Poptávám hotelové vysoušeče vlasů
Poptávám dodávku hotelových fénů cca 27 kusů - Lednice na Moravě, Jihomoravský kraj.
Poptávám opravu gramofonu
Sháním servis na gramofony Lenco nebo Hyunday v Brně nebo Břeclavi
Poptávám rekonstrukci pilařského provozu
Poptávám odsávání pro pilařský provoz. Jihomoravský kraj.
Poptáváme dva automaty na kávu
Poptáváme automaty na kávu, jeden na mince a druhý pro hotelové hosty (jako gastrozařízení). Celá ČR.
Poptáváme ventilátory k odsávání páry
Poptávám výrobce ventilátorů vhodných k odsávání par do kuchyní nebo do koupelen, vnitřní průměr ventilátoru 125mm, světlost průměr 125-130mm. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám malou zabezpečovací ústřednu
Poptávám "Malá zabezpečovací ústředna" firmy FLAJZAR, s.r.o. Bzenec z loňského katalogu této firmy, katalogové číslo 491, popř. vhodnou alternativu v ceně okolo 3 tis. Kč. Charakteristika: malá drátová zabezpečovací ústředna s alespoň 4 vstupy, sirénou, klávesnicí, 2 pohybovými čidly, záložním zdrojem, 5 magnetickými detektory a požárním ...
Sháníme použité stroje, nářadí,motory
Sháníme použité kovoobráběcí stroje, ND, nářadí, transformátory, ložiska, el. motory a jiné. Nabídněte sortiment a cenu.
Poptáváme použitý elektromateriál, ložiska
Poptáváme transformátory, el. motory, ložiska, tabulové nůžky, použité nebo repasované.
Poptáváme technické vybavení učebny
Prosím o nabídku na vybavení školící místnosti pro cca 40 osob. Jedná se mi o technické vybavení jako je plátno, dat.projektor, flip chart, eventuelně další vhodné vybavení.
Poptávám koupi vysavače pro penzion
Sháním 2 vysavače pro úklid penzionu, cca 500 m2 kobercové plochy. Prosím nabídněte vhodný, ne centrální. Jihomoravský kraj.
Poptávám opravu sušičky AVG
Potřebujeme opravu sušičky AVG co nejdříve.
Poptáváme telefonní ústřednu vč. instalace
Máme zájem zakoupit telefonní ústřednu pro úřad, která má stávajících 8 linek a 40 poboček. Požadujeme cenovou nabídku. V případě, že bude dodavatel ve výběrovém řízení vybrán budeme požadovat instalaci a uvedení tel. ústředny do provozu. Dodavatel by měl být z Jihomoravského kraje - nejblíže Břeclavi. Děkuji.
Poptávám oranžový kabel, vnější průměr 8 mm
Hledám kabel uvedených parametrů: 1. Barva: oranžová (je nutná) 2. Počet žil: 4, 8 3. Vnější průměr 8mm 4. Stínění: pouze u 8 žílového provedení 5. Jádro: splétané CU lanko 6. Použití: Sdělovací kabel pro připojení optických a odměřovacích snímačů, kabel je uložen volně
Poptávám gramofonové vložky a chvějky
Poptávám gramofonové vložky popř. chvějky.