Poptáváme vývoj a výrobu fasádní stěrkové hmoty
Poptáváme výrobce nebo výzkumný ústav stavebních hmot na vývoj a dodání disperzní fasádní stěrkové hmoty k potahování polystyrenových profilů.
Poptávám okna s trojsklem
Měl bych zájem o tyto rozměry oken s trojsklem - 4ks v120xš120 (nebo v120x š150) dvoukřídlé,3ks 90x90 , francouzké okno v200xš150 s fab bezpečnostní vložkou vše v bílé barvě.
Město Horní Blatná – projektová příprava
Předmětem nabídky v rámci tohoto zadávacího řízení je zpracování projektových dokumentací a související inženýrská činnost pro tyto stavby: a) Blatenský vodní příkop b) Opravy místních komunikací c) Příprava území pro rozvoj bydlení
Dodávka Tc K
vytvoření Technologického centra Karlovarského kraje, jeho provoz a údržba vzniklé infrastruktury pro provozování aplikací a služeb
Komunikační infrastruktura Karlovarského kraje
Dodávka optické infrastruktury a dodávka aktivních a pasivních prvků s ní spojených pro vytvoření privátní datové sítě Karlovarského kraje a její správy po dobu 78 měsíců.
Poptáváme odsávací zařízení
Posílám poptávku na odsávání svářecího stolu údržby. Představa je taková, že na zeď přišroubujeme držák motoru s odtahem ven(otvor 140mm). Součástí odsávacího motoru bude i možnost připojení odsávací hadice délka cca 3m (samonosná s možností fixace polohy). Tato bude ukončena dýmnikem pro sváření.
Poptávám ND k mikrovlnné  troubě Neff
Poptávám kruhové topné těleso do trouby NEFF.
Nákup kombajnu o výkonu cca 500 Hp, šířkla lišty 9m.
Dodávka kombajnu - sklízecí mlátičky dle daných technických parametrů
Modernizace technického vybavení domu Dřevařská 13, Cheb
Zásadními pracemi v rámci revitalizace jsou především – zateplení obvodového pláště domu, rekonstrukce střechy, výměna původních výplní otvorů, rekonstrukce stávajících lodžií a úprava vstupních prostor. Úprava vzduchotechniky. Modernizace společných rozvodů tepla, plynu a vody. Modernizace systému společné otopné soustavy. Výměna osobního výtahu
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Mnichov u Mariánských Lázní a Krásná
Předmětem veřejné zakázky je zpracování komplexních pozemkových úprav v k.ú. Mnichov u Mariánských Lázní a Krásná jako podkladu pro rozhodnutí Pozemkového úřadu Cheb o schválení návrhu pozemkových úprav včetně geodetických prací ve třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu.
Poptávám dlažbu
Poptávám dlažbu od firmy BEST, "ARCHIA", colormix PODZIM, tl. 8cm, cca 50m čtver.
Poptávám drenáž kondenzátu
Drenáž kondenzátu Umístění rozvaděče na volném prostranství pod přísřeškem, skříň Rital, provedení IP54, rozměry 2,2m x 0,8 x 06. Dren rozměru vývodek PZ 29, 36 popřípadě 42 Kolik bude třeba kusů na udané rozměry skříně. Zda dodávate velkoobchodu Elfetex. Sdělte prosím cenu. Děkuji
Poptáváme zastřešení bazénu
Prosím o informaci ohledně zastřešení bazénu. Rádi bychom zastřešili bazén o rozměru 370x730cm. Počítáme se zastřešením o rozměrech cca 500 x 800cm a s bočním vstupem a výškou mezi 200 až 220cm. Nejraději bychom typ Ravena. Budeme rádi pokud nám můžete udělat předběžnou cenovou kalkulaci na cenově základní typ. Od této ceny je pak možné na ...
Snížení tepelných ztrát objektu – kino Alfa
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka stavebních prací – zateplení a výměna oken.
Poptávám elektrický lamelový rošt
Poptávám elektrický motorový rošt lamelový o rozměrech 80x200cm pokud možno s vhodnou matrací. Matrace by měla být nejlépe ortopedická, není však podmínkou.
Poptávám závěs za traktor
Poptávám závěs za traktor PITON-FIX, /Traktor Deutz-Agrofarm 410, 62,5 k W/ konzole 320 x 40
Karlovy Vary – Výstavba krytého plaveckého bazénu, lávky a parkoviště
Krytý plavecký bazén,který navazuje na víceúčelový areál. Stavba navazuje na koncepci řešení multifunkčního centra a využívá kapacity jeho parkování. Stavba bude napojena na infrastrukturu budovanou v rámci víceúčelové haly a treninkové haly výstavního, sportovně kulturního a kongresového centra. Součástí stavby je: krytý plavecký bazén o ...
Poptávám podlahový polystyren
Podlahový polystyren Značky: Styrotrade EPS 100 Z, ISOVER EPS 100 Z, O síle 100 mm. a množství 107/m2 + doprava
Poptáváme nátěr BITUMEN
poptávka P-067-10 Pro zajištění nátěru – izolace trubek uložených v zemi poptáváme u Vás: 1) nátěr BITUMEN - celková plocha nátěru 4 000 m2 Prosím cenovou nabídku,termín dodání zašlete jako přílohou technické a bezpečnostní listy. Odpověď: obratem do 11.8.2010 Termín dodání : cca do 1 měsíce ESTA- Energetická strojírna Tisová, ...
Poptávám zahradní umyvadlo
Prosím Vás máte zahradné umyvadlo? Ak ano aka je jeho cena.Ďakujem
Poptáváme montáž ocelovoskleněných konstrukcí
Jsme karlovarská obchodně-výrobní firma a v souvislosti s rekonstrukcí nové budovy hledáme firmy nabízející montáž ocelovo-skleněných konstrukcí (markýz). Jednalo by se o kombinovanou markýzu - délka cca 50m, výška cca 2,7m, předsazení cca 1,8 a 3,3m. V případě Vašeho zájmu o tuto zakázku mě prosím kontaktujte.
Poptáváme dodavatele dřevěných oken
Poptáváme dodavatele dřevěných oken: Počet: 204, dřevo: Smrk cink, Barva: Bílá RAL 90. V případě zájmu vám zašleme potřebné podklady.
Poptávám náhradní rošt  ke kamnům
Vážení, obracím se na Vás s prosbou zda nemáte zcela náhodou na skladu náhradní rošt do topeniště u kamen FIKO 80. Pokud ano, prosím podejte mi zprávu. Děkuji.
Poptáváme žaluzie
Dobrý den , měli bychom zájem o cenovou nabídku na žaluzie (plastová okna) v panelovém domě. Barva standart bílá . 3x 3dílné okno 1x 2dílné 1x balkonové + dveře 1x vertikal na balkon (zasklený)
Poptávám kotel na tuhá paliva
Poptávám poradenství v oblasti výběru a zapojení automatických kotlů na tuhá paliva nebo pelety.