Realizace PSZ v k. ú. Malčice - Osek
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je realizace části společných zařízení, a to polní cesty C14, C24 a C28 v souladu se schváleným návrhem komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Malčice-Osek, podle realizačního projektu zpracovaného společností CityPlan spol. s r. o.. V projektové dokumentaci je uvedeno ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Hněvanov a v k.ú. Zahrádka
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Hněvanov a v k. ú. Zahrádka, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb..
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Pasovary, v k. ú. Svíba a v k. ú. Žestov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Pasovary, v k. ú. Svíba a v k. ú. Žestov, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb..
ZTV v obci Bujanov
základní technická vybavenost - kanalizace, vodovod, veřejné osvětlení, komunikace a zpevněné plochy
Rekonstrukce kotelny a realizace přípojky NN
1. Rekonstrukce kotelny, při které budou instalovány 2 boilery o objemu 750 litrů a nový elektrokotel o výkonu 150kW. Dále akumulační nádoba o objemu 5.000 litrů, přemístění 3 ks boilerů o objemu 500 litrů a instalována nová propojovací vedení pro TUV a TV . Vše bude řízeno ekvitermními regulacemi. Práce budou provedeny dle přiložené projektové ...
Boletice - Podvoří, Polná - plynofikace kotelen LPG na tuhá paliva
Předmětem zakázky je realizace ekologizace zdroje vytápění, plynofikace 5 kotelen vč. nových plynových kotlů, umístění zásobníků LPG.
Poptávám manuál k zahradnímu traktoru
Poptávám manuál k zahradnímu traktoru Al-Ko T 750 Comfort, Art.Nr. 118328. Děkuji.
Boletice - Podvoří, Polná - plynofikace kotelen LPG na tuhá paliva
Předmětem zakázky je realizace ekologizace zdroje vytápění, plynofikace 5 kotelen vč. nových plynových kotlů, umístění zásobníků LPG.
Poptávám pásovou pilku
Poptávám pásovou pilku - pilový pás bi metal 1325x13/8-12z1/".
Poptávám pilový pás
Poptávám pilový pás bimetal 1325x13/8-12z/1".
Rekonstrukce fasády C01-02
Výběrové řízení na rekonstrukci fasády C01-02 včetně zateplení a částečné výměny oken a dveří při dodržení podmínek zadávací dokumentace.
Vytápění objektu M01 vč. vnějšího přívodu plynu
Výběrové řízení na decentralizaci vytápění včetně vnějšího přívodu plynu, vnitřního rozvodu plynu a ústředního vytápění pro objekt M01.
I/39 Horní Planá, DSP/IČ
Předmětem veřejné zakázky jsou projektové práce ve stupni DSP/IČ k SP včetně majetkoprávní přípravy na akci "I/39 Horní Planá.
R3 0312/II Nažidla - Dolní Dvořiště st. hranice, VD-ZDS/AD
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou projektové práce ve stupni VD-ZDS a výkon autorského dozoru na akci "R3 0312/II Nažidla - Dolní Dvořiště st. hranice".
R3 0312/I Kaplice nádraží - Nažidla, VD-ZDS/AD
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou projektové práce ve stupni VD-ZDS a výkon autorského dozoru na akci "R3 0312/I Kaplice nádraží - Nažidla"
Nákup 1 ks motorového vozidla pro zvláštní účely - nosič nářadí
Technika pro práce a činnosti prováděné v rámci zajištění povinností Povodí Vltavy, státní podnik, jako vlastníka vodních děl, daných zákonem č. 254/2001 Sb. o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů.
Dodávka oken a dveří
Výběrové řízení na dodávku oken a dveří hal M01 a M04 při dodržení podmínek zadávací dokumentace.
Rekonstrukce fasády M04
Výběrové řízení na rekonstrukci fasády haly M04 vč. zateplení a výměny dveří a vrat při dodržení podmínek zadávací dokumentace.
Rekonstrukce fasády M01
Rekonstrukce fasády haly M01 vč. zateplení a výměny dveří a vrat.
Poptávám dodavatele zboží do obchodu
Hledám dodavatele pro zařízení mého obchodu - plastové figury, trpaslíci, zahradní zvířátka, plechové potištěné tabule s celebritami, zpěváci, herci a podobně. Případné katalogy s výběrem zboží a kontakty na dodavatele.
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Frymburk (II. část)
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Frymburk, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., s cílem vyhotovit přesnou digitální katastrální mapu a navrhnout prvky plánu společných zařízení za účelem ...
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Malčice, k. ú. Mirkovice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Malčice, k. ú. Mirkovice a v k. ú. Zahrádka u Mirkovic, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., s cílem vyhotovit přesnou digitální katastrální mapu a ...
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Čeřín a k. ú. Rožmitál na Šumavě
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Čeřín a v k. ú. Rožmitál na Šumavě, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., s cílem vyhotovit přesnou digitální katastrální mapu a navrhnout ...
Snížení energetické náročnosti areálu ZŠ Školní, Kaplice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spojené se snížením energetické náročnosti budov v areálu základní školy Školní, č.p. 226, v Kaplici. V areálu se nachází pět budov (tři učební pavilony, jídelna a tělocvična) vzájemně propojených spojovacími chodbami. Stavební práce zahrnují zejména zateplení obvodových stěn kontaktním ...
Revitalizace areálu klášterů – vnitřní vybavení objektů mobiliářem III. – obytný nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a služby potřebné pro kompletní provedení vnitřního vybavení souboru historických objektů bývalého kláštera sv. Kláry a bývalého kláštera Minoritů (dnes kláštera Rytířského řádu Křižovníků s červenou hvězdou) v Českém Krumlově mobiliářem. Tyto objekty jsou nemovitými kulturními památkami nacházejícími ...