Poptávám tepelné čerpadlo
Poptávám tepelné čerpadlo. Opatřil Dušan
Realizace SZ Třanovice II. etapa – LBC 1, OP 3 a CH 3
Jedná se o rozšíření lokálního bocentra LBC 1, výstavbu odvodňovacího příkopu OP 3 a rekonstrukci polní cesty CH 3 vč. přeložek.
Technologický rozvoj společnosti BONAP - ICCZ s.r.o. - dodávka Metalografické laboratoře
Předmětem plnění je dodávka metalografické laboratoře sestávající z ruční metalografické pily, metalografického lisu, metalografické brusky/leštičky, metalografického nábytku, digitálního tvrdoměru a metalografického mikroskopu. Podrobnější specifikace je uvedena ve Specifikaci předmětu plnění, která je jako součást zadávací dokumentace po celou ...
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Dolní Domaslavice a komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Volovec
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Dolní Domaslavice a komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Volovec, pro každé katastrální území samostatně, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou ...
Poptávám skříň HUP ze sklocementu
Poptávka na skříň pro HUP ze sklocementu o rozměrech: š x h x v :( 690x390x800 ) mm . Pozn. výška může být i vyšší. Jedná se o výměnu stávající skříně. Nabídka může být bez podstavce a i s podstavcem.
Poptávám realizaci terasy
Poptávám realizaci terasy u rodinného domu, plocha asi 35m2 ( 3,5 x 9,4m), materiál woodplast nebo podobný. Termín realizace 04-05/2016. Děkuji.
Údržba veřejné zeleně města Frýdlant nad Ostravicí
Předmětem veřejné zakázky je údržba veřejné zeleně města Frýdlant nad Ostravicí, a to zejména údržba zelených ploch (kosení), údržba stromů (řezání, kácení a výsadba nových) a údržba záhonů.
Poptávám hliníkové lišty
Poptávám hliníkové lišty, profil L. Děkuji.
Poptáváme nerezový bazén s protiproudem
Dobrý deň, máme záujem o nerezový bazén s protiprúdom - veľkosť minimálna- cca 200cm X 300cm na slanú- morskú vodu. Prosím o cenovú ponuku. Realizácia by bola na Slovensku - Žilina. S pozdravom, Silvia Sopirová
Poptáváme výměnu dřevěných oken
Poptávám výměnu 2 ks atyp. dřev oken,rozměr 141 x 87 cm, dvojsklo, příp.trojsklo, termín II.čtvrtletí 2016.
Zvlhčovací zařízení vzduchu s reverzní osmózou
DRUH ZAKÁZKY: Výběrové řízení na dodávku technologie, realizované dle pravidel pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK). PŘEDMĚT ZAKÁZKY: Předmětem výběrového řízení je dodání zvlhčovacího zařízení vzduchu s reverzní osmózou. Jedná se o plnoautomatickou jednotku, monitorovanou ...
Poptávám materiál ke stavbě pergoly
Poptávám makadam, prosívku a hranoly na pergolu. Pokud možno i s odvozem na zahrádku.
FN Ostrava – chlazení vybraných prostorů polikliniky
Předmětem plnění jsou stavební úpravy včetně dodávky technologie chlazení a budou prováděny v období 3 let. Stavební úpravy budou provedeny dle projektové dokumentace.
Dodávka elektromateriálu 4/2016
Předmětem veřejné zakázky zadávané v dynamickém nákupním systému s názvem Dodávky elektromateriálu a ev.č.VZ 508672, bude za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávka elektromateriálu pro všechna pracoviště zadavatele.
Údržba veřejné zeleně města Frýdlant nad Ostravicí
Předmětem veřejné zakázky je údržba veřejné zeleně města Frýdlant nad Ostravicí, a to zejména údržba zelených ploch (kosení), údržba stromů (řezání, kácení a výsadba nových) a údržba záhonů.
Poptávám servis a revizi plynového kotle
Poptávám revizi a pozáruční servis plynového kondenzačního kotle Model INKA PMB 24.35 v okrese Karviná a Ostrava. Kotel nám byl instalován v roce 2011 a máme problém s digitálním chronotermostatem CRONO18.
Rekonstrukce budovy MěÚ čp. 796 v Orlové-Lutyni
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na realizaci stavby „Rekonstrukce budovy MěÚ čp. 796 v Orlové-Lutyni“. V rámci stavby bude provedeno dokončení zateplení, dozdívek, výměna oken a výplní, zateplení střechy a úprava vstupu do objektu v částech A1, A2, C2, B1 budovy MěÚ Orlová. Předmětem veřejné zakázky je rovněž zhotovení dokumentace ...
Stavební úpravy KD v Domoradovicích - zateplení a výměna oken vč. změny zdroje tepla
Stavební úpravy stávajícího KD v Domoradovicích, které spočívají v zateplení obálky budovy (fasáda, střecha) včetně výměny výplní otvorů a souvisejících stavebních úpravách. Součástí předmětu zakázky je taktéž provedení místnosti kotelny a strojovny vzduchotechniky včetně kompletní dodávky vybavení kotelny, dále provedení vrtů pro tepelná čerpadla ...
Poptáváme dodávku a instalaci klimatizace
Poptáváme dodávku a instalaci klimatizace. Výměra kanceláří: 570 x 450 x 255 cm 500 x 450 x 255 cm + 200 x 200 x 255 cm Realizace: Duben 2016. Děkujeme.
Poptávám kotel na tuhá paliva s dotací
Poptávám kotel na tuhá paliva se schválenou dotací a montáž.
Poptávám náhradní díl k holicímu strojku
Poptávám nahradní díl k holícímu strojku zn. Philips HQ 7180/A, frézky . Děkuji.
Kosení travních porostů v MSK 2016-2018
Kosení travních porostů v Moravskoslezském kraji v letech 2016-2018 strojně, strojně pod svodidly vč. dosekání kolem svod. sloupků a spodních svod. pásnic, ručně křovinořezem vč. dosekání kolem směr. sloupků, SDZ, stromů, keřů, VO apod. a úklid komunálního odpadu.
Stavební úpravy bytového domu Čs.armády 1042 - 1050, Bohumín
Zateplení fasády, zateplení střechy vč. nové fóliové krytiny, oprava balkónů, GO vstupů a předložených schodišť do jednotlivých bytových sekcí, výměna garážových vrat.
Stavební úpravy bytového domu Čs.armády 1032 - 1036, Bohumín
Zateplení fasády, zateplení střechy vč. nové fóliové krytiny, GO vstupů a předložených schodišť do jednotlivých bytových sekcí, výměna garážových vrat.
Poptávám litinový rošt na kachlová kamna
Poptávám litinový rošt na kachlové kamna ABX, rozměr 15x 15 cm + cena.