Dodávka řídicího systému SCADA
Komplexní dodávka řídicího systému včetně hardwarových komponent pro řízení sítí distribuční soustavy elektrické energie (dispečink) v napěťové úrovni VVN, VN a NN na distribučním území zadavatele. Zadavatel zajišťuje distribuci elektrické energie na části území ČR. Požadovanou součástí plnění je rozhraní na systémy SAP, GIS a další datové zdroje. ...
Poptávám ND ke kuchyňskému robotu
Sháním pryžovou vložku do unašeče robota MULTI BUTLER model CH-3, 900w LN:K 05117 DC: 0617
Vybavení Muzea fotografie ICT a přístroji
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace hardware a software výpočetní a audiovizuální techniky dle specifikace zadavatele podrobněji popsané v zadávací dokumentaci veřejné zakázky, dále její zprovoznění a zaškolení obsluhy.
Dodávka HW infrastruktury, síťové infrastruktury a podpůrných nástrojů Technologického centra kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky, služby a stavební práce spočívající v dodávce HW infrastruktury, síťové infrastruktury a podpůrných nástrojů Technologického centra zadavatele v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
RPS- regenerace sídliště Vltava Sever
Území navrhovaných úprav je umístěno v jižní části sídliště Vltava ,,Sever“. Předmětná část plochy sídliště pro navrhované úpravy je v souladu s původním projektem využívána jako plocha terénních a sadových úprav, zpevněných ploch včetně pojízdných komunikací, parkovišť, chodníků a venkovního vybavení. Realizace stavby je členěna na stavební ...
Nástroje pro naplňování role ORP
Celkový projekt „Nástroje pro naplňování role ORP“ v sobě zahrnuje: Část I., II., III. - „Realizace technologického centra ORP Dačice“ CZ.1.06/2.1.00/06.06792 spolufinancovanou z prostředků IOP vč. Zajištění udržitelnosti Technologického centra (servis a podpora) financovanou zadavatelem z vlastních zdrojů.
Poptáváme dodávku a montáž osvětlení budovy
Osvětlení rohů budovy, 4x svítidlo vyzařovací úhel max 45°, umístění svítidla na rohu ve výšce 2,3m; nasvícený roh cca 7m, osvícení ze zdola nahoru - nesmí být osvíceny ploch do strany.
Poptávám opravu pračky
Poptávám opravu pračky Romo Zerovat. Při ždímání prádla se netočí buben.
Poptávám vysokonapěťový transformátor
Poptávám vysokonapětový transformátor/násobič/na THONSON 29DX400
Rekonstrukce Erbenovy ulice v Písku
Předmětem této zakázky je rekonstrukce Erbenovy ulice v úseku Lázeňská – Kollárova dle projektové dokumentace. V úseku Lázeňská – Nábřeží 1. máje bude provedena kompletní rekonstrukce komunikace včetně podkladních vrstev vozovek, chodníků, odvodnění a parkovacích stání. Dále bude provedena rekonstrukce zeleně, veřejného osvětlení, dopravního ...
Rekonstrukce veřejných prostoranství a ploch
Cílem stavby jsou stavební úpravy ulice Žižkova, úsek Senovážné náměstí – Čechova. Jedná se o kompletní rekonstrukci stávající komunikace včetně chodníků, výměnu vodovodní a kanalizační infrastruktury v ulici, úpravu zeleně a dále i veřejného osvětlení. Požadavky na provádění stavby Při realizaci stavby musí být dodrženy veškeré platné zákony, ...
Rekonstrukce veřejných prostranství a ploch ulice Čechova (úsek Žižkova - Mlýnská stoka)
Cílem stavby jsou stavební úpravy ulice Čechova úsek Žižkova – Mlýnská stoka. Jedná se o kompletní výměnu kanalizační a vodovodní infrastruktury v ulici, celkovou rekonstrukci stávající komunikace včetně chodníků a dále i veřejného osvětlení. Součástí výše uvedené stavby jsou stavební úpravy mostu ev.č. CB-029 v Čechově ulici.
