Pojištění majetku, odpovědnosti a vozidel
Jedná se o pojištění odpovědnosti, nemovitého a movitého majetku a vozidel ve vlastnictví statutárního města Most.
Pojištění vozidel Správy a údržby silnic Ústeckého kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění odpovednosti vozidla a havarijní pojištění vozidel zadavatele. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 – Seznam vozidel a v Příloze č. 2 – Specifikace pojištění vozidel. Uveřejněno na profilu zadavatele.
Poptávám služby soudního znalce
Sháním soudního znalce pro řešení vleklé reklamace pračky od dodavatele Moll Praha.
Auditorská činnost pro Palivový kombinát Ústí, s. p. na období 2019 - 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování auditorských služeb státnímu podniku Palivový kombinát Ústí, v souladu se zákonem č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů včetně poradenství v rámci provádění auditu, na období 2019 – 2021.
Sjednocené pojištění vozidel Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění vozidel Krajské zdravotní a.s. Pojištění zahrnuje havarijní pojištění, pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla a další doplňková pojištění. Více v zadávací dokumentaci.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za újmu a pojištění vozidel města Lovosice včetně služeb m
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku, odpovědnosti za újmu, pojištění motorových vozidel města Lovosice, jeho příspěvkových organizací uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 2 části.
Pojištění odpovědnosti za újmu dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova a.s.
Účelem poptávkového řízení je uzavření pojistné smlouvy na ODPOV pojištění Zadavatele a vybrat takového dodavatele, který podle potřeb Zadavatele zajistí rozsah požadovaného pojištění.
Pojištění odpovědnosti z provozu vozidel Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova a.s.
Účelem poptávkového řízení je uzavření pojistné smlouvy na POV pojištění vozidel Zadavatele a vybrat takového dodavatele, který podle potřeb Zadavatele zajistí rozsah požadovaného pojištění.
Poskytování komplexních právních služeb statutárnímu městu Most
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování komplexních právních služeb pro zadavatele ve smyslu zákona č. 85/1996 Sb., o advokacii, ve znění pozdějších předpisů, včetně zajišťování dalších činností s těmito službami souvisejících.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění nákladů řízení a pojištění vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření pojistných smluv na pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění nákladů řízení a pojištění vozidel Ústeckého kraje za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Pojištění majetku, odpovědnosti, vozidel a právní ochrany
Jedná se o pojištění odpovědnosti, nemovitého a movitého majetku a vozidel ve vlastnictví statutárního města Mostu a právní ochrany. Veřejná zakázka je v souladu s § 35 a § 101 ZZVZ rozdělena na 2 části: Část 1: Pojištění majetku, odpovědnosti a vozidel Objem pojištěného majetku • Budovy a stavby: 6 848 808 773 Kč • Movitý majetek vč. zásob: ...
Pojištění pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění movitého i nemovitého majetku a odpovědnosti Krajské zdravotní, a.s., dále pojištění dobrovolníků a pojištění odpovědnosti zaměstnance - řidiče za škodu způsobenou zaměstnavateli, jakož i další pojištění s těmito druhy pojištění související.
Pojištění majetku a odpovědnosti pro statutární město Chomutov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti pro statutární město Chomutov. Předmětem veřejné zakázky jsou také s pojištěním související služby: a) rizikový management, b) poradenská a konzultační činnost, c) správa pojištění, d) likvidace pojistných událostí, e) apod. Podrobnější specifikace předmětu plnění a ...
Poptávám odhad nemovitosti
Poptávám odhad nemovitosti, znalecký posudek na hodnotu nemovitosti kvůli zaplacení dani z nabytí nemovistosti. Děkuji.
Hledám investora pro výstavbu větrných elektráren
Hledám investora, spolufinancujícího partnera pro výstavbu 3 ks větrných elektráren v Krušných horách v České republice. Stavební povolení a statní autorizace je vydána.
Pojištění majetku, odpovědnosti za škodu, havarijní pojištění
Pojištění majetku, odpovědnosti za škodu, havarijní pojištění a pojištění z odpovědnosti z provozu motorových vozidel pro město Litvínov a jím zřízených a založených organizací
Pojištění majetku a odpovědnosti za újmu statutárního města Chomutova
Předmětem a rozsah plnění veřejné zakázky bude stanoven zadávací dokumentací Část II. Zadání pojistného rozsahu, včetně příloh. Předmětem pojištění bude:živelní pojištění,pojištění pro případ odcizení, pojištění vandalismu,pojištění elektronických zařízení,pojištění za odpovědnosti za újmu.
Poptávám odhad ceny automobilu
Poptávám odhad ceny os. automobilu.
Pojištění odpovědnosti za újmu pro Statutární město Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky jsou pojišťovací služby spojené s pojištěním odpovědnosti za újmu. Pojistníkem a pojištěným je Statutární město Ústí nad Labem a Příspěvkové organizace a městské obvody.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti, havarijní pojištění motorových vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí pojištění majetku, pojištění odpovědnosti, pojištění odpovědnosti za újmu z provozu motorových vozidel a havarijní a doplňková pojištění motorových vozidel Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. v rozsahu: 1. Pojištění majetku: Předmětem pojištění je majetek ve vlastnictví zadavatele ...
Poptávám právní služby
Poptávám velice schopného právníka na rodinné právo z Prahy popř. ústeckého kraje. Nejedná se o jednoduchý případ. Cena není podstatná. musí to být ale někdo průbojnější.
Poskytnutí úvěru za účelem konsolidace meziúvěrů ze stavebních spoření a služeb s tím souvisejících
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí úvěru ve výši 57 600 000 Kč (padesátsedmmiliónůšestsettisíckorunčeských) za účelem konsolidace meziúvěrů ze stavebních spoření a služeb s tím souvisejících.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění vozidel a úrazové pojištění
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy/smluv s jedním uchazečem na pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění motorových vozidel a úrazového pojištění členů Městské policie a členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů za podmínek uvedených níže v zadávací dokumentaci.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění vozidel a úrazové pojištění
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy/smluv s jedním uchazečem na pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění motorových vozidel a úrazového pojištění členů Městské policie a členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů za podmínek uvedených níže v zadávací dokumentaci.
Poskytnutí úvěrového rámce ve výši 600 000 000,- Kč pro Ústecký kraj na období 2016-2023
Plněním veřejné zakázky je poskytnutí úvěrového rámce (dále jen ÚR) do výše 600 000 000,- Kč na pokrytí finančních potřeb zadavatele souvisejících s předfinancováním výdajů na realizaci konkrétních projektů, které budou následně uhrazeny zadavateli z prostředků Evropské unie (EU) a státního rozpočtu (SR).