Poptáváme plastová okna
Dobrý den, měli bychom zájem o dodávku plastových oken na ubytovnu jedná se minimálně o 38 kusu š-1030 v-1870cm, 2kusy š-2040 v-1980cm, 2kusy š-1030 v-1600cm. Počítáme, že ve skutečnosti to bude ještě cca o 10-15 oken více později. POZOR je nutno zaslat přibližnou nabídku max do pátku. Děkuji.
Poptávám plastovou dělicí stěnu, vč.montáže
Prosím o zpracování nabídky na dodávku a montáž plastové dělící shrnovací stěny do garáže. Rozměr stěny: délka 12 m, výška 3,9 m, jedná se o jeden kus do našeho střediska v Cítolibech u Loun. Děkuji.
Poptávám ztracené bednění
Prosím, zašlete mi ceník nebo katalog, potřebuji koupit ztacené bednění o rozměrech 20x40. Děkuji.
Poptávám ND ke sklokeramické desce
Sháním náhradní díl na sklokeramickou desku TFA 66-01-přepínač plotny.Pro.nr.F66CSM01.Deska TFA66-01 Bravo.2ks
Poptávám skleničky na destiláty pro restauraci
poptávám "hospodské" panáky - lisované sklo 40ml /velý/ a 20ml /malý/ prosím o nabídku ceny
Realizace rozvojové strategie Obce Hřivice – 1. etapa
Jedná se o realizaci rekonstrukci a revitalizaci následujících níže uvedených objektů, sítí, zeleně a komunikací na území a v působnosti obce Hřivice vč. přilehlých obcí Touchovice a Markvarec: Opravy komunikací a chodníků: Výměna autobusových zastávek Úprava zeleně, ošetření a doplnění zeleně a mobiliář Veřejné osvětlení
Poptávám plastové nádrže pro potravinářství
Poptávám výrobu plastových nádrží pro potravinářské účely. 2ks o průměru 1800mm /o objemu cca 5000l, 2ks nádrží o průměru 1500mm a 1ks o průměru 1150mm. Opatřené mezipřírubovým klapkovým ventilem DN 100 typu BW 710 s nerezovým srdíčkem.dle výkresu v příloze
Hledáme výrobce komponentů pro automobilový průmysl
Hledáme výrobce zabývající se: - vstřikováním plastů - litím a obráběním hliníkových odlitků - výrobou NBR těsnění - výrobou práškových barev - hlubokým tažením ocelových svitků na postupovém listu Preferujeme výrobce se zkušenostmi výroby pro automobilový průmysl.
Poptávám plastová okna vč. sítí
Poptávám 2 okna plast bílý 5-ti nebo 6-ti komorová pravá s větračkou a sítí proti mouchám výška 880mm, šířka 580 mm. Jedna síť proti mouchám výška 1150mm, šířka 950mm Bez demontáže stávajících oken
Poptávám úpravu nových sekčních vrat
Poptávám úpravu nových sekčních vrat. Jedná se o 1ks sekčních garážových vrat firmy RYTERNA s pohonem BENINCA o rozměru 3000mmX3000mm. Vrata potřebuji aby mi zajížděla pod strop. To je né ve výšce 3000mm, ale v cca.4000mm až 4500mm. Prosím o nabídku řešení a samozřejmě i ceny. Obhlídka skutečného stavu vrat je možná kdykoliv po předešlé tel. ...
Poptávám vrtačku Bosch PSB 500 RE
Vrtačka bosch psb 500 re přepinač leveho a pravého chodu
Hledáme dodavatele stavebnin pro e-shop
Naše společnost hledá dodavatele stavebního materiálu pro eshop stavebnin.
Poptáváme dodávku jílu
Poptávám 15 m3 jílu k vytvoření podlahy v zemědělské hale. Termín dodání v co nejkratší době. Idealní včetně dopravy. Upřednostníme nabídky z blízkého okolí, vzhledem ceně dopravy. Lokalitou jsou Koštice okr. Louny /15km východně od Loun a 8 km západně od Libochovic
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu ZŠ Logopedická, Speciálně pedagogická
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Vladimírem Volmarem a za podmínek stanovených ve vydaném stavebním povoloení.
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu ZŠ Jižní ulice 2777, Žatec
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Vladimírem Volmarem a za podmínek stanovených ve vydaném stavebním povoloení.
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu polikliniky č.p. 2796, ul. Husova, Žatec
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Radkem Růžičkou a Petrem Hynešem ze spol. aa Projekt a za podmínek stanovených ve vydaném stavebním povoloení.
Poptávám plastové vchodové dveře
Popis poptávky: Poptávám 2 kusy plastových vchodových dveří 1/3 nebo 2/3 sklo rozměr v cm: č.1 - 90-100/200-230 č.2 - 120-160/200-230 Další informace: Termín dodání ihned, i jednotlivě.
Poptávám ND na motorovou pilu
Poptávám náhradní díl na motorovou pilu GUDE KS 400 B 94087 č. verze:01,č. pološky:014,název: základní teleso: 1 ks.-v podstatě se jedná o nádrž.
Poptávám pivní sety
Koupím pivní sety (stůl + 2 lavice) i použité i zvlášť.
Poptávám umakartové desky
poptávám umakartové desky v provedení zlatý dub cca 10m2
Poptávám skleněné demižony
Poptávám skleněné demižony s výpustným otvorem u dna s hadičkou ukončenou skřipcem, nebo spípou na stáčené víno či lihoviny. Samostatně stojící či umístěný na dřevěném stojánku.
Poptávám lineární dráhu IKO
Dobrý den, prosím o zaslání cenové nabídky lineární dráhy IKO, typ: LWLFG24C1R100BPS1. Děkuji Michaela Kučinská
Poptáváme bylinky a osiva
Poptávám: máta, pažitka a další bylinky v květináčích do prodejny ovoce zelenina, dále osiva květin, zeleniny a bylinek.
Poptávám sádrokarton
Poptávám sádrokarton
Poptávám koupi betonárny
Poptávám ke koupi betonárnu, kapacita 80 m3/hod, stáří do 5 let