Poptávám kamionovou přepravu stroje
Poptávám kamion se zhrnovací střechou na přepravu lisu d - 660 cm, š - 210 cm, v - 260 cm, váha 25 tun. Z Jihlavy do Rakovníku v pondělí 18.2.2013 - 10.00 hod. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám autobusovou zájezdovou dopravu
Dobrý den, prosím o zaslání cenové kalkulace pro autobusovou dopravu lyžařského kurzu z Třebíče do Malé Morávky v Jeseníkách. Jedná se o dopravu 37 osob 23.2. do Morávky a 1.3. zase zpět do Třebíče. Děkuji za nabídku.
Poptáváme kombinovanou zahraniční přepravu
Žádáme o zpracování informativní cenové nabídky na kombinovanou přepravu (kamiónová, námořní ...). Přepravované zboží - lihovarské aparáty (6 x kolona, 4 x další aparáty). Maximální průměr válcových aparátů 1500 mm, max. délka 7000 mm. Kolony budou přepravovány v dílech, aparáty budou uloženy na přepravních uloženích. Hmotnost celého nákladu max ...
Nákup strojní mechanizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení stojní mechanizace ve struktuře 1 vozidlo kategorie N1 k soupravě na ošetřování mrazových trhlin, 1 souprava na ošetřování mrazových trhlin, 1 tandemový podvalník a 8 košů na přepravu nákladu pro teleskopické nakladače a dalších služeb spojených se záručním servisem.
Kontejner technický spolufinancovaný z Integrovaného operačního programu
Dodávka kompletů 2 ks (nových, nepoužitých, nerepasovaných, vyrobených v roce 2012) požárních kontejnerů technických v rozsahu zadávací dokumentace
Pořízení kontejnerových nosičů včetně kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 nákladních automobilů - kontejnerových nosičů včetně nosičů kontejnerů k dodaným automobilům, 10 velkoobjemových kontejnerů se sklopnými bočnicemi a 10 stavebních kontejnerů dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Čištění a zimní údržba místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče
Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb čištění a zimní údržby místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče, na území města Třebíče, včetně jeho místních částí Slavice, Sokolí, Řípov, Račerovice, Budíkovice, Ptáčov a Pocoucov.
Poptáváme přepravu balíků do Rakouska
Poptávka: Poptáváme zásilkovou službu zasílání jednotlivých balíků 1-30kg, cca 50ks průměrně měsíčně, na dobírku do Rakouska.
Poptávám dlouhodobou přepravu slámy
Poptávám dopravu slámy v kulatých blocích. Nutné mít plato nebo loudec atd.. a naložit alespoň 34 balíků. Přeprava z Horní Cerekve do Tábora. Prosím nabídnětě cenu a možnost přepravy. Dlouhodobá spolupráce - pravidelné závozy.
Poptávám zahraniční přepravu zboží
Dobrý den, poptávám dopravu z Diecimo 55020 - Lucca do Havlíčkův Brod 580 01.Kamion 130 kubíků,nakládka bez palet(papírové hygiena),co nejdříve,nejlépe 2.1.2012. Děkuji.
Čištění a zimní údržba místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče
Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb čištění a zimní údržby místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče, na území města Třebíče, včetně jeho místních částí Slavice, Sokolí, Řípov, Račerovice, Budíkovice, Ptáčov a Pocoucov.
Poptávám přepravu dřeva
Popis poptávky: doprava dřeva, kulatiny smrk cca 30cm3 z Husinec u Prachatic do Kněžice ( u Třebíče ). Další informace: dřevo-kulatina smrk 30cm3 Termín : co nejdříve, spěchá Cena: Uveďtě cenu za naložení, přepravu, složení Informace: Jsem soukromá osoba, žádná firma s ÚČTO apod.
Dodávka mlecích koulí v r. 2012.
Dodávka celkem 280 tun ocelových mlecích koulí o průměru 60, 100 a 120 mm (kulové mlýny GM 27) v r. 2012 pro závod Chemická úpravna odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka včetně dopravy dráhou na vlastní vlečku - železniční stanice Rožná.
Dodávka síranu měďnatého v r. 2012.
Dodávka celkem 140 tun síranu měďnatého v r. 2012 pro závod Chemická úpravna odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka včetně dopravy.
Přeprava síranu sodného v r. 2012.
Provedení přepravy celkem 7000 tun síranu sodného v roce 2012 automobilními cisternami ze závodu Chemická úpravna odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka do Rakony (Procter & Gamble) Rakovník a vyložení.
Nemocnice Pelhřimov - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukci celkem 8 výtahů v objektech (DRJ 1, DRJ 2, PAS, Porodnice a Dětský pavilon) Nemocnice Pelhřimov.
Poptávám ND k lanovému zvedáku
Poptávám náhradní díl na lanový zvedák PCH 125/250. V ovladači se rozbil přepínač (nahoru/dolů) bylo by možné ho zaslat na dobírku? Jaká je jeho cena?
Poptávám transport obráběcího centra
Dobrý den,prosím sdělte cenu (pokud je možné využít vaši společnost pro naše účely) za transport obr.centra v bedně 452x272x332,13800/15600kg a 627x227x226,3000/4600kg ,trasa-Hamburg-Halifax Canada.
Poptáváme rozvoz zásilek
Hledáme pro TOPTRANS Třebíč vozidla od dodávek po nákladní vozidla do 4t , nejlépe skříně s čelem . Jedná se o pravidelný rozvoz zásilek po okresech Třebíč , Znojmo a Žďár n.Sázavou .
Instalace kotle na spalování biomasy do kotelny K7 U Hřbitova v Jihlavě
Dodávka spalovny biomasy s jmenovitým výkonem kotle 3 MW včetně dopravy paliva, mechanického odpopelnění, zařízení na čištění kouřových plynů. Zřízení skladu paliva vč. jeřábové dráhy, dodávka a instalace akumulační nádoby, protipožární nádoby, skladu ELTO a dvoupalivového hořáku vč. řízení, které je nutné k automatickému provozu - dále viz ...
Poptávám přepravu traktoru z Německa
Poptávám přepravu traktoru z Německého 39171 - Altenweddingen do Humpolce ČR hmotnost cca 6t od 7.1.-20.1.2011.
Poptávám rozvoz mražených jídel
Hledám nějakou firmu na Vysočině která rozváží mražená jídla.
Poptávám přepravu zásilky v rámci ČR
Dobrý den, potřeboval bych přepravit 2ks zásilek o cca rozměrech 150x100x35cm a celkové váze do 50 kg. Z obce Přibyslav (okr. Havličkův Brod) do obce Hosty (okr. Týn n. Vltavou). Bylo by možné v obci Přibyslav vyzvednout a doručit, nebo bych musel zásilku někam dopravit. Děkuji za informace a jsem s pozdravem
Poptávám výrobu palivové nádrže
Poptávám výrobu palivové nádrže 150l hliník, plech nebo nerez. Rozměry: 800 x 350 x 615 mm. Oválný průřez.
Poptávám přepravu vleku za traktor
Přeprava 4kolového 3,5t nákladního vleku za traktor z Boru u Karlových Varů do Budišova u Třebíče