Dodávka vybavení Domu na půl cesty Chrudim
Dodávka vybavení Domu na půl cesty v Chrudimi, ulice Malecká č.p. 469, sestává z kompletního vybavení nábytkem a kuchyňskými linkami 15 ubytovacích jednotek pro cca 30 klientů a vybavení nábytkem zázemí pro poskytování sociálních a terapeutických služeb pro ubytované klienty a další klienty z Chrudimska - více v zadávací dokumentaci.
Poptáváme bavlněnou metráž s potiskem
Poptávám dodavatele nebo přímo výrobce bavlněné metráže s dětským potiskem viz foto. Děkuji.
Poptávám plastová okna, vč. montáže
Poptávám bílá plastová okna, kde jsou dvě komory. Potřebuji to pro mou babičku do Čech, prosím o uvedení ceny včetně dopravy a montáže. Jednalo by se obyčejná okna s vnitřními parapety a žaluziemi. Rozměry oken jsou: Kuchyň 2 křídlo 147 délka x 145 výška Pokoj jíd. 3 křídlo 207 x 145 cm. ...
Keltská vesnice Archeoskanzenu Nasavrky
Stavební práce při realizaci Archeoskanzenu Nasavrky, zhotovení realizační dokumentacea dokumentace skutečného provedení, geodetické zaměření stavby, vyhotovení geometrického plánu a zajištění povinné publicity.
Rekonstrukce hlavní polní cesty HC 1 v k.ú. Rohozná
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je rekonstrukce polní cesty HC 1 v k.ú. Rohozná u Trhové Kamenice na pozemcích č.k. 1146 a 1172 o délce 1141,5 m. Součástí zakázky je kromě jiného i vytyčení pozemků a zaměření skutečného provedení stavby a doprovodná výsadba. Bližší údaje v zadávací dokumentaci.
Dodávka mobiliáře, nátěrů, maleb a grafiky expozice a interiéru Muzea barokních soch v Chrudimi
Vybavení Muzea barokních soch v Chrudimi nábytkem, sestávajícím zejména z: pultu kustoda, skříňové sestavy v kustodně, odkládacích skříněk pro návštěvníky, částečné výmalby expozice. Více v zadávací dokumentaci.
Poptávám servis okružní pily na dřevo
Poptávám broušení a šraňkování okružních pil na dřevo Hanibal.
Rozšíření kapacit a zkvalitnění služeb Hotelu Bohemia Chrudim
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy a nástavby stávajícího hotelového komplexu. Nástavby budou provedeny nad stávající kongresovou částí a nad prostory restaurace s kuchyní. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž dodávka a montáž vybavení hotelu.
Rekonstrukce veřejných ploch v lokalitě Fibichova, Chrudim
Rekonstrukce chodníků, parkovišť, venkovního veřejného osvětlení, dětského hřiště, mobiliáře a zeleně v lokalitě Fibichova. Dále výstavba jednotné kanalizace, místní komunikace a parkovacích stání v lokalitě Fibichova, Chrudim - více v zadávací dokumentaci.
Poptávám plastová okna
Žádám o nacenění následujících oken a dveří v provedení zlatý dub - venkovní strana. Okna : Výška šířka provedení kusy 125 cm 180cm dvoukřídlé 3 125 100 jednokřídlé 2 75 70 jednokřídlé 1 100 100 dvoukřídlé ...
Poptávám kameninovou bílou drť
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nemáte bílou kameninovou drť jemnou. Označení neznám. Pokud by jste ji měli, tak prosím Vás jaká je cena. Děkuji za odpověď. Böhm.
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)
Poptávám servis motorové pily
Sháním servis na motorovou pilu OK zakoupenou v Baumaxu.
Poptávám zahradní traktůrek
Poptávám zahradní traktůrek Partner P 11577 s košem
Poptávám výměnu vchodových dveří
Poptávám plastové vchodové dveře. Demontáž, montáž 150x210 cm.
Poptávám výměnu oken v RD
Dobrý den, Chtěl bych v rodinném domku vyměnit okna. Jedná se o 6 dvoukřídlých oken 1800x1350mm, 1ks 1350x1350mm, 1ks 1200x1200mm a 3ks 850x550mm, včetně venkovních a vnitřních parapetů. Přikládám současný stav. Prosím o cenovou nabídku. Obec Otradov, okres Chrudim. Děkuji Jiří Pokorný
Poptávám palubky
Poptávám palubky 4m tl.19mm šířka nerozhoduje.
Poptávám dodávku FVE
Poptávám dodavatele fotovoltaické elektrárny o výkonu 30 kW na klíč.
Poptávám tranzistor SRFJ7044
Dobrý den, nemohu sehnat tranzistor SRFJ7044. Rád bych věděl, zdali by je bylo možno u vaší firmy objednat a kolik by byla cena při objednání 3kousků. Děkuji předem za informaci.
Poptávám žebřík
Sháním žebřík,a nebo Vámi doporučené řešení, tak abych mohol pohodlně natírat okapy a štít ve výšce 6m. na svém rod. domku.Jedná se mi hlavně o bezpečný provoz a jednoduchou montáž, popřípadě výceúčelnost. Prosím cenové nabídky.
Poptávám trapézové závitníky
Poptáváme trapézové závitníky Tr 20x5 Tr 25x6
Poptávám projekt venkovní terasy s krbem
Poptávám projekt venkovní terasy s krbem a udírnou.
Hledám dodavatele lamel,JASAN
Poptávám dodavatele lamel, JASAN, sušené KD 8-10% 25 x 70 x 2400/2700/3000mm +50mm Kvalita 3-4 stany čisté bez suků, jádro povoleno, pouze zdravé dřevo, bez prasklin, bez brouka, hniloby, houby, Pevně svázané balíky na paletě. Balíky musí mít pravidelné rozměry, Nesmí se míchat různé rozměry a kvality v jednom balíku. Zásilka musí ...
Poptáváme podlahové přířezy
hledám dodavatele podlahových přířezů, DUB Evropský, sušené KD 6-8% 25 x 290 x 630 a 480 mm 25 x 100 x 930 a 630 a 480 mm 25 x 53 x 430 mm Kvalita A občasné očka a součky do 5 mm povoleny, barva světle hnědá, pruhovanost není povolena, černé nebo vyhnilé suky nejsou povoleny, kůra a běl nejsou povoleny, pouze zdravé dřevo, bez ...
Hledáme dodavatele smrkového řeziva
hledám dodavatele řeziva SMRKU, požadavek řezáno z oddenkových kmenů většího diametru, 40 cm+, husté letokruhy, na proložkách, odkorněno, nehraněné řezivo různé tloušťky, délky 4–6 m, nebo hranolky a lamely fixních rozměrů, všeobecné požadavky na kvalitu 0/1 menší množství zdravých suků povoleno, řezivo nesmí mít trhliny a praskliny způsobené ...