Poptáváme eliptické dno
Poptáváme dno eliptické 2:1 ocel , pr. 600, tl. 3mm , adekvát Fe , AK 98519 . Prosíme o nacenění a materiálovou specifikaci . Děkuji
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Poptáváme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme výrobu korunkových matic
Poptáváme možnost výroby nebo dodávky korunkových matic M72x4 - 6 ks.
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z plechu
Poptávám výrobu ohýbaných dílů z nerezového plechu síly 1,5 mm. Jedná se o meší sérii. Vyžaduji přesnost na 0,1mm. Díly jsou dále doplněny o kulaté i hraneté otvory. Rozměrově nepřesahují 500 mm.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Odkoupíme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám přepravu motocyklu z USA
Dobrý den, potřeboval bych přepravit nový velký motocykl ( hmotnost cca do 200 kg ), z USA do České republiky.Na rychlosti přepravy mi příliš nezáleží. Kolik by stála přeprava po lodi, kolik letecky? Jaké podmínky by musel přepravovaný motocykl splňovat? ( rozměry, balení, provozní náplně - nebezpečné látky ) Děkuji za odpověď. František.
Poptávám kovové garnyže
Poptávám kovové garnýže - matný nikl (tzv. imitaci nerezi). Průměr 16 mm, jednotyč, délka cca 330 cm. Pokud možno co nejblíže Pardubic.
Poptávám výrobu kovové brány k RD
Poptávám výrobu kovové brány a branky k oplocení rodinného domu. Okr. Rychnov nad Kněžnou, Ústí nad Orlicí.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám autodopravu pro stavbu,10 vozů
Poptávám 10 nákladních automobilů (nejlépe TATRA) na odvoz sypkých materiálů na stavbě želzničního spodku Břeclav - Podivín. V případě zájmu termín a místo upřesním.
Poptávám mobilní pásový dopravník
Sháním pásový dopravník mobilní, používaný dříve na stavbách - menší.
Poptáváme 250 kg ocelových tyčí
Poptávám tyče kruh.ocel j.14260pr.200 nebo j.14341pr.200 nebo 210 v množ.250kg
Poptávám přepravu dětského kočárku
Poptávám přepravu kočárku pro dvojčata - zaslání na dobírku. Prosím o sdělení bližších údajů + ceny. .Děkuji Brdíčková
Poptáváme přepravu zboží do Polska
Potřebujeme přepravit 6 tun bílé hořčice, balení - 50kg. Místo nakládky: Pardubice - Česká republika Místo vykládky: Nowy Sacz - Polsko Děkuji.
Poptáváme kontejnery na auta zn. Tatra
Poptáváme dodávku automobilových kontejnerů na vozidla značky Tatra v rámci celé ČR. Kontakt pouze telefonicky nebo faxem.
Poptáváme použité plechy,200 m2
Poptávám použité plechy trapézové nebo jiné, zhruba 200 m2. Mohou to být i části demontovaných hal. Kontakt pouze telefonický.
Hledám importéra airsoftových zbraní
Dobrý den, jmenuji se Martin Janošík a pro nově vznikající obchod s airsoftovými zbraněni, příslušenstvím a vybavením hledám tyto dodavatele. 1) dodavatele (přímého importéra) airsoftových zbraní z Číny, popř. společnost či živnostníka, která by byla schopna toto zboží importovat, především tedy vyřídit celní formality, mám totiž velice dobré ...
Poptáváme ocelové balicí pásky
Poptáváme ocelové balící pásky 10 x 0,5 cm v Pardubickém a Hradeckém kraji
Poptáváme autojeřáb, tonáž do 2t
Poptáváme autojeřáb, který dosáhne do výšky 15m, tonáž do 2t v okolí Týniště nad Orlicí.
Poptáváme přepravu balíků
Hledáme přepravní společnosti, přepravující balíky po České rep. a také z České rep. na Slovensko, požadovaná doba dodání zboží max. do 48 hod.
Sháním zajímavý stojan na letáky A4
Aktuálně sháním vhodný a vzhledově zajímavý stojan na letáky A4 do zasedací místnosti naší společnosti.
Poptáváme jeřábnické práce
Poptávám jeřábnické práce AD 20 v okolí Liberce. Termín 23.11.