Poptávám dodávku sekčních garážových vrat
Poptávám dodávku sekčních garážových vrat s vchodovými dveřmi, odstín zlatý dub výška 2400mm, šířka - 2300mm včetně montáže.
Poptávám sekční garážová vrata
Poptávám sekční garážová vrata, rozměry 3,56m x 4,21m, ve vratech potřebujeme dveře a nad nimi ve výšce min. 2,5m prosvětlení/okna/s braveným octínem Antracit.
Poptávám zpětný tlakový ventil
Poptávám zpětný tlakový ventil, typ 1 JSK 75, max.tlak 8atm, rok výroby 1969, Orlík Česká Třebová, nebo čím nahradit? Děkuji.
Kulturní dům  Lanškroun  - Nábytek a vybavení interiéru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž, resp. instalace nábytku a vybavení interiéru pro kulturní dům v Lanškrouně. Dodávka a instalace, resp. montáž nábytku a vybavení interiéru zahrnuje rovněž vypracování dílenské dokumentace. Detailní popis předmětu veřejné zakázky včetně detailní specifikace s uvedením minimálních požadovaných ...
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres ÚO
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd na okrese Ústí nad Orlicí na základě rámcové dohody, uzavřené na 1 rok podle TP a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.
Poptávám okrasné křoviny
Prosím o nabídku na 120 ks ptačí zob vejčitolistý (Ligustrum ovaliofolium), případně ptačí zob obecný (Ligustrum vulgaris) v 40 - 60, ko 21 s dodáním (odběrem) v 1. týdnu května t.r.
Gymnázium Žamberk - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Chodník podél silnice I/11, Červená Voda
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nového chodníku podél silnice I/11 včetně dvou zastávek autobusu k zajištění zvýšení bezpečnosti účastníků dopravy, zejména chodců, se záměrem možnosti zvýšení nemotorové dopravy. Realizací stavby dojde k napojení pěších tras na místní a regionální dopravní systémy, zvýšení bezpečnosti dopravy a společně s ...
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka pomůcek pro laboratoře a dílny
Dodávka pomůcek (nůžky na plech, sady šroubováků, kleští, svěrák stolní, vrtačka, pájecí stanice, voltmetr, ampermetr, apod.) pro laboratoře a dílny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka nábytku
Dodávka nábytku (pracovní linky, kontejnery, židle, skříňky, apod.) pro laboratoř, dílny a prezentační místnost pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020 s názvem "Gymnázium Vysoké Mýto - příprava laboratoře, dílny a prezentační místnosti".
Poptávám dodávku plastových oken
Prosím o zaslání cenové nabídky na 3 plastová okna. Šírě 180, výška120 cm. dvojté sklo, včetně montáže. To znamená vybourání a usazení, popřípadě i začištění. Jedno křídlo plus ventilačka a parapety.
Poptávám akumulační kamna
Poptávám akumulační kamna STM 085G, 850W, 230V a nebo akumulační kamna do 1000W v okrese Ústí nad Orlicí.
Poptávám mlýnek na maso
Poptávám ruční mlýnek na maso.
Poptáváme střešní krytinu
Poptávám 6m2 lehké krytiny, odběr osobně, prosíme o zaslání ceny. Děkuji Hájková
Poptávám opravu žaluzie
Poptávám opravau žaluzie, přetrhlé lanko - střešní okna Fakro. Výměna plastových aretací - řetízku.
Pneumatické brusky
Dodávka 12 ks pneumatických brusek pro úpravu vzhledu a odstranění nepřípustných přesahů svárů podsestav autobusu
Utahovací nářadí
Dodávkana utahovacího nářadí na utahování šroubových spojů na předepsaný moment
Momentové klíče
Dodávka momentových klíčů na utahování šroubových spojů na předepsaný moment.
Utahovací nářadí
Dodávka utahovacího nářadí na utahování šroubových spojů na předepsaný moment.
Poptávám dodávku velkoplošného skleníku
Poptávám velkoplošný skleník pro pěstování balkonových rostlin o velikosti cca 1000 m2, včetně příslušenství.
Poptávám hrnkovací stroj na plnění květináčů
Poptávám hrnkovací stroj - základní verze pro plnění květináčů o průměru 9 -12 cm.
Poptávám servis zahradního jezírka
Poptávám servis nebo opravu zahradního jezírka které je vyložené folíí. Děkuji.
Revitalizace území bývalých kasáren Vysoké Mýto
Předmětem soutěže je zpracování architektonického urbanistického návrhu revitalizace veřejných prostranství bývalých kasáren „U Alberta“ ve snaze získat kvalitní městský veřejný prostor, posílit jeho funkce a umožnit jeho fungování.
Vysoké Mýto: Krytý plavecký bazén – rekonstrukce
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce krytého plaveckého bazénu ve Vysokém Mýtě. Rozsah předmětu veřejné zakázky je specifikován v projektové dokumentaci vypracované firmou CODE spol s r.o., IČO: 492 86 960, Na Vrtálně 84, 530 03 Pardubice z měsíce února 2017 a ve výkazu výměr.
Komplexní pozemkové úpravy Mladkov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Mladkov s části katastrálního území Petrovičky u Mladkova, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrh KoPÚ bude ...