Komunitní kompostárna Bohuslavice nad Vláří-kompletní dodávka techniky
Je dodávka traktoru s čelním nakladačem,kontejneru a štěpkovače, překopávače kompostu a přípojný kontejnerový nosič za traktor.
Rozšíření separace odpadů ve městě Napajedla (dodávka technologie)
Předmět podlimitní veřejné zakázky je rozdělen na 2 části. Předmětem veřejné zakázky části I je dodávka: 1 ks Ramenového nosiče kontejnerů, už. nostnost 8t – 10t, 2 ks kontejnerů pro ramenový nosič 7m3 a 28 ks kontejnerů pro separovaný odpad (papír, plast, sklo) 1,1 m3. Předmětem veřejné zakázky části II je dodávka: 1 ks Malého nosiče kontejnerů, ...
Hledám autodopravce pro dopravu štěpky
Hledám autodopravce pro dopravu štěpky.Nejlépe s posuvnou podlahou nebo kontejnery.
Poptávám přepravu stroje
Dobrý den,9.8.2011 potřebuji odvést z Berouna do Slušovic frézu o celkové hmotnosti cca.2,4t a rozměrech 2x2x2m.Bude se nakládat jeřábem.
Odpadové centrum Pozlovice - dodávky
Vybavení odpadového centra (kontejnery, štěpkovač, kompostéry, HW, SW).
Poptávám přepravu nábytku
Převézt z Otrokovic, sídl.Trávníky-ul. Hlavní 1254,(činžák za Albertem) do Tlumačova a Zlína Lesní ulice dne 28.7.2011 asi od 8.30 hod sedací soupravu a sestavu skříněk stěny. Sedačka je rozkládací asi 200 cm a v sestavě je větší skříň, ostatní tři skříňky jsou korpusy rozložitelné. Nakládání bude zajištěno. Datum 28.7.2011 je závazný.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Poptáváme kusovou přepravu (1 paleta do 500 kg) do Běloruska, Minsk. Nakládka v ČR - Slavičín.
Poptávám odvoz suti
Odvoz suti z obce Kvasice okres Zlínský.
Poptávám zájezdovou dopravu
Poptávám osobní dopravu na 5 dní pro 13 osob (5 dospělých + 8 dětí). Jde o soukromý vodácký zájezd na Vltavu, lodě nebudou autobusem přepravovány. Parkování a ubytování je v kempech 11. a 12. v Rožmberku, 13. a 14. ve Zlaté Koruně. Jde o přepravu z Moravy do Čech, pak převozy osobních věcí účastníků mezi kempy a následně návrat. Celková trasa tam ...
Poptávám zájezdovou autobusovou dopravu
Poptávám osobní dopravu na 5 dní pro 13 osob (5 dospělých + 8 dětí). Jde o soukromý vodácký zájezd na Vltavu, lodě nebudou autobusem přepravovány. Parkování a ubytování je v kempech 11. a 12. v Rožmberku, 13. a 14. ve Zlaté Koruně. Jde o přepravu z Moravy do Čech, pak převozy osobních věcí účastníků mezi kempy a následně návrat. Celková trasa tam ...
Poptáváme  použitý plynový  VZV
Poptáváme použitý plynový vysokozdvižný vozík nosnost 5 tun - nabídněte.
Poptáváme parkovací prostory ve Zlíně
Převážně noční parkování v centru Zlína pro cca 15-20 dodávkových vozidel Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.)Maximální vzdálenost je 5 min chůze od Mírového náměstí. Parkování je v době od cca 15 hod - 6-7 hod ranní. Děkuji za nabídky mailem
Regionální kompostárna Slavičín - dodávky
Realizace dodávek provozních souborů pro regionální kompostárny. Jedná se o dodání speciálních svozových vozů na bioodpad, nádob na bioodpad a stroj na drcení kompostu.
Poptávám přepravu zboží Itálie - SR
Hľadám: prepravu tovaru mramorové platne 8 - 10 ks Hmotnosť:- 3 - 5 ton Trasa: - Verona, Taliansko - Trenčín, SR začiatkom októbra 2010 - prosím uviesť cenu pre 3 tony a 5 ton - pred dovozom potrebné naložiť na Slovensku stojan na dosky (nezaberá miesto, váha 60 kg) - prosím kontaktovať e-mailom
Město Napajedla – Komunitní kompostárna pro město Napajedla
Předmětem VZ části I je dodávka: 1 ks Kolového nakladače s otočnou věží, části II je dodávka: 1 ks Traktoru 60 – 70 kW, části III je dodávka: 10 ks Kontejnerů 7m3 +/- 0,5 m3, části IV je dodávka: 1 ks Překopávače kompostu, části V je dodávka: 1 ks Rotačního síta. Specifikace částí předmětu veřejné zakázky dle přílohy č.3 ZD . Uchazeč může podat ...
Kontejner technický
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks požárního kontejneru v provedení technickém o maximální celkové hmotnosti 12.000 kg.
Poptávám motor na mostový jeřáb
Poptávám motor na mostový jeřáb 8t (Vihorlat Snina) P 180 LK 06, 13kW, 965 ot/min, stator 380V / 31A, rotor 275V / 30A.
Poptáváme jeřábová kola pojezdu mostu
Poptávám 4 ks kola pojezdu mostu prům. 710 na mostový jeřáb 32/16t.
Poptávám zahraniční dopravu zemědělských strojů
Hledám dopravce, který mi přiveze z Anglie zemědělskou techniku. Sekačky a podobně. Několikrát ročně. Nikdy na to moc nespěchám, klidně v rozpětí týdne, dvou. Nehledám překupníka něčích služeb. Hledám spíš menšího dopravce, se kterým bude dobrá dohoda. Místo nakládky bývá různé, hledám operativního partnera.
Poptávám otočný pultový stojan
Poptávám otočný pultový stojan pro drobný prodej.
Poptávám autodopravu
Poptávám dopravu 4 kusu kol na osobní vozidlo z Liberce do Zlina.
Poptáváme venkovní reklamní stojan
REKLAMNÍ STOJAN "ÁČKO" - hledám dodavatele nebo výrobce reklamního stojanu pro venkovní využití, za solidní cenu. Dodání pouze 1 kusu.
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji doručit pas ze Zlína do Velké Británie - letiště Gatwick.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.