Dodávka HW a SW technologií
Dodávka HW a SW technologií. Jedná se především o projekční systém s napojením na stávající infrastrukturu vč. dodávky HW a SW vybavení pro zajištění jeho provozu, více informací v zadávací dokumentaci.
DNS na dodávky tonerů a dalšího spotřebního materiálu pro laserové tiskárny
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto dynamickém nákupním systému zaváděném na 4 roky budou dodávky tonerů a dalšího spotřebního materiálu pro laserové tiskárny. Předmět konkrétních veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému bude vždy specifikován ve výzvách k podání nabídek ve smyslu § 141 zákona č. 134/2016 Sb.
Městský stadion Ostrava - kamerový systém
Předmětem díla je dodávka IP kamerového systému, který bude vybaven megapixelovými IP kamerami, biometrickým systémem pro porovnání tváří osob s databází provozovatele (policie ČR), systémem pro zpracování dat z čteček u přístupových turniketových bran a integračním bezpečnostním systémem (vše společně dále jen bezpečnostní systém).
DNS na dodávky běžné výpočetní techniky
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto dynamickém nákupním systému zaváděném na 4 roky budou dodávky: - osobních počítačů stolních i přenosných (notebooků, ultrabooků a tabletů) - pracovních stanic - výpočetních serverů - laserových, inkoustových a gelových tiskáren - počítačových monitorů a dataprojektorů. Předmět konkrétních ...
Poptávám televizor značky LG
Poptávám televizi LG 60UF850V.
Dodávka HW a SW technologií
Dodávka HW a SW technologií. Jedná se především o projekční systém s napojením na stávající infrastrukturu vč. dodávky HW a SW vybavení pro zajištění jeho provozu, více informací v zadávací dokumentaci.
Dynamický nákupní systém na dodávky standardní AV techniky pro Ostravskou univerzitu v Ostravě
Zavedení dynamického nákupního systému na dodávky standardní audiovizuální techniky dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS.
Energetické úspory ve skladovém areálu spol. HRUŠKA, spol. s.r.o. – výměna osvětlovacího systému
Předmětem veřejné zakázky je výměna (tj. dodávka a montáž, vč. demontáže stávajícího systému) osvětlovacího systému za technologicky modernější a energeticky úspornější LED systém v obou skladových objektech zadavatele.
Pořízení serveru pro IS ISAD včetně potřebného příslušenství a backup serveru
Předmětem výběrového řízení je dodávka 1 ks serveru a 1 ks backup serveru včetně příslušenství – switch, UPS, WMWare, zálohovací SW (dále jen „technologie“) v rámci projektu „Další vývoj informačního systému ISAD“. Předmětná technologie je podrobně specifikována v přílohách zadávací dokumentace. Předmětem plnění je rovněž doprava a vyložení v ...
Dynamický nákupní systém na ICT vybavení pro Ostravskou univerzitu v Ostravě
Zavedení dynamického nákupního systému na dodávky ICT vybavení dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS.
Poptávám opravu radiomagnetofonu
Poptávám opravu radiomagnetofonu SANKEI v Ostravě nebo v okolí.
KHS MSK - nákup tiskáren a dalšího HW
Nákup tiskáren a dalšího HW (switche, ...)
Rekonstrukce odprášení technologických celků hrubých třídíren a jemné třídírny koksu
Projekt „Rekonstrukce odprášení technologických celků hrubých třídíren a jemné třídírny koksu v OKK Koksovny, a.s., Koksovně Svoboda pro snížení fugitivních emisí“ je projektem ekologickým. Cílem této veřejné zakázky je výrazné omezení znečišťování ovzduší fugitivními emisemi provozů hrubé a jemné třídírny koksu (HTK, JTK) a současně zlepšení ...
Poptávám náhradní díl ke kuchyňskému robotu
Poptávám náhradní díl, střižnou pojistku - unašeč k masomlýnku Bosch MUM 4 5.
Přechod z informačního systému Dispečer-Maják 158 na informační systém JITKA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks serverů, 2 ks datových uložišť, 2 ks FibreChannel switchů a jejich zprovoznění v datových rozvaděčích.
Superpočítač – Malý cluster pro IT4Innovations
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetního systému – superpočítače Malý cluster, rozsahem a určením obdobného jako stávající superpočítač Anselm (https://docs.it4i.cz/anselm-cluster-documentation). Zadavatel očekává dodávku výpočetních kapacit, úložných kapacit, síťových prvků a podpůrných systémů pro zajištění řádného fungování takovéhoto ...
Nákup ICT vybavení 050 - 2016
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky ICT vybavení pro jednotlivé fakulty Ostravské univerzity.
Nákup AV techniky - 018 - 2016
Předmětem veřejné zakázky je dodávka AV techniky pro jednotlivé fakulty a pracoviště Ostravské univerzity v Ostravě.
Nákup ICT vybavení pro Vysokou školu báňskou - Technickou univerzitu Ostrava 18/2016
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávky osobních počítačů, notebooků, netbooků, ultrabooků, monitorů, tiskáren a multifunkčních kancelářských zařízení.
Dodávka výpočetní techniky pro rok 2016/7 - Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě
Dodávka 3 ks síťových přepínačů. Dodávka bude realizována postupným plněním v průběhu 3 měsíců od podpisu kupní smlouvy.
Dodávka výpočetní techniky pro rok 2016/6 - Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě
Dodávka 3 ks síťového úložiště, 25 ks disků do síťového úložiště, 15 ks SSD disků do síťového úložiště a 20 ks Wi-Fi hotspotů. Dodávka bude realizována postupným plněním v průběhu 3 měsíců od podpisu kupní smlouvy.
Dodávka výpočetní techniky pro rok 2016/5 - Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě
Dodávka 4 ks serverových sestav. Dodávka bude realizována postupným plněním v průběhu 3 měsíců od podpisu kupní smlouvy.