Poptávám plastové dveře vč. montáže
Poptávám plastové dveře 1300mmX2020mm zlatý dub doprava + montáž.
Poptávám servis nářadí zn. Belzer
Dobrý den, koupil jsem před 7lety momentový klíč SANDVIK BELZER IZO-M 100, potřeboval bych kontakt na servisní středisko. Děkuji předem za kladné vyřízení.
Revitalizace sídliště Portyč - 1.etapa
Předmětem veřejné zakázky je úprava oblasti ohraničené ulicemi Pražská, Dvořákova, Třebízského a řekou otavou, včetně ulice Přemyslovy a vnitrobloků, ohraničených okolními budovami. V celém prostoru budou rekonstruovány pozemní komunikace, chodníkové plochy a veřejná zeleň. VZ bude peovedena dle PD a výkazu výměr vypracované projekční kanceláří ...
Poptávám pronájem bytu v Milevsku
Poptávám pronájem bytu v Milevsku do 5000Kč
Poptáváme ND pro servis klimatizace
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku a dobu dodánínáhradních dílů pro servis KLM 10 r. v. 1988, 1780min-1, 2078 m3s-1. Stavba v prům. zóně Čestice- Průhonice. Jedná se o: 2x ložisko, 2x gum. pouzdra, 1x držák ložiska na vent. skříni, 1x boční nasávací zvon ventil. skříně. Děkuji Václavík
Poptáváme cedrové obkladové palubky
Poptávám cedrové obkladové palubky, šířka 140 mm s pérem, tloušťka 18 mm, délka 3,90 m a více, 20 kusů. Celá ČR
Poptáváme vchodové dveře
Poptávám1 ks vchodových dveří do rod. domku v okr. Písek. Rozměry: šířka 80 cm, vč. zárubně, jednokřídlové, plastové, vnitřní strana bílá, vnější fólie "zlatý dub". Další požadavky: dveře nemusí být tzv. bezpečnostní, ale musí dokonale těsnit, aby nepromrzaly, nízký práh. Prosím o cenovu nabídku a termín dodání dveří.
Poptávám opravu momentového klíče
Dobrý den, koupil jsem před 7lety momentový klíč SANDVIK BELZER IZO-M 100, potřeboval bych kontakt na servisní středisko. Děkuji předem za kladné vyřízení.
Poptáváme vybavení hotelových pokojů
Požadujeme dodávku celočalouněných křesílek do hotelových pokojů ke konf. stolkům a židle k psacímu stolu, nejlépe hodící se ke křeslům svým tvarem i čalouněním. Může být kombinace látky se dřevem. Počet křesel - 70ks, židlí - 40ks.
Poptávám obchodní a skladové regály
Koupím větší množství obchodních regálů např. OZAP SU4, SU5,...atd. Dále poptávám větší množství skladových regálů (KOVO CHEB,...atd.)
Poptávám realizaci plotu
Dreveny plot 1. odstranenie sucasneho pletiva 2. vykop hlbky cca 30cm a osadenie kari sieti 3. dodanie materialu a stavba dreveneho plotu za pouzitia uz osadenych kovovych stlpikov dlzka plotu cca 100m, vyska 180cm, drevene casti plotu zo sucheho reziva - smrek / borovica
Poptáváme stříkací box
Požadujeme dodávku stříkacího boxu,stěny pro truhláře,včetně napojení na odsávání.
Poptávám plastové dveře
Poptávám plastové balkonové dveře, nebo francouzské okno.
Poptávám elektronické součástky,certif. UL
Hledáme dodavatele proudových chráničů a pojistkových odpojovačů s certifikací UL.
Poptávám ND k pile Husqvarna
Dobrý den, žádám Vás o informace ohledně "frístajlových" lišt a řetězů na motorovou pilu Husqwarna 339. Za veškeré informace předem děkuji. Petr Hrabačka
Poptávám koupi pily zn. Stihl
Dobrý den měla bych otázku.Chtěla jsem se zeptat jestli je u vás možné zakoupit motorovou pilu STIHL i na splátky manžel jsi jí u vás koupil, asi tak před dvěma lety a teď mu ji ukradli,chtěla bych mu koupit novou,ale nemám tolik peněz pohromadě,jen se chci zeptat jestli je to možné.Předem děkuji za odpověď.
Poptávám výměnu oken a dveří
výměna: 2x dvoukřídlá okna 138x136 1 x balkonové dveře jednokřídlé 61x 228 ( tvoří s okny v podstatě celek ) 1 x trojdílné okno 198x136 1 x trojdílné okno 172x121 1x dvoukřídlé okno 140,x140 jedná se o výměnu oken v rodinném domku - jižní strana, včetně žaluzií, parapetů, začištění, demontáže starých oken a jejich likvidace
Sháním vodní čerpadlo, trkač
Poptávám vodní trkač.
Poptáváme opravu pračky
Poptávám servis bublinkové pračky Daewoo.
Poptávám architektonické práce
Hledám architekta na opravu a rekonstrukci domu v Chelčicích (jižní Čechy).
Poptávám ND ke kotlu Protherm
Poptávám : Topné těleso ( spirálu ) do Elektrického kotle Protherm Typ - 6 Z , rok výroby 1992 , výkon - 6 kw.
Poptáváme distributory dekorovaného skla
Hledám distributora dekorovaného skla - užitkového i uměleckého, originální technika, hand made, klasika i abstrakce, kvalita za rozumné ceny. Celá ČR i svět.
Poptávám dodávky zboží pro e-shop
Poptávám topné systémy do skleníků, osvětlení do skleníků, hydraulické otvírače do skleníků, skleníky, pařníky , foliáky, folie, balkonové skleníky, skleníkové police a stoly, nábytek do zimních zahrad, ventilační systémy do skleníků a zimních zahrad, interiérové doplňky do zimních zahrad. Zboží určeno pro specializovaný e-shop.
Sháním ND na křovinořez
Poptávám náhradní díly (nové) na křovinořez McCulloch - PRO MAG 3100
Poptáváme přípravek Kontest-R1
Poptáváme chemický přípravek na testování vyzrálosti jehličnanů Kontest-R1.