Poptávám ovocné stromky
Poptávám ovocný strom mirabelku "Bellamiru".
Poptávám vchodové  plastové dveře
Poptávám, vchodové plastové dveře, pravé s nadsvětlíkem, oboustraný dekor Mooreiche, bez zámku a kování. Výplň: svislá prkna šířky 6-8 cm. Nadsvětlík pevný, dvojsklo s dekorem. Vnější rozměry jsou š: 101,5 cm, v: 249 cm.
Poptávám válcované nosníky
Dobrý den. Pro úpravu rod domu poptávám u Vás dodávku 3 ks válcovaných I nosníků č. 20 nebo 22 o délce 1 kusu 5,4m. Prosím o Vaši nabídku, včetně dopravy do obce Pamětice. Děkuji. F.Kohoutek.
Poptávám cenovou nabídku na cihly
Dobrý den, rád bych vás touhle cestou požádal o cenovou nabídku cihel: - HELUZ FAMILY 44 broušená - 19 palet - HELUZ FAMILY 44-K-1/2 broušená - 2 palety - HELUZ FAMILY 44-K broušená - 1 paleta předem děkuji za odpověd.
Poptáváme napařovací hrnec
Poptáváme napařovací hrnec, smalt, průměr 40 cm.
Regenerace zámeckého parku - Velké Opatovice
Předmětem veřejné zakázky je regenerace zeleně zámeckého parku ve Velkých Opatovicích, který je kulturní památkou dle zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči. Regenerace zahrnuje území o rozloze 13,5 ha. Součástí regenerace je návrh pěstebních opatření a kácení dřevin, výsadba stromů a keřových skupin a návrh podpůrných dřevin jako účinná ...
Opatření na úsporu energií ve školských budovách v Blansku
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních a montážních prací spojených s výměnou oken a venkovních dveří na mateřské škole a dvou základních školách. Veřejná zakázka je dělena na tři části dle § 98 zákona.
Poptáváme realizaci světlovodu
Dobrý den, je možné udělat světlovod na šikmý strop? Jaká je minimální délka světlovodu? V našem případě se jedná o šindelovou střechu, mírně šikmou a strop pokoje ji kopíruje. Vím že bychom mohli zvolit i střešní okno, ale do toho se nám z důvodu tepelných ztrát nechce. Pokud by to šlo, chtěli bychom světlovod. Místnost má rozměry 6x7m, je to ...
Poptávám dodavatele spotřebního zboží
Poptávám zboží na prodejnu: - bílé spotřebiče (pračky,lednice...) - černé spotřebiče (TV,DVD,SAT...) - elektro, počítače ,telefony - zahradní technika (pily,traktory,sekačky,štípače dříví...) - nářadí. Jsme spolehlivá firma a poptáváme nové zboží, které se zaplatí až se prodá. Po dohodě si nás dejte na vaše stránky, že jsme distributoři ...
Poptávám montáž oken a balkonových dveří
Poptávám montáž balkonových dveří a okna.Míry dveří jsou asi 217*0,87 a okna 116*0,87.Bylo by to v tmavší barvě,se zapravením,odvozem okna a dveří a montáž vntřních a venkovních parapetú. Chtěl bych Vás poprosit o přibližnou kalkulaci,kolik by to stálo.
Poptávám pronájem nebytových prostor v Brně
Hledám nebytové prostory v Brně pro moji firnu, která podniká ve službách, prostory tak do 10m2, nejlépe na frekventovaném místě v přízemí, děkuji Novotný.
Poptávám ND k sekačce trávy
Kde lze koupit náhradní řezací nůž do travní sekačky zn.: HOMELITE HLM140 HP. Jeho označení je 1459/0809 GLB GRASS SIDE?
Poptávám ND k elektrickému hoblíku
Poptávám náhradní nůž do el. hoblíku FESTO EHL 65 E,obj.č. 488503
Poptáváme výměnu radiátorů v bytě
Dobrý den, potřebuji vyměnit radiatory ve 2 pokojovém bytě, akutně ihned. Děkuji za vaši cenu.
Poptávám polykarbonátové díly k zastřešení bazénu
Hledám firmu, která dodá díly-oblouky polykarbonát, kolejnice, kolečka, těsnění. A tech. postup na zastřešení bazénu.
Poptávám kuchyňské spotřebiče
MORA - myčka MV51010 1ks - trouba MBO7303FX nerez 1ks - varná deska MIT600FF 1ks - odsavač OP57220060 nerez 1ks FRANKE - dřez ETN611-58 1ks - baterie chrom FG1839 1ks (nebo adekvátní náhrada do 2000 kč) Děkuji Formánek TRUHLÁŘSTVÍ Formánek Bořek Lubě 24 679 21 Černá Hora Privat: 516438259 Mobil: 732804441 IČO : ...
Poptávám minerální vatu
minerální vatu ROCKWOLL FRONTOCK MAX E, tl.14 cm, potřebuji 2x cca 40m tj. celkem 80m2, nebo jinou minerální vatu na kontaktní fasádu s lambdou 0,035W(m.k.)
Poptávám OSB desky
Poptávám OSB desky o tloušťce 12mm cca 240m2 a hranoly na krov.Výpis řeziva v příloze.
Poptávám kulový kohout
Poptáváme u Vás: 1 ks kohout kulový DN50 PN16 K85171-016 Děkuji
Odstranění závad energetického auditu Nemocnice Boskovice - zateplení objektů lůžkového traktu
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka stavebních prací (stavby) na stávajících objektech Nemocnice Boskovice s.r.o., a to na lůžkovém traktu a Poliklinice spočívajících v zateplení obvodového pláště, výměnu oken a dveří a zateplení stropních konstrukcí.
Revitalizace Panské zahrady I
Předmětem zakázky je především v odstranění nevhodných dřevin a porostů, příprava území (hlavně terénní úpravy) a provedení nové výsadby v parku. Součástí zakázky je i obnovení přírodní parkové čestní sítě. Podrobně je rozsah zakázky dán projektovou dokumentací, která je součástí zadávací dokumentace.
Poptávám výrobu markýz vč. montáže
Prosím o předběžnou kalkulaci pro zhotovení a montáž markýzy, rozměr 3m x 3,50m. Možnosti materiálu a mechaniky. Děkuji.
Poptávám opravu pračky
Oprava pračky Bosh
Poptávám stavebnici stěn bazénu
Mám připraven prostor pro vnitřní bazén: Velikosti 6,35m x 4,5m ,kdy jeden roh bude zkrácen a zároveň upraven na vstup do bazénu. Mám zájem o stavebnici stěn izolačních bazénu a prosím o info technických podminek k výstavbě a podmínek k nákupu. Od vás, počítám o částečnou svépomoc při stavbě bazénu a odborné dokončení. Termín:do měsíce ...