Obnova veřejného osvětlení ve městě Vrbno pod Pradědem
Dodávka a montáž svítidel a rozvaděčů veřejného osvětlení, včetně řídícího systému pro optimalizaci provozu VO města Vrbno pod Pradědem s cílem dosažení maximálních úspor ve spotřebě elektrické energie VO.
Poptáváme dodávku dřevěných hranolů
Poptáváme dodávku dřevěných hranolů (KHV, KVH) včetně dopravy do Holčovic okr. Bruntál 120/120mm - 7ks - 6bm 120/100mm - 16ks – 6bm 120/60mm - 58ks - 6bm 120/40mm - 52ks - 6bm
Poptávám kombinovaý bojler
Poptávám kombinovaný bojler.
Rýmařov - Regenerace sídelní zeleně III.
Projekt řeší regeneraci sídelní zeleně ve 12-ti vybraných lokalitách v rámci zastavěného území města Rýmařova a jeho místních částí.Projekt řeší dendrologický průzkum zeleně, pěstební zásahy ve stávajících prostorech, kácení nevhodnch dřevin, asanace - výsadba stromů, keřů a rekonstrukce resp. založení trávníku.
Dodávka  traktoru s příslušenstvím pro obec Čaková
1. Traktor: 2. Čelní nakladač – s drapákovými vidlemi, vybaven třetí funkcí pro uzavírání vidlí 3. Vlek – třístranný sklápěcí s nástavbou a hydraulickou rukou 4. Naviják – tažná síla min. 6000 kg 5. Štěpkovač: 6. Mulčovač – průměr rotoru min. 465 mm, 7. Čelní radlice 8. Posypavač pro zimní údržbu:
Kompostárna Město Albrechtice -  – hmotný a nehmotný majetek
Traktor s čelním nakladačem Traktor: • Výkon min. 62 kW, 4válec • Elektronická regulace motoru • Převodovka min. 30 rychlostí vpřed 15 vzad • min.rychlost max.0,30 km/h, • max. rychlost 40km/h • Brzdy ve všech čtyřech kolech • Mechanická uzávěrka předního i zadního diferenciálu, • pohon 4x4 • Klimatizace • Přední natáčecí ...
Cyklostezka směr Břidličná
Vybudování sdružené cyklostezky (značka C9)o délce 780m, šířce 2,5m s povrchem ze zámkové dlažby vedoucí kolem silnice II/370 v Rýmařově. Cyklostezka zahrnuje SO Cyklostezka, SO Opěrné zídky (gabiónové), SO Veřejné osvětlení. Přeložku NN řeší ČEZ Distribuce, a.s. na vlastní náklady!
Poptávám těsnění k tlakovému hrnci
Sháním těsnění k tlakovému hrnci Cevher 5LT
Poptáváme myčku
Poptáváme myčku na sklo.Otvíráme nový sportovní bar,ale máme ještě jednu provozovnu,takže je možné, že koupíme 2ks.V úterý odjíždíme mimo republiku,tak nabídky zasílejte raději mailem.
Poptávám dřěvěné hranoly
Poptávám dřěvěné hranoly 80x50mm o délce 4m. Počet 100 ks. Okres Bruntál,Olomouc.
Regenerace brownfield Janovice
Jedná se o demolici stávajících budov, vybudování víceúčelového sportovního hřiště, parkovacích stání pro osobní automobily, chodníky a parkové úpravy.
Poptávám plastová okna vč. montáže
Dobrý den. Mám zájem o výměnu plastových oken. Jedná se o rod. domek. Okna jsou kastlová, 6ks. rozměr zhruba 160x140cm, montáž, demontáž, zed.práce, parapety a žaluzie. Pokud je možné vašim technikem přesné zaměření a kalkulace. Děkuji.
Poptávám kačírek vč. dopravy
Poptávám kačírek 8-16 mm s co nejlevnější dopravou do Vrbna pod Pradědem, okr. Bruntál. Děkuji Lukáč
Obnova kulturní památky Zámecký park Brantice – FÁZE I.
Předmětem veřejné zakázky je regenerace zeleně v zámeckém parku v Branticích. Regenerace parku je zaměřena zejména na ozdravění zachovaných porostů formou ošetření stromů a v některých případech i na nutnou asanaci dřevin. Asanace dřevin se dále týká i náletových ploch vtroušených v hlavní lipové aleji a v boční 2-řadé aleji na severozápadní ...
Stavební práce ve městě Rýmařov
zakázka zahrnuje dva projekty z nichž jeden, Sportovně - kulturní arál "Zahrada Hedvy" řeší stavební úpravy včetně stavebních úprav místních komunikací, chodníků, dětského hřiště s herními prvky a sadové úpravy a druhý, Revitalizace ulice Horní, regeneraci zelených ploch včetně stavbních úprav místních komunikací.
Poptávám kačírek vč. dopravy
Jaká je u vás možnost objednávky kačírku 0,8 cm včetně dovozu na vzdálenost asi 20 km. Množství asi na trambus. Zajímá mě cena a v jakém předstihu musí proběhnout objednávka a zda je možná dodávka i v sobotu. Místo - Dobřečov.
Poptávám plastová okna
Poptávám plastové okna,nejlépe trojskla,prosím však i o nacenění dvojskel, o rozměrech: Š.110 , v.210…………9x Š.110 , v.140…………2x Š.550 , v.210…………1x Š.110 , v.210 balkón 1x Předem děkuji za zaslané kalkulace.
Poptávám šasi na elektrickou sekačku
Poptavám šasi na elektrickou sekačku Raser R 480 viz foto. Délka nože 45cm I použity ve slušném stavu
Obnova obecní zeleně ve Slezských Rudolticích - I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na služby spojené s realizací projektu "Obnova obecní zeleně ve Slezských Rudolticích -I. etapa", a to dle projektové dokumentace zpracované ing. Romanem Putkem, sídlem podnikání Dukelská 981, 790 01 Jeseník, z 07/2008.
Regenerace panelového sídliště Větrná - Hornoměstská
Jedná se o rekonstrukci sídliště Větrná - Hornoměstská v Rýmařově, sestávájící z rekonstrukce a výstavby nových chodníků, silničních komunikací s parkovacími plochami. Regenerace sídelní zeleně (trávníkové plochy, keře a stromy), doplnění mobiliáře a veřejného osvětlení.
Poptávám rotor do elektrické řetězové pily
Poptávám rotor do elekt. řetězové pily Partner ES 1900
Poptávám okna vč. montáže
šířka výška jednokřídlé 1ks 60 x 60 1ks 90 x 60 1ks 120 x 90 dvojkřídlé 2ks 150 x 135 1ks 210 x 135 balkonová sestava dveře 1ks 90 x 220 okno pevné 1ks 90 x 120 Prosím o provedení předběžné kalkulace, pro případnou montáž těchto oken (bez odvozu starých oken a zednických prací) Okna hnědé, popřípadě vnitřní ...
Poptávám malotraktror Terra s vozíčkem
Poptávám malotraktror Terra s vozíčkem.
Poptávám výrobu a montáž oken
Výroba a montáž plastových oken dvoukřídlové otevírací + sklopné /síto/, rozměry: 2 ks /114x131/ 2ks /90x100/, vnitřní parapet + vnější, zednické práce, doprava, místo realizace 795 01 Malá Štáhle.