Hledám investora
Hledám investora který by finančně podpořil projekt repasování nákladních automobilů a následný vývoz do "třetího" světa. Kontrakt mám, potřebuji finanční prostředky-cca 500.000,-Kč.
Úvěr pro financování rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru do výše 20.000.000,- Kč, kompletní úvěrové služby spojené s financováním rekonstrukce Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice ve výši úvěru do 20.000.000,- Kč a jeho plnění. Podrobnosti stanoví zadávací dokumentace.
Poskytnutí úvěru pro DSO Domašovsko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru s postupným čerpáním na projekt „Výstavba ČOV a kanalizace v obcích sdružených v DSO Domašovsko“
Poskytnutí úvěru
Výběr banky pro poskytnutí úvěru 30 mil. Kč na vybudování Integrovaného komplexu pro veřejné služby.
Hledám znalce klavírů
Hledám znalce klavírů - koncertní křídlo zn.C.Bechstein.
Poptávám znalecký posudek nábytku
Poptávám znalce na posouzení kvality dětské postele (odlepování dekorační fólie v celé ploše). Reklamovala jsem, ale reklamace neuznána. Proto potřebuji znalecký posudek.
Poptávám odhad ceny zapalovače
Rád bych se zeptal na cenu zapalovače značky CARTIER F51992
Poptáváme stavební dozor nad reklamací
Hledám stavební dozor při reklamaci opravy odpadů v koupelně u dodávky nového bytu, koupeného od f.Komfort, Brno. Případně právní poradu, jak firmu po půlročních žádostí o nápravu reklamované závady přinutit opravu provést. Děkuji Levora