Poptávám koupi bytu ve Zlíně
Poptávám koupi bytu v OV vel. 1+kk, 1+1 ve Zlíně (město). Prodejní cena (vč. provize RK) od 900.000, do 1.100.000 Kč. Můžete mi, prosím, posílat aktuální nabídky na mail? Děkuji za informaci a přeji hezký den! Hana Ventrubová
V 00114D – dodávka a montáž soustava osvětlení LED do výrobní haly
Předmětem zakázky je dodávka a výměna svítidel v prostorách zadavatele. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy uvedené hodnoty představují minimální standard a účastníci mohou nabídnout lepší řešení, které bude technicky proveditelné bez dodatečných víceprací.
Poptávám zařízení pro výrobu ovocných šťáv
Dopytujem: - mobilná mostáreň ovocie - drvič ovocia - hydraulický lis - filter na ovocnú šťavu - paster (150l) - plnič šťavy.
Rozvaděče Vsetín s.r.o. - snížení energetické náročnosti
Snížení energetické náročnosti výrobní a administrativní budovy společnosti. Stavební práce zahrnují zateplení obálky budovy, výměnu osvětlení za LED svítidla a instalaci fotovoltaické elektrárny. Podrobný popis popsaných aktivit je obsažen v přiložené projektové dokumentaci a vymezen výkazem výměr.
Poptávám stavební materiál
Poptávám větší množství materiálu - výstavba RD z materiálu SOLBET, případně Porfix.
Lokální biokoridor LBK6 v k.ú. Vítonice u Bystřice pod Hostýnem
Realizace výsadby lokálního biokoridoru v k.ú. Vítonice u Bystřice pod Hostýnem, který byl navržen v rámci komplexních pozemkových úprav. Výsadba je rozdělena na 11 oplocených výsadbových segmentů o délce 100 - 250 m, celková délka LBK6 činí cca 2,4 km, šířka cca 15 m. Přerušení biokoridoru mezi segmenty budou zatravněna a ve třech místech bude ...
VŘ 1 - Dodávka brusky pro broušení polygonálního kužele (CAPTO)
Předmětem zakázky je dodávka brusky pro broušení polygonálního kužele (CAPTO). Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření technologického vybavení ve společnosti PILANA MCT o technologii výroby polygonálního upínacího kuželu (Capto). Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Veselá u Valašského Meziříčí II
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Veselá u Valašského Meziříčí v rozsahu cca 425 ha, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu vyhláškou č. 357/2013 Sb., vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KoPÚ do ...
Poptávám komůrkové polykarbonátové desky
Poptávám na zasklení pergoly 5ks desek komůrkového polykarbonátu tloušťka 8mm , délka 3300mm, šířka 490mm, v kouřovém provedení. Uzavřít oboustranně profilem proti vniknutí vlhkosti. Děkuji za nacenění. Odběr osobní. Děkuji. Homolka
Poptávám sekční vrata
Poptávám sekční vrata v.2550 x š.2700, 2 sekce prosklené stříbrné. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
V 00135 – zateplení objektu a instalace LED osvětlení společnosti bp služby, a. s.
Předmětem této zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek spojených se stavebními pracemi souvisejícími se zateplením objektu a instalací LED osvětlení v objektu společnosti bp služby, a. s. Všechny vlastnosti, postupy, požadavky a specifikace jsou uvedeny v návrhu smlouvy o dílo, která je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Bohuslavice u Zlína II
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Bohuslavice u Zlína včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
ALUCAST, s.r.o. - Řešení výroby rozměrných odlitků
Předmětem zakázky je dodávka nových technologických zařízení specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami. Předmět zakázky je rozdělen na 7 dílčích částí: Část 1 – Robotizované pracoviště pro výrobu keramických forem Část 2 – Vyvíječ páry - středotlaký parní zdroj Část 3 – Vybavení slévárny pecemi na tavení slitin Al a ...
UTB – Doplnění nábytku pro UTB
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám dodávku vchodových a vnitřních dveří
Poptávám cenovou nabídku na dodávku atyp. vchodových dveří a vnitřních dřevěných skládacích prosklených dveří dle přiložených podkladů.
Poptávám boční krytí pergoly průhlednou fólií
Poptávám boční zakrytí pergoly průhlednou fólií se zesílenými okraji v hnědé barvě. Samostatné pole srolované pod stropem a při srolování uchycené na bočních trámcích. Děkuji.
Poptávám planžetu na pánský holící stojek
Poptávám náhradní planžetu na pánský holicí strojek Braun series 3 34Os-4.Děkuji.
PODHORAN LUKOV a.s. – Dodávka technologie pro snížení emisí TZL z dřevovýroby v Držkové
Zajištění dodávky technologického zařízení odsávání a filtrace z dřevoobráběcích strojů a zařízení ve stávajících objektech stolárny a bednárny v provozu Držková ke snížení emisí tuhých znečišťujících látek dále jen (TZL).
Komplexní řešení úspor energií ve společnosti TIMBER PRODUCTION s.r.o.
Veřejná zakázka je rozdělena na 4 části. Zadavatel stanovuje, že každý dodavatel má právo přihlásit se na všechny části veřejné zakázky, případně na kteroukoli z částí veřejné zakázky. Podmínky stanovené v této zadávací dokumentaci se vztahují pro všechny části veřejné zakázky, pokud není výslovně stanoveno jinak. Předmětem veřejné zakázky je ...
Poptávám vrtné nástroje
Dopytujem listové dláta pre vŕtanie výplachom. Mal by som záujem najmä o dláta do podložia spraš, ílovina, ílovina s prímesou štrku (prípadne iné). Priemer 200 mm a 170 mm.
Předmětem veřejné zakázky je zajištění domovnických a správcovských prací
Předmětem veřejné zakázky je zajištění domovnických a správcovských prací v objektu v majetku státu ve Zlíně. Domovník bude zajišťovat provozně technickou činnost - běžné opravy, kompletní technickou údržbu.
Poptávám renovaci dveří
Hledám firmu na renovaci 7 ks původních bílých dveří v rodinném domě ve Zlíně, formou potažení fólií. Děkuji za nabídku.
Poptávám sekční vrata
Poptávám sekční vrata s el. pohonem šířka 2700mm výška 2600mm a dveře ve vratech uprostřed. Barva imitace dřeva.
UTB – Vzdělávací komplex - dodávka interiérů
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka, doprava a montáž interiérového vybavení (nábytku) a dalšího vybavení podle projektové dokumentace.
Poptávám zahradnické práce
Poptávám zahradnické práce. Děkuji.