Hardwarové vybavení pro středisko pro vývoj aplikací a ochran kritických procesů
Dodávka hardwarového vybavení vč. instalace: Aplikační testovací server, 1ks Server pro datové úložiště, 1ks Datové úložiště, 1ks PC, 14ks Počítač na programování PLC, 1ks Notebook typ 1, 3ks Notebook typ 2, 2ks Reprografické zařízení, 1ks Switch SAS, 2ks Switch LAN, 2ks Instalace sítě LAN 1GB , 1 komplet Testovací stand - skříň rack, ...
Výměna osvětlení
Náhrada stávajících svítidel novými svítidly LED.
Využití odpadního tepla od kompresoru
Dodávka výměníku tepla a akumulačního zásobníku teplé vody. Vyhotovení potrubních rozvodů včetně podzemního kolektoru v délce cca 8m.
Poptávám dodávku klimatizace
Poptávám dodavatele klimatizace do polygrafických prostor , včetně návrhu. Jedná se o 2 místnosti a spojovací chodbu. O celkovém objemu 645 m.
Obměna pracovních stanic PC Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky Obměna pracovních stanic PC Nemocnice České Budějovice, a.s. je uzavření smlouvy na dodávky 500 ks PC a periferií dle technických parametrů uvedených v zadávacích podmínkách.
Poptávám nástěnný přehrávač se zesilovačem DEXON Mrp 2200
Poptávám DEXON MRP 2200 - nástěnný přehrávač se zesilovačem. Prosím zašlete cenu.
Úprava prostranství u Merkuru, Jindřichův Hradec
Rekonstrukce veřejného prostranství u OD Merkur na sídlišti Vajgar v Jindřichově Hradci. Jedná se o provedení stavebních úprav dispozičního řešení prostranství se snahou oddělit pěší provoz od automobilové dopravy s provedením nových komunikací a chodníků, včetně nového odvodnění, podkladních vrstev a nových povrchů. Součástí stavby bude i ...
Poptávám příslušenství ke klimatizaci
Sháním odvodní turbínu na horký vzduch k přenosné klimatizaci Zibro P 125.
Poptávám klimatizaci
Poptávám prodej a instalaci klimatizace do budovy ,byt má ca 70 m2.
Dodávka přijímačů hromadného dálkového ovládání tarifů a zátěže
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 49 000 kusů jednopovelových přijímačů HDO, 42 000 kusů třípovelových přijímačů HDO a 2 600 kusů čtyřpovelových přijímačů HDO. Přijímače HDO musí být v souladu s Technickou specifikací pro přijímače hromadného dálkového ovládání tarifů a zátěže (3bodová montáž), která je přílohou kvalifikační dokumentace.
Poptávám zesílení GSM signálu
Poptávám zesílení GSM signálu v místnosti. Jedna se o Moravec u Chotoviny, okr. Tábor. Problém bude asi v silných klenbach.
Dodávky kabelových souborů NN a VN
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky kabelových souborů NN a VN. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Bližší popis viz kvalifikační dokumentace.
Poptávám příslušenství k vysavači zn. Eta
Poptávám trubici koncovky k vysavači ETA 0405.
Poptávám dálkové ovládání k televizoru zn. Grunding
Poptávám ovladač k televizoru Grundig 32VLC6121C.
SHZ Český Krumlov – Centrum studijních pobytů - stavební obnova a zabezpečovací technika
Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části. 1. část - Celková stavební obnova objektu bývalé Sloupové síně, rehabilitace interiérů a exteriérů, rekonstrukce inženýrských sítí s cílem funkčního využití obnovených interiérů v nové funkci mezinárodního Centra studijních pobytů. 2. část - Dodávka a montáž systémů - Poplachová zabezpečovací a ...
Poptávám USB audio adaptér
Poptámvá USB audio adaptér, AXAGON ADA-10. Děkuji.
IT technika JU – ZSF Vltava – III. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele pro dodávku a montáž IT vybavení nově zrekonstruované přístavby a nástavby ZSF Jihočeské Univerzity.
Poptávám kondenzátor
Poptávám kondenzátor 1000 microfarad na 25 voltů.Potřebuji 3 kusy.
SHZ Český Krumlov – Centrum studijních pobytů - stavební obnova a zabezpečovací technika
Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části. 1. část - Celková stavební obnova objektu bývalé Sloupové síně, rehabilitace interiérů a exteriérů, rekonstrukce inženýrských sítí s cílem funkčního využití obnovených interiérů v nové funkci mezinárodního Centra studijních pobytů. 2. část - Dodávka a montáž systémů - Poplachová zabezpečovací a ...
Poptávám elektroinstalační materiál
Poptávám kabel CYKY 4x6mm, délka 150 m, může být i použitý. Není podmínka v celku. Levně
Dodávka notebooků pro JU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka notebooků pro potřeby zadavatele. Zakázka bude zadávana na základě rámcové smlouvy uzavřené s jedním dodavatelem po dobu dvou let.
Dodávka počítačů a monitorů pro JU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů a monitorů pro potřeby zadavatele. Zakázka bude zadávana na základě rámcové smlouvy uzavřené s jedním dodavatelem po dobu dvou let.
Poptávám instalaci satelitní televizní antény
Dobrý den, poptávám instalaci satelitní televizní antény. Děkuji. S pozdravem M. Bellani.
Poptávám bezdrátový domovní zvonek BZ 3917
Poptávám bezdrátový domovní zvonek BZ 3917.
Izolátory pro venkovní vedení VVN, VN a NN
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky izolátorů pro venkovní vedení VVN, VN a NN. Veřejná zakázka je rozdělena na 6 částí.