Poskytování finanční služby operativního leasingu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění poskytování finanční služby operativního leasingu pro „referentská“ vozidla, „přidělená“ vozidla a „provozní“ vozidla kategorie SUV pro zadavatele. Na tato vozidla bude postupně poskytována služba Full Service leasingu (operativní leasing). Finanční služby operativního leasingu budou využívány ...
Poskytnutí úvěru na financování výstavby a rekonstrukce místních komunikací v Černošicích - II.
Předmětem zakázky je poskytnutí úvěru na financování výstavby a rekonstrukce staveb dopravní a technické infrastruktury a dalších nákladů s tím nutně souvisejících (např. projektová dokumentace, technický dozor investora, autorský dozor, koordinátor BOZP, dopravní opatření apod.) do výše 35 milionů Kč.
Poptávám služby soudního znalce
Potřebuji soudní znalecký posudek v oboru 1. mykologie - dřevokazné houby na chatě 2. stavební materiál - celoasbestová chata Objekt - chata je na Praze západ, já bydlím v Praze.
Poskytnutí úvěru na financování výstavby a rekonstrukce místních komunikací v Černošicích
Předmětem zakázky je poskytnutí úvěru na financování výstavby a rekonstrukce místních komunikací a dalších nákladů s tím nutně souvisejících (např. projektová dokumentace, vodovod, kanalizace, další související infrastruktura apod.) do výše 35 milionů Kč.
Pojištění letecké odpovednosti ŘLP ČR, s.p. v období od 1. 10. 2012 do 30. 9. 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření povinného pojištění odpovědnosti zadavatele za škody vyplývající z jeho činnosti a služeb poskytovaných v souvislosti s řízením letového provozu.
Poptáváme firmu na odkup pohledávky
Hledám firmu nebo fyzickou osobu, která odkoupí zajištěnou pohledávku za fyzickou osobou, rozhodnutí soudu k dispozici, za co nejvyšší cenu. pohledávka je ve výši 720 000,- s příslušenstvím, k dnešnímu dni cca 1 200 000,- Kč. Nabídněnte. Spěchá.
Pojištění letecké odpovědnosti  ŘLP ČR, s.p.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění odpovědnosti za škodu v rozsahu činností vyplývajících z řízení letového provozu.
Poptávám směnárenské služby
Poptávám přímého usd providera na výměnu EURA źa USD
Pojištění letecké odpovědnosti  ŘLP ČR, s.p.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění odpovědnosti za škodu v rozsahu činností vyplývajících z řízení letového provozu.
Úvěr na výstavbu pavilonu A ZŠ Hostivice
Poskytnutí dlouhodobého úvěru na financování výstavby pavilonu A Základní školy v Hostivici s tím, že má zadavatel záměr dostavět celý komplex budov základní školy, když pavilon B částečně financuje z vlastních zdrojů a částečně z dotace. Splatnost úvěru 10 let - více v zadávací dokumentaci
Pojištění majetku, přerušení provozu a pojištění odpovědnosti za škodu jinou než leteckou
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku, přerušení provozu a pojištění odpovědnosti za škodu jinou než leteckou.
Poptávám úvěrové služby
Potřebuji zajistiti provozní kapitál,investici do podnikání. Mám objednávky od státních firem v objemu cca 150 000 - 250 000,- Kč. Nemám ručení,mám puntíky v registrech.
Hledám investora pro koupi pozemků
Hledám kupce-investora,na pozemky u dálnice Praha-K.Vary,exit 17km.plná vybavenost,spevněné,vlastní nájezdy,vedle pozemku na obou stranách 2čerpací stanice bez uživatelského práva..,motorest,čistička odpadních vod,inženýrské síte,možnost stavéní hal do v.10m.atraktivní lokalita.cena k jednání 2450,.kč celkem 34000m2.
Poptávám pojišťovací služby
Poptávám nabídku pouze povinného ručení pro vůz Fiat Marea Weekend, v provozu od roku 2000, běžný provoz, 1581ccm, 76kW, platba povinného ručení : půlroční; bonus = 0, zatím jsem nepojišťovala, ale vím, že lze získat i slevu i bez bonusu, fyzická osoba, žena, věk 27 let, PSČ 16000. Děkuji za nabídky
Poptáváme služby soudního znalce
Hledám soudního znalce na ocenění části pozemku zničeného fekáliemi od souseda pro soudní řízení.Děkuji.