mého nového svatebního salonu k prezentaci mým zákaznicím a k následné spolupráci.
Firma na tisk a vydavatel. hl. subdodavatele
20070308357; Libanonská firma specializovaná na tisk a vydavatelství hledá subdodavatele. Firma používí nejnovější technologie pro tisk a vydávání knih a časopisů. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sháním zahraniční zdravotnickou literaturu
Poptáváme knihkupectví, která by nám dodala zdravotní literaturu : Sleep medicine in clinical practice a Handbook of Parkinsons disease. Celá ČR.
Poptáváme tisk na lentikulární fólie
Hledáme tiskárnu která má praxi v tisku na lentikulární fólie. Raffael art vydavatelství a nakladatelství
Výrobce UV inkoustů hledá obchodníky
20070219182; Belgický výrobce UV inkoustů hledá obchodní zprostředkovatele v provozech sítotisku. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Tiskařská firma hledá spolupráci
20070214150; Francouzská firma specializovaná na tisk, tiskové produkty a služby hledá obchodní a technologickou spolupráci (vzájemnou distribuci a/ nebo výrobu). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám tisk informačních letáků A4
Poptávám tiskárnu na tisk informačních letáků formátu A4 dvoustranný (skládanka 1/3) v minimálním množství 10000ks ročně, vždy po 2000ks. Elektronická předloha ve formě pdf.
Poptáváme kalkulaci na samolepky
Poptávám návrh ceny 1ks dvoubarevné samolepky na rám kola rozměru 45x 350mm v celkovém množství asi 500ks.
Hledám spolupráci v oboru sítotisk, hlubotisk
200714121; Italský výrobce technických textílií pro hlubotisk, sítotisk a filtraci hledá obchodní spolupráci. Firma má zájem navázat kontakty s firmami pracujícími v oboru sítotisku, hlubotisku a filtrování, které potřebují technické textílie pro svoji výrobu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte ...
Poptáváme 4 barevný tisk vizitek
Poptávám 4 barevný tisk vizitek, papír 300g, forma tisku 4/0. Zlínský kraj.
Poptáváme kalkulaci tisku ve vazbě V1
Prosím o kalkulaci tisku V1, specifikace: formát: 210x210mm, náklad: 500ks. Vazba.V1 Obálka: materiál 200gK, barva: 4/4, vnitřky materiál: 115gk, barva:4/4 Počet str.: 36
Poptáváme tiskařské práce
Poptávám tiskařské práce ve Zlínském kraji.
Poptáváme tisk časopisu
Poptávka tisku časopisu: Formát: A4 (210 x 297 mm), barevnost: CMYK, počet stran: 40 + 4 strany obálky, papír vnitřek: 90 g LK, obálka: 170 g LK + jednostranné lesklé lamino, vazba šitá - V1. Počet vydání 9x ročně, náklad: 7 000 ks
Poptávám jednorázový potisk 600 ks CD-R
Hledám dodavatele na jednorázový potisk 600ks CD-R, barevnost 2/0 anebo 4/0. Cenu udejte za nosič, vypálení dat a potisk zvlášť.
Poptávám tisk plakátů, křída 150g, lesk, 4/0
Poptávám tisk 600, 800 nebo 1000ks plakátů. Specifikace: křída 150g, lesk, 4/0, 1000x1200mm, buď ofset anebo digi tisk. Cena rozhoduje, grafické podklady dodáme.
Poptávám tiskárnu na potisk CD
zhanam tlaciaren / mediaren. Poreboval by som vlastne niekoho na koho sa mozem spolahnut ohledem na napaleni CD media, potlace a vytvorenie krabice a papieroveho dokumentu. V masovejsich instanciach.
Poptávám foliový a termo ofsetový tisk
Hledám síť dodavatelů pro foliový a termo ofsetový tisk, specializace na brožury, katalogy, zásilkovou službu, nekonečné formuláře, tiskopisy, propagační materiály apod.
Poptávám potisk papír. tašek,ubrousků,obalů
Poptávám tisk následujících předmětů v těchto přibližných počtech ( počty je možno mírně změnit směrem nahoru v případě lepší cen ). Předměty budou sloužit na rozvozu jídel, či při jeho odnosu z naší provozovny. 1) papírové tašky: barevnost 1/0 nebo 1/1 ( pokud lze ) velikost ( budeme do nich vkládat obaly s jídlem o půdorysu 240 * 150 mm ...
Poptávám tisk firemních novoročenek
Poptávám tisk firemních novoročních přání. Jen v Hradci Králové.
Výrobce pohlednic, obálek hledá partnery
200612784; Francouzská firma, specializující se na pohlednice, obálky, malby a papírnické zboží pro turistický trh, hledá obchodního zástupce v ČR nebo firmu ve stejném oboru, která potřebuje rozšířit sortiment svých výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Sháním dodavatele snubních prstenů a oznámení
Dobrý den, sháním dodavatele snubních prstenů a svatebních oznámení pro nově otevřený svatební salón.
Hledáme didtributory map a průvodců
200612551; Německá firma specializující se na mapy a a průvodce hledá distrubutory a propagátory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám tisk na toalet. papír,který vyrábíme
Firma zabývající se výrobou toaletních papírů by měla zájem nechat si potisknout mateřské (jumbo) role zajímavým jednobarevným potiskem - kytičky, zvířátka atd.
Srbská tiskařská firma hledá spolupráci
200612412; Srbská firma specializující se na vysoce kvalitní tisk na všechny druhy papírů, lepenku, výrobu polyethylenových obalů hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme potisk propisovacích tužek
Poptávám firmy na potisk propisovacích tužek ve Zlínském kraji.