Poskytnutí dlouhodobého úvěru do výše 72 mil. Kč na spolufinancování akce Rekonstrukce domu kultury
Poskytnutí dlouhodobého úvěru do výše 72 mil. Kč na spolufinancování akce Rekonstrukce domu kultury ve Frenštátě pod Radhoštěm. Veškeré další věcné podmínky týkající se rozsahu a obsahu požadovaného úvěru jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poskytnutí dlouhodobého úvěru do výše 72 mil. Kč na spolufinancování akce Rekonstrukce domu kultury
Poskytnutí dlouhodobého úvěru do výše 72 mil. Kč na spolufinancování akce Rekonstrukce domu kultury ve Frenštátě pod Radhoštěm. Veškeré další věcné podmínky týkající se rozsahu a obsahu požadovaného úvěru jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za škodu
Předmětem veřejné zakázky je pojištění nemovitého a movitého majetku zadavatele a jím zřizovaných příspěvkových organizací a organizačních složek a pojištění odpovědnosti za zadavatele a jím zřizovaných příspěvkových organizací a organizačních složek, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou ...
Pojištění majetku a pojištění přerušení provozu
Pojištění majetku a pojištění přerušení provozu v rozsahu kompletní živel/all risks
Zajištění bankovního úvěru na akci: Úvěrový rámec ve výši 50.000.000,- Kč
Jedná se o poskytnutí úvěru na investiční akce města ve výši cca 50 mil. Kč
Přijetí úvěru města Bohumín
Předmětem veřejné zakázky je přijetí úvěru v objemu 50 000 000 CZK na financování výstavby sportovní haly Bohumín.
Poptáváme spolupráci v oblasti znaleckých posudků
Hledáme ke spolupráci znalce se zaměřením na obuv pro řešení sporných reklamací obuvi. Jsme prodejna s dětskou obuví a potřebujeme k některým reklamcím odborný posudek. Děkujme za reakci.
Poptávám poradenství při založení firmy na Slovensku
Dobrý den, vlastním firmu s internetovým prodejem a zasíláním zboží. Chci založit podobnou firmu, nebo pobočku na Slovensku. Jedná se o koncesovanou firmu. Co je výhodnější? Zřídit pobočku, nebo novou firmu?
Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí úvěrového rámce (dále jen také „ÚR“), který bude postupně čerpán formou jednotlivých dílčích úvěrů spojených s konkrétní financovanou akcí, a to až do maximální výše 1.200.000.000,00 Kč (slovy: jednamiliardadvěstěmilionů korun českých). ÚR bude čerpán za účelem pokrytí finančních potřeb ...
Poskytnutí úvěru na financování vybraných investic obce
Předmětem plnění veřejné zakázky na služby je poskytnutí úvěru na financování a dofinancování vybíraných investičních akcí v obci Kobeřice v roce 2013-2014. Přesná specifikace dlouhodobého úvěru: měna úvěru: úvěr bude poskytován v českých korunách – výše úvěru: 14 000 000,- Kč – čerpání úvěru: od 11/2013 do 10/2014 – účel úvěru: investiční ...
Poskytnutí úvěru statutárnímu městu Frýdek-Místek ve výši 150 mil. Kč
Poskytnutí finančních prostředků na financování v zadávací dokumentaci vymezených akcí.
Hledáme investora pro domov důchodců
Hledám investora pro domov důchodců,nemovitost máme,lokalita Krnovsko
Poptávám sloučení úvěrů
Dobrý den, chci se zeptat, jestli bych si mohla všechny dluhy sloučit do jedné měsíční splátky ,i když jsem na mateřské dovolené. Děkuji.
Veřejná zakázka na poskytování pojistných služeb
Centralizovaná veřejná zakázka na poskytování pojistných služeb pro období od 1.1.2014 do 31.12.2018
Rámcová smlouva na poskytování právního poradenství v oblasti veřejného investování a administrace
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na poskytování právního poradenství v oblasti veřejného investování a administrace zadávacích řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.
Financování akce Rekonstrukce sportovního komplexu STaRS v Třinci
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého úvěru zadavateli na financování rekonstrukce sportovního komplexu STaRS v Třinci do výše 150 mil. Kč. Předpokládané čerpání úvěru postupně v období 9/2013-12/2014 s možností prodloužení čerpání do 5/2015 a předpokládané splácení úvěru v období 6/2015-8/2023.
Služby patentového zástupce II
Účelem této veřejné zakázky je uzavření Rámcové smlouvy s jedním uchazečem ve smyslu ustanovení § 89 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o veřejných zakázkách“), k pokrytí potřeb zadavatele v oblasti služeb patentového zástupce. Rámcová dohoda je rámcovou smlouvou ve smyslu § 11 zákona o ...
Poskytnutí úvěrů společnosti OPATHERM a.s.
Poskytnutí dlouhodobého úvěru na refinancování stávajícího úvěru a výplatu dividend ve výši 110 mil. Kč. Poskytnutí kontokorentního úvěru na provozní financování ve výši 15 mil. Kč.
Hledáme investora pro výstavbu bobové dráhy
Hledáme investora pro výstavbu a provozování bobové dráhy v centru rekreační oblasti Jeseníků - Malé Morávce. Vlastníme vhodné pozemky včetně potřebného zázemí, vynikající poloha u hlavní komunikace, absence tohoto zařízení v širším okolí.
Refinancování úvěru určeného k financování akce Kanalizace a ČOV obce Jeseník nad Odrou
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí úvěru ve výši 20 800 000,00 Kč (slovy:dvacetmiliónůosmsettisíckorunčeských) na refinancování úvěru investiční akce "Kanalizace a ČOV obce Jeseník nad Odrou".
Poskytnutí úvěru statutárnímu městu Frýdek-Místek ve výši 300 mil. Kč
Poskytnutí finančních prostředků na financování v zadávací dokumentaci vymezených akcí.
Pojištění  majetku, odpovědnosti a vozidel statutárního města Havířova, příspěvkových organizací
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti za škodu, pojištění vozidel (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a havarijní pojištění) zadavatele, příspěvkových organizací a obchodních společností, ve kterých má statutární město Havířov výlučná majetková práva.
Letiště Leoše Janáčka Ostrava, Stroje a zařízení II – Audit projektu
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení auditu a zpracování auditorské zprávy pro zvláštní účely ve smyslu ověření splnění podmínek vyplývajících ze Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Regionální rady projektu „Letiště Leoše Janáčka Ostrava, Stroje a zařízení II.“ (dále jen „projekt“) a to zejména: kontroly účetních dokladů a účetní ...
Audity  projektů
provedení externích auditů konkrétních projektů dle potřeb Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava (mimo projekty OP VK a OP VaVpI) na základě jednotlivých objednávek
Zprostředkování registrace zdravotního pojištění
Předmětem zakázky je zprostředkování registrace zdravotního pojištění občanům České republiky pro zadavatele.