Skládka SONO - dodávka technologického vybavení kompostárny
Dodávka technologického vybavení kompostárny, které zahrnuje kolový kloubový nakladač, překopávač kompostu, traktor a bubnový prosévací separátor
FVE na budovách města Roudnice nad Labem
Předmětem plnění VZ je dodávka technologie FVE, která bude umístěna na střechách nemovitostí zadavatele, resp. též nemovitostí svěřených do správy zadavatele, a související služby (montáž a pojištění této technologie apod., viz též obchodní podmínky uvedené dále) vč. zabezpečení jejich financování a zpracování podkladů statika. Bližší specifikace ...
Poptávám dlažbu Eutit a spojovací maltu
Prosím o nezávaznou nabídku na dlažbu Eutit 20 na20 . Uložení do maltového lože .Spárovaní též maltou Jednalo by se o 60m2 . Poptávám cenu za 60m2 Dále spojovací maltu na60m2. A ještěmaltu na zaspárování 60m2 Dale by jsem potřeboval znát cenu dopravy tohoto materiálu do Roudnice n.L. Ještě by jsem rád věděl za ...
Poptáváme uhlíky na úhlovou brusku
Uhlíky na úhlovou brusku GUDE WX 230 SE.
Poptávám kamna na dřevo
Dobrý den, sháním kuchyňská kamna na dřevo s výměníkem. Pečící trouba být nemusí. Nejlépe barva bílá nebo modrá. Zadní nebo levý vývod. Mohou být i rohová. Cena do 40 tisíc Kč. Děkuji.
Poptáváme ke koupi výrobní areál
Poptáváme ke koupi komerční objekt - výrobní areál, ve kterém lze zahájit výrobu drobnějších předmětu. Objekt by měl mít výrobní část, skladové zázemí a administrativní prostory. Pozemek by měl umožnit otočení kamionu. Předpokladem je výměra pozemku cca 7 000 a 1 500 m2 zastřešených ploch. Požadovaná lokalita je okres Litoměřice, Česká Lípa nebo ...
Poptáváme koupi nájemního bytového domu
Poptáváme ke koupi bytový nájemní dům v lokalitě Praha, Kladno nebo Kralupy nad Vltavou. Poptává se klasický bytový dům typu panelák, činžovní dům a podobně. Objekt by neměl být po kompletní rekonstrukci, běžná údržba a opravy jsou v pořádku. Dům může být obsazen nájemníky. Cena by měla odpovídat klasickým cenovým kalkulacím a lokalitě.
Poptávám dodávku sušárny bylin a chmele
Hledám dodavatele sušárny chmele a bylin.
Poptávám servis řetězové pily
Sháním servis na řetězovou benzinovou pilu Talon 42 cc. Nejde olej na řetěz.
Poptávám výrobu stolku
Mám zájem koupit konferenční stolek o rozměrech vrchní desky 110 x 70 cm, stolek musí mít pod vrchní deskou úložný prostor na odkládaní novin atd. Stolek vyrobit ze dřevotřísky. Odstín Javor.
Sháním ND k myčce
Poptávám topné těleso k myčce AEG FAVORIT BLECKMANN ED43 230v 2000w 211004b 1111450-00. Může být i použité.
Sháním návod k mikrovlnné troubě
Sháním návod na mikrovlnnou troubu sencor smw 7225.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová vrata rolovací s dálkovým ovládáním vel. 5000 x 2500. Sdělte prosím cenový rozsah. Další dohodneme následně. Děkuji.
Poptávám polystyren
Poptávám polystyren síla 20 mm ,
Poptáváme metrový textil, vánoční motiv
Mám zájem o metrový textil s drobným vánočním vzorkem na šití pytlíků, na dárky, pod vánoční strom pro pěstouskou rodinu.
Hledáme dodavatele sanitární keramiky
Poptávám dodavatele sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, baterií a dalšího sortimentu pro realizaci koupelen. Jsme firma, která se zabývá dodávkou koupelen a interiérů na klíč a otevíráme nové koupelnové studio a hledáme spolehlivé dodavatele. Kontak prosím telefonicky nebo emailem. Děkuji.
Poptávám kuchyňskou pracovní desku
Poptávám kuchyňskou pracovní desku z kamene, hloubka kuchyňské linky je 60cm.
Sháním schéma k pračce Gorenje
Sháním el. schéma pračky Gorenje WA513.
Poptávám ND k rotační sekačce
Poptávám se na náhradní díly do převodovky na samojízdnou rotační sekačku floraself Murray model 38711x66A 7000K.Předem děkuji.
Sháním akumulační zásobníky sol. ohřevu
Dobrý den, mám dotaz, k solárnímu ohřevu vody chceme i podporu pro vytápění rod. domu. Máte prosím v prodeji i akumulační zásobníky pro toto využití solárního ohřevu? Pokud ano, prosím o zaslání informací. Děkuji V.Dan.
Sháním zavírač konzerv
Poptávám zavírač konzerv, který nemá ani TESKOMA!!!
Sháním filtry do vodní fontány Dogit
Dobrý den, prosím, máte fitry do vodní fontány Dogit od firmy Hagen? Děkuji.
Sháním kuchyňský dřez Stratimat
Poptáváme kuchyňský jednodřez Stratimat. Ústecký kraj popř. celá ČR.
Sháníme výrobce zavírače plechovek
Sháníme výrobce zavírače plechovek,potravinářských konzerv.
Poptáváme dodávku elektromateriálu
Prosím o CN + termín. děkuji MT BRNO ks CLA 1.2 80/5A, násuvné, TP 0,5, 10VA < 5 6 CLA 1.2 100/5A, násuvné, TP 0,5, 10VA < 5 3 CLA 1.2 150/5A, násuvné, TP 0,5, 10VA < 5 3 CLA 2.1 0229, 300/5A, násuvné, TP ...