Poptávám klimatizační jednotku
Poptávám klimatizační jednotku Gea Flex GEKO GF33.UOW3.O00A1 1ks pružní nástavec ZGF.3A112 1ks výdech mřížka 764x122 1ks regulace Matrix 4000 OP 511 1ks případně dvoucestný ventil ZGF 3A112 a případné potřebné příslušenství. pozn. SPĚCHÁ Děkuji.
Poptávám opravu pračky
Hledám opraváře na pračku LG, teče voda pod dvířky mezi těsnící gumou.
Poptávám sportovní časomíru
Dobrý den, můžete mi, prosím, zaslat cenovou nabídku na sportovní časomíru-fotbal na dálkové ovládání? Děkuji, Kliková.
Poptáváme distribuční transformátory
Distribuční transformátory 2x 630 kVA Poptáváme trojfázové distribuční transformátory o výkonu 2x 630 kVA pro převod 22 kV na 230/400 V pro naše datacentrum (serverovnu). Preferujeme suché transformátory, umístění venkovní s krytím. Dodání nejprve jednoho transformátoru, později dle potřeby přidání druhého (v řádech roků). Požadované ...
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptáváme chladicí a klimatizační jednotky
Systém chlazení technologických prostor Poptáváme systém chlazení technologických prostor o cílovém chladicím výkonu 600 kW. Preferujeme free cooling řešení pro minimalizaci energetické náročnosti. Poptáváme zejména klimatizační jednotky, možno nabídnout též poradenství, projektování, rekuperaci tepla pro vytápění, údržbu či kompletní řešení na ...
Poptáváme záložní dieselový generátor
Poptáváme dieselovovou generátorovou soupravu pro venkovní použití s plně automatickým provozem o výkonu 500 až 1100 kVA pro pokrytí občasných krátkodobých výpadků elektrické energie pro naše datacentrum. Podrobnosti poptávky: http://datacentrum.wedos.com/a/10/vyberove-rizeni-zalozni-generator.html
Poptávám ND k elektrospotřebičům
Sháním náhradní šlehací metly na Ruční mixéry ETA Prep´Line. A dále pak Skleněnou mixovací nádobu ke Stolnímu mixéru Krups Model KB710.
Poptáváme snímač Telco
Dobrý den,je možno u Vás objednat čidlo-snímač TELCO-LR 100 TB 3815.? Děkuji za odpověď. M.Š.
Poptávám opravu elektrospotřebiče
Oprava kuchyňského robota Philips HR 2830/A
Poptávám opravu elektrického sporáku
Mám elektrický sporák Zanussi a u dvířek se mi odlepilo sklo. Tyto dvířka neumím oddělit od sporáku. Je možná oprava v bytě?
Poptávám opravu elektrospotřebiče
Poptávám opravu kuchyňského robotu zn.KENWOD.
Poptávám opravu pračky zn. Zanussi
Poptávám opravu pračky Zanussi,model TC 502,typ 03530112(plnění shora,4,5kg,500 ot/min...).Pravděpodobně vadný tlumič,poškozená horní těsnící manžeta pracího bubnu.Projevuje se občasnými nadměrnými vibracemi a někdy voda pod pračkou.Do 2000 Kč i s prací!
Poptávám sestavení PC
Dobrý večer, poptávám u Vás sestavení a dodávku PC. Počítač mám doma a používá ho celá rodina pro úpravu a archivaci fotek a videí, práci na internetu (email a vyhledávání informací). Pro orientaci posílám minimální požadavky, opsané z návodu ke kameře a popis převažujících činností pro Vámi sestavený stroj: 1) pro práci s videokamerou ...
Poptávám baterii k videopřehrávači
Potávám k přenosnému videopřehrávači Philips PET 725 baterii AY 4386 Li-on 7,4V, 3600mAh.
Poptávám elektroservis zn. AEG
Poptávám opravu elektrospotřebičů značky AEG
Sháním ND k horkovzdušné troubě
Prosím o sdělení, zda je možno u vás koupit ND na horkovzdušnou troubu MORA 524 a to , kolo oběžné ventilátoru. Prosím cenové nabídky.
Poptávám střídače ke sluneční elektrárně
Pro sluneční elektrárnu sháním 37 Ks střídačů SMA 10000 TL
Poptávám opravu sporáku Gorenje
Poptávám záruční opravu kombinovaného sporáku Gorenje - plynová část.
Poptávám opravu fotoaparátu
Poptávám opravu fotoaparátu Casio Exilim EX-S500 - nejde spustit do provozu. Region: okolí Českých Budějovic (příp. Jihočeský kraj)
Sháním ND k pračce Fagor
Dobrý den, sháním manžetu (těsnění bubnu) na pračku Fagor 2F-3611IT.
Sháním ND k pračce zn. Zanussi
Poptávám tlumič pračky Zanussi ZK 30, mod. A 650102.
Sháním integrovaný obvod
Sháním integrovaný obvod do impulzního zdroje LD 7550, 2 ks.
Poptávám koupi kazetového magnetofonu
Sháním kazetový magnetofon - dvojče
Poptávám vestavnou troubu Electrolux
Poptávám vestavnou pěčící troubu ELECTROLUX 69400X Inspiro.