Poptávám rolovací dveřní síť proti hmyzu
Poptávám rolovací dveřní síť proti hmyzu. Rozměr rámu dveří 90x200 cm.
Modernizace TKV - Oběhová stanice Karviná
Funkční dílo, které zahrnuje především dodávku dvou kusů nových oběhových čerpadel s frekvenčními měniči, potrubní rozvody, uložení, izolace, elektro a MaR prvky pro bezvadný provoz Díla.
Poptávám roletu do pergoly
Poptávám CN na screenovou roletu do pergoly 2na4m. Děkuji za odpověď S pozdravem Švedová
Projektová dokumentace na lávku přes řeku Olši - přeshraniční propojení Karviné a Hażlachu
Obecné vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace dle standardů služeb ČKAIT, na lávku přes řeku přes řeku Olši - přeshraniční propojení Karviné a Hażlachu, včetně vyřízení stavebního povolení, a to jak na české, tak na polské straně.
Poptávám NEMATOP parazitické hlístice proti lalokonoscům
Poptávám NEMATOP parazitické hlístice proti lalokonoscům
Modernizace odborných učeben - 1 ZŠ
Židle a stoly pro žáky, katedry pro učitele, demonstrační stoly, středový tunel s médii a vylevkami, rolety, nástěnky
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné - dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek, nábytku, jazykové laboratoře a IT vybavení pro odborné učebny na ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné.
Zvýšení kvality infrastruktury základních škol - stavební práce
Projekt řeší rekonstrukci interiérů, úpravy tříd a rekonstrukci WC kabin v celkem pěti základních školách, jejichž je zadavatel zřizovatelem. Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce zahrnující výstavbu dvou nových venkovních učeben pro výuku přírodních věd a kompletní rekonstrukci a stavební úpravy vnitřních prostor stávajících pěti ...
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Družby a ZŠ a MŠ Slovenská v Karviné - dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka IT vybavení, konektivity, různých učebních pomůcek a nábytku pro ZŠ a MŠ Slovenskou a ZŠ a MŠ Družby v Karviné.
Realizace energetických úspor v objektu ZŠ U Kapličky 959, O/Lutyně - 3. část
Jedná se o zateplení veškerých částí fasád objektu školy, zateplení všech střech včetně pokládky nové hydroizolační folie s použitím systému stabilizace střechy jako vakuový, podtlakový, výměnu zbývajících dosud nevyměněných otvorových výplní oken, dveří a výkladců. Součástí stavebních prací budou rovněž nezbytné úpravy souvisejících stavebních ...
Realizace energetických úspor - Dům dětí a mládeže čp. 958
Jedná se o zateplení obvodového pláště, vč. výměny stávajících boletických panelů a provedení nového lehkého obvodového pláště, výměnu výplní otvorů (okna, dveře) a následně bude provedeno zateplení střešních konstrukcí, vč, výměny stávajících světlíků, provedení vakuově kotvených hydroizolačních fólií (systém podtlakového kotvení izolace).
Poptávám opravu štípačky dřeva
Poptávámi opravu štípačky dřeva,zakoupená v OBI,( 4t) nevyvíjí potřebný tlak( asi nutná výměna těsnění). Okoli Ostravy.
Opakované vyhlášení II - Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení v Petřvaldě
Správa veřejného osvětlení, Správa světelného signalizačního zařízení, Provádění pravidelných elektro revizí VO a SSZ, Běžná údržba. Předmět veřejné zakázky jsou práce specifikované v příloze d) Technologický postup a popis položek.
Výměna oken a dveří objekt Jaroslava Seiferta 8 a Palackého 2, Havířov
Předmětem této veřejní zakázky je výměna oken, výkladů a další stavební práce na ul. Palackého 2 a ul. Jaroslav Seiferta 8. Bližší technický popis je součástí projektové dokumentace a výkazu výměr.
