Poptáváme lodní kontejner
Sháníme lodní kontejner 40HC, i poškozený s možností opravy, cena cca 40000,-Kč
Dobudování cyklostezky Bečva v úseku Hustopeče nad Bečvou - Špičky
Předmětem zakázky je vybudování kvalitního asfaltového povrchu vybraných úseků Cyklostezky Bečva a instalace dorpavního značení v rámci projektu "Dobudování cyklostezky Bečva v úseku Hustopeče nad Bečvou - Špičky", který je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Střední Morava, prioritní osa 1 Doparav, opatření 1.3 Bezmotorová ...
Poptávám přepravu vysokozdvižného vozíku
Dobrý den, potřeboval bych převést vysokozdvižný vozík ze Svitav do Vsiska u Vekého Týnce je to zhruba 75 km jedna cesta. Kolik by to stálo nebo kolik berete na 1km děkuji za nabídku.
Obnova vozového parku tramvají - nákup nízkopodlažních tramvají
Dodávka 14 ks částečně nebo plně nízkopodlažních tramvají (nízkopodlažnost minimálně u 1 vstupu) pro městskou hromadnou dopravu osob schválených pro provoz v ČR a vybavených informačním a odbavovacím systémem pro cestující v provedení umožňujícím při spojení zády k sobě obousměrný provoz v soupravě.
Obnova vozového parku tramvají - modernizace tramvají
Rekonstrukce a modernizace 4 ks částečně nízkopodlažních tramvají pro městskou hromadnou dopravu osob schválených pro provoz v ČR a vybavených informačním a odbavovacím systémem pro cestující v provedení jednosměrných vozidel. Rekonstruována a modernizována budou stávající vozidla DPMO, a.s. typu T3.
Poptávám lodní kontejnery
Máme zájem koupi / dlouhodobý pronájem 3 ks lodních kontejnerů ISO 1 AA 40''.
Rozvoj třídírny druhotných surovin v městě Jeseník - technologie třídící linky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie třídící linky. Jedná se o dodávku, montáž a uvedení do provozu kompletní technologie.
Poptávám 2 ks pojezdových kol
Poptávám 2 ks pojezdových kol VU 200/85-105 Z ST FL , kat. č. 178277 Nabídku zašlete na mou mailovu adresu.
Integrovaný systém nakládání s odpady - podzemní kontejnery v MPR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace podzemních kontejnerů pro třídění komunálního odpadu v městské památkové rezervaci v lokalitách ulic Aksamitova, Lafayettova a třída Svobody v Olomouci.
Poptáváme autobusovou dopravu
Hledáme autodopravce, který by nás vozil na mistrovská utkání z okolí Olomouce. Máme zájem o pronájem minibusu.
Poptávám přepravu zboží ze Slovenska
Hledám přepravu slunečnicového semínka z SK do CZ. cca 2000mt vykládka 14.-27.11.2011
Dodávka kontejneru plynového hasicího
Jedná se o dodávku kontejneru plynového hasicího v provedení dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Domov pro seniory Javorník - evakuační lůžkový výtah
Realizace nového lůžkového evakuačního výtahu umístěného do nové přístavby, která bude postavena v místě současného vstupu do objektu. Dispozičně toto umístění umožňuje vertikální propojení se všemi podlažími a současně řeší bezbariérové propojení mezi objekty v 1NP. Stávající přístavky budou demolovány.
Přeprava strojírenských výrobků silniční kamionovou dopravou (rámcová smlouva)
Předmětem plnění veřejné zakázky je přeprava strojírenských výrobků a to (svařence, rámy, strojní celky a další strojírenské výrobky specifikované zadavatelem) vše za podmínek stanovených závazným návrhem rámcové smlouvy o přepravě, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, v rozsahu specifikovaném zadavatelem podle jeho aktuálních potřeb ...
Poptávám přepravu písku
Doprava cca 3 - 5 t betonářského písku trasa Jindřichov - Branná v týdnu od 12 do 16.9.2011
Rekonstrukce výtahů
Předmětem zakázky je rekonstrukce výtahů č. 50 v budově J2, č. 53 a 54 v budově S. Součástí zakázky je realizace elektrického přívodu od rozvodny do strojovny výtahů. Specifikace zakázky dle zadávací dokementace.
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č. p. 83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky jsu dodávky technologického vybavení do sběrného dvora (hydraulický balíkovací lis, vážní zařízení, vysokozdvižný elektrický vozík, nákladní vozidlo, třídící linky, drtičky odpadů, briketovací lis, zvonové kontejnery).
Sběrná místa tříděného komunálního odpadu v Šumperku
dodávka podzemních kontejnerů na tříděný odpad vč. potřebných stavebních prací, dodávka nadzemních kontejenrů na tříděný komunální odpad, dodávka kontejnerů na bio odpad
Dodávky technologického vybavení sběrného dvora
Dodávky technologického vybavení sběrného dvora (hydraulický balíkovací lis, vážní zařízení, vysokozdvižný vozík, nákladní vozidlo, třídící linky, drtičky odpadů, briketovací lis, zvonové kontejnery)
Poptávám nákladní přepravu
Poptávám dopravu nákladním autem s posuvnou podlahou"walking floor" Požadovaná nosnost 25-30 t Jedná se o pravidelnou přepravu sypkého materiálu mezi městy Zábřeh na Moravě a Mokrá u Brna.
Poptávám přepravu zásilky
Potřebuji přepravit 4 jídelní židle z Prahy do Jeseníku. Jak mají být židle zabaleny a jaká je cena přepravy?
Výtahová zařízení do bytových domů č.p. 538, 539, 540 a 546 v Rapotíně
Předmětem polidmitní veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení a následná kompletní realizace stavby včetně kolaudace 8 ks osobních výtahů do panelových domů v Rapotíně.
Poptávám výrobu kovových krmelců
Výroba kovových krmelců dle dokumentace Kruhový 2ks , jesle 1ks
Poptávám přepravu zásilky
Potřebuji poslat tři balíky o rozměrech 195x16x14 cm 15 kg, 190x65x11 cm 19 kg, 319x25x14 cm 25 kg. Z Hraničných Petrovic (okr.Olomouc) do Strakonic.
Poptávám osobní přepravu za zahraničí
Poptávám osobní přeprava (2 dospělí,1 dítě-7 let). Nástup Srbija -Niš, výstup Česká republika Olomouc (Brno). Termín cca 30.6.2011. Prosím uveďte cenu.