Poptáváme přepravu dřevomateriálu
Poptáváme převoz dřevních sendvičů o rozměrech: délka do 2,5m, šířka 1m, výška 2m. Váha 2,5t. Termín čtvrtek 3.6.2010 v 7,00hod. Převoz z Ostravy Horní Datyně do Chmelovic, okr. Hradec Králové. Prosím nabídněte cenu. Děkuji za nabídky
Poptávám přepravu stroje z Německa
Poptávám přepravu hrotového soustruhu od Německého Hamburku do Ostravy na místě naložím,váha 1500kg, rozměry d. 240cm. š.80cm. v. 120cm. Květen,červen.Nabídněte cenu a zpúsob přepravy?
Hledáme dopravce zásilek do Německa
Mezinárodní doprava - Německo Poptáváme dopravce na mezinárodní kamionovou dopravu - občasné doručení zásilky (do 50 kg) do Německa. Požadujeme spolehlivost, serioznost, komunikaci. Nabídněte podmínky.
Poptáváme autobusovou zájezdovou dopravu
Poptáváme přepravu asi 40-50 dětí a dospělých z Ostravy do Staré Vsi u Rýmařova 5.6.2010 tam a 7.6.2010 zpět. Je zde i možnost, že řidiči uhradíme ubytování a stravu, pokud by tato varianta přepravy vycházela finančně lépe. Prosíme zašlete cenovou kalkulaci a v případě jakýchkoliv otázek mne kontaktujte.
Poptávám výrobu orientační tabulky
Požaduji tabulku s číslem orientačním ze smaltovaného plechu s jednotným rozměrem 210mm / 150mm modrá s bílým sigmem orámování v okraji v šířce 2mm a bílým číslem o velikosti 80mm.Požaduji 1kus s číslem orientač.9 adruhý s číslem orientač.59. Taktéž požaduji tabulku s číslem popisným,bílá s červeným sigmem a červeným číslem Požaduji 1kus s ...
Poptávám převoz automobilu
Potřebuji převézt dnes vozidlo Audi Allroad z Lázně tušeň - do Ostravy .
Poptáváme autodopravce
Poptáváme volné vozy pro silniční přepravu pro společnost Express Truck Slovakia, a.s.
Poptávám osobní přepravu do Itálie
Poptávám dopravu 1osoby z ČR do Itálie na den 27.11.2009.
Poptávám karosářskou rovnací techniku
Hledám informace o karosářské rovnací technice(druhy,ceny a pod.)
Poptáváme pravidelnou přepravu zboží
Obchod s obklady, sanitární keramikou hledá partnera pro zajišťování transportu zobží ke klientům. Jedná se o rozvoz palet (cca 20 palet/měsíc, 1paleta 600-800 kg, většinou jsou závozy po 1 paletě, vyjímečně 2), rozvoz by se týkal jak k klientům byznysovým tak osobám privátným (je tedy třeba aby bylo auto vybaveno zadní hydraulickou nákladní ...
Poptáváme měděné lano
Dobrý den, poptávám lano Cu 120mm2 provedení (19x2,80) v délce 5000m. Prosím o cenu o termín dodání. Cenovou nabídku prosím zpracovat nejpozději do 16.09.2009
Poptávám osobní přepravu
Sháním osobní dopravu, trasa Ostrava-Makarská-Tučepi, v termínu 4.9.-12.9.2009
Poptávám autobusovou přepravu dětí
Autobus na polodenní výlet,trasa Ostrava - Dětský ranč Hlučín asi 70 dětí z mateřské školy,termín O2.06.2009 čas: 8.30 - 11.30.
Poptávám přepravu zboží
Potřebuji zajistit dopravu 4 kusů hliníkových lišt. Doprava z Brna do Ostravy. Váha balíku asi 15 kg, rozměr 5x10 cm délka 6 metrů. Prosím o sdělení jak dopravu objednat a jaká bude cena.
Poptáváme dopravu materiálu z Itálie
Dobrý den, hledám firmu, která by nám zajistila transport z Brescie - Itálie do Ostravy. Jedná se o náklad vážící 38 tun a 15. metrové železné profily pro dva kamiony.Prosím o zaslání cennové nabídky.
Poptáváme vystavovatele na svateb. veletrh
SVATEBNÍ VELETRH Poptáváme svatební agentury, svatební salony, květinářství, vizážisty, kosmetické salony, cukráře,nehtové studia,cestovní kanceláře, autodopravce,pro prezentaci svých služeb a výrobků na 4.ročníku svatebního veletrhu ve dnech 28-29.3.2009 v hotelu ATOM v Ostravě. www.svatebni-akce.cz
Poptávám odběratele zvedacích magnetů
Poptávám odběratele permanentních zvedacích magnetů za příznivé ceny. Vlastnosti: * nejmodernější konstrukce s dvojitým megnetickým obvodem * abnormální magnetická síla díky magnetům High-Energy Neodymium * vhodný pro materiály s plochým i kruhovým profilem * Snadná aktivace magnetu * Velmi kompaktní s nízkou vlastní ...
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu točířské hlíny z Jaroměře do Ostravy. Jedná se asi o 200 až 500kg, balena po 10kg.
Poptáváme autodopravu v Ostravě
Poptáváme autodopravu v Ostravě.
Poptávám převoz kiosků
Poptávám převoz 3 kusů kiosků (1 do 500 kg), úložný prostor 2x7. Je třeba auto s hydraulickou rukou. Z Kostelece nad Labem do Ostravy. Termín: 24. 11 - 28.11. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu piva z pivovaru Polička do Ostravy. Naložení v Poličce, místo určení Ostrava-Poruba. Pravidelná spolupráce 1-2x měsícně možná.
Poptávám přistavení auta na letiště
Poptávám přistavení auta na letiště Praha - Ruzyně.
Poptávám teleskopický anténní stožár
Teleskopický anténní stožár délky 10m, nosnost cca 2kg (případně materiál na jeho konstrukci - 4ks hliníkových/duralyvých trubek jenž je možno do sebe zasunout)
Poptávám soustružnické nože Radeko
Poptávám soustružnické nože Radeko průměr 5,00 a 6,0 mm, délka do 100 mm (pro výrobu frézy)
Poptávám výrobu podsvětlíkových obrub
Poptáváme výrobu podsvětlíkových obrub z PoZn plechu tloušťky 1,5 - 3 mm (ocelových, bez zateplení) k bodovým světlíkům. Rohy obrub budou sepnuty pomocí svorek (nesvařují se, nenýtují), ukončení zatmelením. Výška obruby 300 - 500 mm. Blíže bude upřesněno dle výkresové dokumentace.