Hlasová a datová komunikační síť pro Městskou policii v Českých Budějovicích
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na zabezpečení služeb elektronických komunikací – Hlasová a datová komunikační síť pro Městskou policii v Českých Budějovicích, které jsou blíže specifikovány v textu a přílohách smlouvy. Služby elektronických komunikací jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně ...
Rekonstrukce veřejných prostranství a ploch ulice Čechova (úsek Žižkova - Mlýnská stoka)
Cílem stavby jsou stavební úpravy ulice Čechova úsek Žižkova – Mlýnská stoka. Jedná se o kompletní výměnu kanalizační a vodovodní infrastruktury v ulici, celkovou rekonstrukci stávající komunikace včetně chodníků a dále i veřejného osvětlení. Součástí výše uvedené stavby jsou stavební úpravy mostu ev.č. CB-029 v Čechově ulici.
Poptávám servis na odsavač par
Hledám opravnu na odsavač par značky BEST K195 nebo BEST K196, konkrétně sháním motorek do tohoto odsavače, pokud možno v okolí Strakonic nebo Jihočeský kraj.
Poptávám bezpečnostní kamerové systémy
Bezpečnostní kamery a systémy do rodinných domů,paneláků.
Poptávám opravu televizoru
Poptávám opravu televizoru Funai LT6. Při zapnutí zůstává svítit pouze červená kontrolka - zelená se nerozsvítí - televizor nenaskočí.
Poptávám televizor LG
Dobrý den, sháníme televizor LG 32LW4500, LED. Prosím za jakou cenu je možné u vás objednat? Děkuji Jelínková
Výměna svítidel veřejného osvětlení v obci Planá nad Lužnicí
Ve městě Planá nad Lužnicí se nacházejí komunikace, které je nutné osvětlit pro zvýšení komfortu jejich užívání. Podkladem pro řešení osvětlení byl požadavek města Planá nad Lužnicí, aby provozní náklady byly co nejnižší při zachování platných norem ČSN EN pro osvětlení komunikací. Tzn., aby spotřeba elektrické energie a servisních nákladů v ...
IOP - Technologické centrum ORP Písek a rozvoj služeb eGovernmentu v obcích ORP
Předmětem plnění veřejné zakázky je vytvoření Technologického centra ORP Písek a rozvoj služeb eGovernmentu v obcích ORP, jeho provoz a údržba infrastruktury pro provozování aplikací a služeb.
Poptávám montáž satelitní techniky
Mám problém s příjmem TV programú zhruba již od srpna,přesto ,že mám KTV.Televizní přijímač mám již pár let zn.Tesla COLOR445 s teletexem/ který většinou funguje/.Potřebovala bych poradit,co je potřeba pro klidné sledování TV bez vypadávání obrazu i zvuku,popřípadě přidat více programů na sledování ,opravdu se v této oblasti techniky vůbec ...
Regenrace sídliště  Máj - úsek 04 - západ
Podkladem pro vypracování cenové nabídky je soubor víceprací popsaných ve výkazu výměr k investiční akci „Regenerace sídliště Máj – úsek 04 západ“ zpracovaná firmou AGP nova spol. s r.o., Tř. 28.října 17, České Budějovice. 1. V prostoru dolní části parkoviště V.Volfa (cca v 1/3 parkoviště tj. 780m2) prokázala hutnicí zkouška že únosnost podloží ...
Parkány - úprava prostoru
Stavební úpravy veřejného prostranství Parkány v Jindřichově Hradci, tj. zadláždění komunikace a veřejné plochy z kamenných kostek, stavební úpravy kanalizace a veřejného osvětlení, dodávka a instalace mobilního pódia se zastřešením.
Dodávka a implementace vybraných prvků technologického centra ORP Český Krumlov
Předmětem této veřejné zakázky je pořízení a implementace hardwarového a softwarového vybavení a dalších nutných licencí pro Technologické centrum ORP Český Krumlov.
Dodávka a implementace elektronických spisových služeb v území ORP Český Krumlov
Předmětem této veřejné zakázky je návrh a implementace komplexního řešení, včetně dodávky programového vybavení, pro zavedení komunikace s ISDS prostřednictvím elektronické podatelny pro datové schránky a rozhraním pro elektronickou spisovou službu, zajištění zkušebního provozu, technická podpora.