Poptávám kuchyňský stůl
Kuchynský stůl menší rozměry, do malého bytu, oválný-rozkládací-třešeň.
Poptávám ND na motor
Sháním náhradní díl na motor Briggs & Stratton
Poptávám servis pily zn. Hecht
Dobrý den, hledám srvis na motorové pily Hecht co nejblíže Děčína. Díky
Sháním ND k vysavači
Ráda bych sehnala kompletní náhradní hadici k vysavači CLATRONIC 1600W. Mám rozbitou hadici i ten velký základní nástavec. Chtěla bych komplet hadici i trubku. Děkuji
Poptáváme fotovoltaický článek
potřebujeme koupit fotovoltaický článek na chatu. Bude připojena lednice, televize a svícení. Na chatu jezdíme 2x měsíčně. V zimě vůbec. Prosím o nabídku. díky
Poptávám díly do motorových pil
Poptávám náhradní díly do motorových pil Partner.
Hledáme levný pronájem bytu
Jsme manželé(žena v říz.o inv.Důch.)máme malá,čistotná,vychovaná už starší zvířátka,kterých se nedokážeme vzdát.Hledáme nutně bydlení,podnájem do 4000kč.měs.+nabízíme jakoukoliv výpomoc.Nebo pronájem jakéhokoliv bytu kolem 4000 Kč/měs.Bez kauce.
Poptávám bytový textil pro e-shop
Hledám dovozce ze zahraničí, výrobce z Česka a ze Slovenska. Zboží bych od těchto výrobců a dovozců rád umístil na svůj e-shop_www.bytovy-interier.cz. Sortiment je: bytový textil: záclony, závěsy, ručníky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přikrývky, polštáře, deky, přehozy, plédy, plyše, potahové látky, apod. Podlahy: koberce, laminátové plovoucí ...
Sháním dýhovanou dřevotřísku
Poptáváme dýhovanou dřevotřísku, tl.25mm, dekor makasar + masiv.nakližek tl.2mm.
Poptávám dvířka pro elektrický rozvaděč
Poptávám plechová dvířka včetně rámu 120 x 60 cm do tzv. antoníčka. Jedná se o dvířka pro venkovní el. rozvaděč, který je postavený z cihel.
Poptávám ND na kotel Ekoefekt
Mám kotel Ekoefekt 24 od firmy EKOEFEKT a.s. a marně sháním dodavatele náhradních dílů. Konkrétně se jedná o motor odtahového ventilátoru ATAS CJ4C82A, který vyrábí firma ATAS Náchod. Předem děkuji.
Poptávám realizaci solárního systému v RD
Poptávám návrh, realizaci pro fotovoltanické panely pro rodinný dům, výkon kolem 5kWp, kompletní celou realizaci na klíč.
Poptávám potrubní díly - přechody
Dobrý den. Poptáváme u Vás k dodání obratem tento výrobek. Přechod DN 25/DN40 PN 40 Norma ANSI E-WPL6 odolný do -40 stupňů Počet 10 ks Přechody prosím zaslat , včetně atestů na adresu skladu do Děčína. Adresa skladu: Armex Holding, a.s -Náměstí 5. května 46/1, 405 02 Děčín III Forma úhrady: dle dohody Termín dodání: co ...
Poptáváme dodávky MDF desek
Dobrý den, pro nově vznikající pobočku firmy Ferlux Malaga Vás žádám o cenovou nabídku na dřevovláknité desky MDF níže uvedených rozměrů : - 670x500x10 mm měsíční odběr 1000-1200 kusů - 850x550x19 mm jednorázový odběr 80 kusů - 2530x2350x19 mm jednorázový odběr 100 kusů , s možností dílčí dodávky min 20 kusů Do cenové ...
Poptávám výrobu dřevěných oken
Poptávám dřevěná okna , 23 ks, rozměr 80/100 - zasklená - jednokřídlá – rozdělená lištou a to dvakrát vodorovně a jednou svisle – bez nátěru. Prosím o cenové nabídky.
Poptáváme montáže tepelných čerpadel
Firma teplodomova.net hledá instalatérské a topenářské firmy, firmy pro prodej, montáž a servis našich tepelných čerpadel vzduch-voda za nadstandardních podmínek.
Sháním litinové rošty zn. Slatina
Sháním litinové rošty do teplovodního kotle zn. Slatina KM 22.
Sháním čerpadlo zn. Umbra Pompe
Sháním čerpadlo výrobce Umbra Pompe ACUA 250.Potřebuji vědět cenu a dobu dodání.
Poptávám šatní dvoudveřovou skříň
Poptávám dvoudvéřovou obyčejnou šatní sříň. Musí obsahovat min. 1 šuplík a polovina skříně bude policová a polovina ramínková. Cena do 4000 Kč. Na barvě nezáleží.
Sháním polovodič. jednotku k rotavátoru
Potřebuji polovodičovou jednotku k rotavátoru, typ MM 2130 rok výroby 1997. V katalogu přiloženém u této hnací jednotky PA 8O je tato součástka uvedená pod číslem: 532 900 860 031.
Poptávám dřevoštěpkové desky
Poptávám dřevoštěpkové desky tl. 10 - 20 mm v kombinaci barev : černá, hnědá, okrová
Poptáváme výrobce zahradního nábytku
Hledáme výrobce zahradního nábytku, kombinace lehký kov - textil, nebo dřevo - textil.
Sháním pneumatiky na zahradní malotraktor
Poptávám pneu 5,00-12 na zahradní malotraktor
Poptáváme plastová okna vč. montáže, 2 ks
Poptávám: 2 ks plastové okno o rozměrech 100 x 145 (cm) otevírání + větrání 1 ks plastové okno o rozměrech 134 x 143 (cm) třídílné v tom dvoudíkné otevírací a jeden díl otevírací + větrací 2 ks plastové okno o rozměrech 90 x 132 (cm) otevírání+zavírání Jedná se o rodinný domek Započítat parapety a zednické práce, původní okna jsou ...
Poptáváme dřevěné desky Multiplex
Poptávám lepené dřevěné desky Multiplex buche(buk), kvalita BB/C rozměr 2500x1500x18mm , pro další průmyslové zpracování, k vnitřnímu použití. Objem poptávky cca. 25t.-40t. měsíčně.