Poptávám opravu ručního vysavače Bosch
Poptávám opravu ručního vysavače Bosch / BKS 4043 / výměna plastové vrtulky na motoru.
Poptávám screenové rolety
Poptávám vytvoření kalkulace na 2 ks screenových rolet o rozměru 244 cm x 210 cm. S pozdravem Dulawa
Správa, provoz a údržba hřbitovů a zajišťování hřbitovních služeb
Předmětem veřejné zakázky je závazek správce zabezpečovat pro provozovatele (zadavatele) a jeho jménem správu, provoz a údržbu níže specifikovaných hřbitovů na území statutárního města Karviná (dále jen „výkon pohřebnictví“). a) Karviná-Ráj, Centrální hřbitov b) Karviná- Ráj, hřbitov ve Starém Ráji c) hřbitov v Karviné-Mizerově d) hřbitov v ...
Opakované vyhlášení - Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení v Petřvaldě
Správa veřejného osvětlení, Správa světelného signalizačního zařízení, Provádění pravidelných elektro revizí VO a SSZ, Běžná údržba. Předmět veřejné zakázky jsou práce specifikované v příloze d) Technologický postup a popis položek.
Dopravní terminál v Bohumíně - přednádrážní prostor a parkovací stání na ul. Masarykova
Realizace díla řeší vybudování nových ploch, tj. chodníků, komunikace vč. okružní křižovatky, parkovací stání, plochy pro dodávku cykloboxů, veřejného osvětlení, mobiliáře a výsadbu zeleně a okružní křižovatky před budovou českých drah a výstavbu nových parkovacích stání na ul. Masarykové, včetně veřejného osvětlení a dalších souvisejících ...
Rekonstrukce ubytovací části a přístavba budovy D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení interiéru ubytovací části a přístavby budovy D Nového domova, příspěvkové organizace. Výčet požadovaného vybavení a požadovaného množství je uveden v přílohách zadávací dokumentace.
Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení v Petřvaldě
Správa veřejného osvětlení, Správa světelného signalizačního zařízení, Provádění pravidelných elektro revizí VO a SSZ, Běžná údržba. Předmět veřejné zakázky jsou práce specifikované v příloze d) Technologický postup a popis položek.
Realizace energetických úspor v objektech města O/Lutyně, objekt čp. 762 – MŠ Kpt. Jaroše
Jedná se o zateplení obvodových stěn stávající stavby, výměnu dřevěných oken za plastové, zateplení střech, provedení nového hromosvodu, odstranění a opravu teras, opravu venkovních zídek, provedení vzduchotechnických jednotek v hernách. Rekonstrukce bude probíhat na těchto objektech: SO 01 – Výměna otvorových výplní a dveří SO 02 – Zateplení ...
Regenerace zeleně v obci Stonava II
Předmětem řešení je 17 lokalit v intravilánu obce Stonava. Jedná se většinou o pozemky v centru obce. Řeší se pozemky podél komunikací, hřbitovy, areály školy, louky farní zahrady, okolí bytových domů. Návrh řeší výsadby alejových stromů, zapojených keřových skupin, trávníků, trvalek, záhonů a mobiliáře. Dále řeší kácení a pěstební opatření ...
Poptávám revizní šachty, plastové a litinové poklopy
Poptávám 4ks revizní šachtice dn 400, 2x poklop plastový,2x poklop litinový 1,5t. 25 ks 2m kg průměr 150 sn8. 5x koleno průměr 150, 15,30,45 stupňů sn4. 2x přesuvka kg 150.
Humanizace a revitalizace centra města Orlová-Lutyně
Předmětem této veřejné zakázky je provedení činností dle projektové dokumentace s názvem „Humanizace a revitalizace centra Orlové-Lutyně“, zpracované dne 28. 2. 2019 společností HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. a dle projektové dokumentace s názvem „Polyfunkční dům „A“ nad parkovištěm v Orlové-Lutyni“ zpracované dne 28. 2. 2019 společností PPS Kania ...