Realizace energeticky úsporných opatření - Nemocnice Přerov
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace energetických úsporných opatření - tj. provedení zateplení fasád budovy, střešní konstrukce, výměna výplní otvorů (oken, dveří) pavilonu interních oborů nacházející se v uzavřeném areálu Nemocnice v Přerově, Dvořákova 75
Realizace energeticky úsporných opatření –  SŠ zemědělská Přerov – domov mládeže
Předmětem zakázky je zateplení pláště kontaktním systémem ETICS, zateplení střechy a kompletní výměnu původních oken a vnějších dveří objektu Domova mládeže nacházejícím se v uzavřeném areálu Střední školy zemědělské v Přerově. Objekt domova mládeže se pro zjednodušení dělí na dva podobjekty Objekt SO 101.1 je pětipodlažní panelový objekt ve tvaru ...
Modernizace výměníku rotační pece
Tato zakázka zahrnuje provedení technických a technologických změn zařízení kalcinačního stupně pecní linky, zejména rekonstrukci vyměníku a kalcinačního kanálu pecní linky.
ZS Žákovice
Realizace krajinotvorných prvků, biokoridorů a biocenter. zatravnění a kultivační seče, instalace ochrany dřevin, výsadba dřevin a jejich údržba.
Zajištění energetických úspor objektu Základní školy Svisle
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy budovy Základní školy Svisle v Přerově. Vzhledem k úspoře energie a ke zvyšujícím se požadavkům na tepelnou ochranu budov, dojde k zateplení obvodových stěn, k výměně stávajících oken a dveří, a k zateplení střechy nad vstupní částí.
Energetické úspory – ZŠ 1. Máje v Hranicích
Předmětem veřejné zakázky je realizace zateplení pláště budov, výměna výplní otvorů a částečná oprava střešního pláště, sanace poškozeného krovu a výměna klempířských výrobků dle výkazu výměr. Zhotovitel je povinen dodržet celkový součinitel prostupu tepla pro výplně otvorů a to u dveří UD=1,2 W/m2K a u oken UD=1,1 W/m2K. Bližší specifikace je ...
Zateplení výrobního areálu jatek v Přerově
Předmět plnění této zakázky je realizace rekonstrukce. Rekonstrukce bude spočívat zejména v zateplení objektů, výměně některých otvorových prvků administrativní budovy, vrátnice, výrobního objektu, objektu šaten a prádelny. U výrobního objektu dále také rekonstrukce parního vytápění a využití odpadního tepla z čpavkového chlazení.
Modernizace výměníku rotační pece
Tato zakázka zahrnuje provedení technických a technologických změn zařízení kalcinačního stupně pecní linky, zejména rekonstrukci vyměníku a kalcinačního kanálu pecní linky.
Rekonstrukce ulice Skalní - 1. Etapa
Předmětem veřejné zakázky je realizace rekonstrukce ulice Skalní – 1.etapa. Komunikace v ul. Skalní je hlavní příjezdovou trasou do lokality Sklenný kopec a výhledově bude hlavním příjezdem do obytného souboru „Za Čaputovým dvorem“. Rekonstrukce ulice Skalní - 1. etapa bude realizována ve dvou částech, rozdělení je zakresleno v situačním ...
Poptávám zahradní nůžky
Prosím prodáváte zahradní nůžky na prostřihávání stromů na teleskopické tyči, také cenu. Děkuji.
Regenerace panelového sídliště Hromůvka – III. Etapa
Veřejná zakázka „Regenerace panelového sídliště Hromůvka – III. etapa“ zahrnuje: zřízení nových a stavební úpravy stávajících komunikací, zřízení nových a stavební úpravy stávajících chodníků, zřízení nových a stavební úpravy stávajících parkovacích stání, odvodnění zpevněných ploch, zřízení veřejného osvětlení, stavební úpravy dětského hřiště a ...
Poptáváme ebenové dřevo
Poptávám dřevo Makassar eben ze stromu Diospyros celebica. Množství cca 1 m3, desky o síle 50 mm. Nabídněte. Děkuji.
Zajištění energetických úspor objektu Základní školy U Tenisu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy budovy Základní školy U Tenisu v Přerově. Z důvodu dosažení úspor energií a z důvodu zvyšujících se požadavků na tepelnou ochranu budov řeší tato veřejná zakázka zateplení obvodových stěn, výměnu stávajících oken a dveří a zateplení některých částí střech a teras.
Poptávám ND k pračce
Dobrá den, sháním kompletní dvířka pračky Samsung model WF8602NGW, prosím sdělte cenu.
Poptávám rošty do kotle VSB 4
Poptávám rošty do kotle VSB 4
Poptávám automatický kotel na uhlí
Dobrý den, poptávám koupi a montáž automatického kotle na uhlí s možností ručního režimu přikládání do rodinného domu o výkonu kotle 25 - 30kW. Montáž kotle by probíhala v obci Jezernice okr. Přerov. Jednou z variant by mohl být kotel KMV-LUX DUO 25, ale nebráním se i jiným návrhům. Stávající kotel Slokov variant, bude součástí demontáže.
Poptávám izolační desky
Poptávám Vápeno křemíkové izolační desky tl.2,5cm, rozměr cca 5,5 x 3,2m + stropní klíny
Poptávám výrobu vstupních dveří vč. montáže
Výroba a montáž vstupních dřevěných dveří 2050 x 1000 mm v okolí Hranic, okr. Přerov
Poptávám výrobu a montáž eurooken
Poptávám výrobu a montáž eurooken: Rozměry: - 1 ks, 990 x 1.040 mm - 1 ks, 1.970 x 1.040 mm - 2 ks, 1.400 x 1.040 mm Požadavky: okna včetně vnitřních a vnějších parapetů a žaluzií
Regenerace panelového sídliště Předmostí – 9. etapa
9. etapa regenerace sídliště v Předmostí představuje zejména úpravu stávajících chodníků na ulicích Hranická, Dr. Milady Horákové, Prostějovská a Pod Skalkou. Součástí stavby je i vybudování nového mobiliáře, ochrana inženýrských sítí a sadové úpravy.
Regenerace panelového sídliště Předmostí – 9. etapa
9. etapa regenerace sídliště v Předmostí představuje zejména úpravu stávajících chodníků na ulicích Hranická, Dr. Milady Horákové, Prostějovská a Pod Skalkou. Součástí stavby je i vybudování nového mobiliáře, ochrana inženýrských sítí a sadové úpravy.
Poptávám zapůjčení svářečky PVC fólií
Poptávám půjčovnu svářečky PVC folií Leister v okoli Přerova (Olomouc, Zlín ..)
Poptávám ND k pračce
Kolik stojí ovládací knoflík na pračku Whirlpool AWE 6416 servisní číslo 859364110060? Děkuji.
Poptávám vstupní dveře do dřevostavby
Poptávám cenovou nabídku na vchodové dveře 215 x 122 cm s montáží do dřevostavby. Tu nejlevnější variantu v barvě Zlatý dub.
Hledáme prodejce použitého skla
Poptáváme prodejce použitého 4l skla.