Poptávám servis pokosové pily
Dobrý den, poptávám pozáruční servis k výrobku elektrická pokosová pila 210mm 1050W typ E0061 NOELL.CZ. U daného výrobku došlo k vylomení zubu na ozubeném hnacím kolečku pilového kotouče d=35,35mm, díl č. 34 v průvodním kusovníku výrobku. Hnací pastorek k ozubenému kolu se zdá v pořádku. Předem děkuji za vyřízení. S pozdravem ing. ...
Zateplení objektu – Domov s pečovatelskou službou v Telči
Záměrem projektu je snížení energetické náročnosti provozu budovy domu s pečovatelskou službou v Telči. Předmětem projektu je zateplení obvodových zdí, stropu a výměna výplní otvorů objektu domu s pečovatelskou službou v Telči. Dále viz. ZD.
Poptávám frézování pařezů ovocných stromů
Dobrý den, zasílám Vám poptávku na frézování pařezů. Jedná se o cca 10 pařezů ovocných stromů o průměru cca 30-4O cm. Terén rovný. Lokalita: obec Moravec, okres Žďár n. S. Termín dle domluvy, preferoval bych týden od 20. dubna t.r.
Poptávám elektrickou řetězovou pilu
Dobrý den, mám zájem o elektrickou řetězovou pilu HECHT 2216, můžete mi udělat cenovou nabídku? Děkuji.
Zeleň do Havlíčkova Brodu – dokončení pasportu zeleně
Předmětem je aktualizace nebo domapování dendrometrických parametrů jednotlivých dřevin (název taxonu, způsob ochrany, věkovitost, obvod a průměr kmene, výška, výška nasazení koruny, šířka koruny, sadovnická hodnota, perspektiva, stanoviště, tvar kmene, fyziologické stáří, zdravotní stav, fyziologická vitalita, stabilita, defekty, vazba, včetně ...
Vypracování návrhu KoPÚ v k.ú. Olešenka
Vypracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Olešenka (dále jen „KoPÚ“), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Poptávám náhradní dvířka k pračce zn. Whirlpool
U pračky s vrchním plněním zn. Whirlpool jsou rezavá dvířka. Je možné zakoupit? Je možno zvládnout výměnu svépomocí? Děkuji za odpověď.
Kosení travních porostů v okrese Havlíčkův Brod
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Havličkův Brod, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně. Sečení travních porostů u silnic I. třídy na silničních pozemcích mimo průjezdní úseky obcí v okrese Havlíčkův Brod v Kraji Vysočina v rozsahu 1 459 070 ...
Kosení travních porostů v okrese Žďár nad Sázavou
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Žďár nad Sázavou, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně. Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou služby "Sečení travních porostů u silnic I. třídy na silničních pozemcích mimo průjezdní úseky obcí v okrese ...
Kosení travních porostů v okrese Třebíč
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Třebíč, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně. Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou služby "Sečení travních porostů u silnic I. třídy na silničních pozemcích mimo průjezdní úseky obcí v okrese Třebíč v ...
Kosení travních porostů v okrese Jihlava
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Jihlava, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně. Sečení travních porostů u silnic I. třídy na silničních pozemcích mimo průjezdní úseky obcí v okrese Jihlava v kraji Vysočina v rozsahu 932 498 m2.
Kosení travních porostů v okrese Pelhřimov
Předmětem zakázky je kosení travních porostů na pozemcích příslušejících tělesům silnic I.třídy na území okresu Pelhřimov, podle konfigurace terénu a přístupnosti ploch strojně nebo ručně. Sečení travních porostů u silnic I. třídy na silničních pozemcích mimo průjezdní úseky obcí v okrese Pelhřimov v Kraji Vysočina v rozsahu 1 173 335 m2.
Zateplení a výměna otvorů obj. ZŠ a MŠ ul. Na Kopcích č. 342, Třebíč
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na objektu základní a mateřské školy zahrnující zateplení obvodového pláště objektu kontaktním zateplovacím systémem, zateplení střešního pláště objektu včetně nové hydroizolace a hromosvodu, výměna veškerých výplní otvorů.
Poptávám pojistný ventil pro tlaková zařízení
Pojistný ventil P 58 217 540 NT 10 bar DN 25/40 PN 40/16 benzin- medium cena , termín dodání.
Poptávám spojku k mlecímu strojku
Dobrý den, sháním spojku k mlecímu strojku, 3 ks.Jestli mi ji můžete poslat na dobírku, byla bych Vám velmi vděčná.Děkuji Čonková, Jihlava
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Drahoňov, Proseč-Obořiště a Lukavec u Pacova
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v předmětných katastrálních územích, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Revitalizace veřejných prostranství sídliště Horka-Domky v Třebíči, Václavské náměstí
Předmětem veřejné zakázky je revitalizace veřejných prostranství sídliště zahrnující rekonstrukci komunikací a zpevněných ploch (vybudování kruhové křižovatky), rekonstrukci veřejného osvětlení, sadové úpravy, rekonstrukci kanalizace a vodovodu a přeložku plynovodu.
Realizace energetických úspor na budově divadla ve Žďáře nad Sázavou
Záměrem zadavatele je realizace úspor energie objektu divadla, která zahrnuje: komplexní zateplení obvodového pláště včetně výměny výplní otvorů, komplexní zateplení střešního pláště, částečně podzemních konstrukcí spojené s opravou hydroizolace spodní stavby, drobné úpravy zpevněných ploch
Poptáváme sekční průmyslová vrata
Dobrý den, prosím o zpracování cenové nabídky na: Sekční průmyslová vrata s pohonem a dveřním křídlem. Stavební otvor 3000x3000 mm, nad vraty pod strop je 600 mm. 2x dálkové ovládání. Děkuji a přeji hezký den.
Komplexní opatření ke snížení energetické náročnosti soustavy VO Pelhřimov
Předmětem veřejné zakázky je demontáž a předání zadavateli 413 kusů stávajících svítidel a komplexní dodávka a montáž 413 kusů nových nepoužitých svítidel.
Poptávám dodavatele zeminy pro MO prodejnu
Dobrý den, jako podnikatelka obchodu potřebuji k prodeji zeminy všeho druhu. Prosim zda toto zboží by bylo u Vás k dostaní a za jakých podmínek. Děkuji.
Zateplení a výměna otvorů obj. ZŠ a MŠ ul. Na Kopcích č. 342, Třebíč
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na objektu základní a mateřské školy zahrnující zateplení obvodového pláště objektu kontaktním zateplovacím systémem, zateplení střešního pláště objektu včetně nové hydroizolace a hromosvodu, výměna veškerých výplní otvorů.
Revitalizace sídlišť na území města Jihlavy - Královský vršek II. část
Předmětem veřejné zakázky je dokončení revitalizace parteru sídliště Královský vršek v ulicích Fügnerova a Kosárkova, která bude spočívat v rozšíření parkovišť a komunikací pro osobní vozidla včetně odkanalizování jednoho z parkovišť, vybudování nových tras chodníků a rekonstrukci a rozšíření stávajících chodníků, rekonstrukci dětského hřiště a ...
Nová výstavba spolufinancovaná z IOP
Výstavba garáží, dílny, údržby, čerpacího místa, oplocení a manipulační plochy.
Poptávám servis sporáku zn. Fagor
Dobrý den, prosím o zaslání informace ceny a montáže spodního tělesa na sporák zn. Fagor CF 64 SM. Děkuji za zprávu.