Poptávám autobusovou přepravu
Dobrý den, poptávám autobusovou dopravu pro cca 30 osob z Frýdku-Mísku do Prahy a zpět za jeden den s asi 4 hodinovou čekací dobou. Děkuji za nabídky.
Poptáváme dopravu zboží do 3,5 t
Poptávám dopravu v rámci České republiky vozidly do 3,5 tuny. Rozměr nákladu asi 4x1,8x2 metry. Přeprava našich výrobků - dlouhodobě. Kontaktní osoba: Ladislav Czepiec .
Poptávám mezinárodní dopravu
Poptávám mezinárodní dopravu z Číny do Evropy. Po železnici případně po moři (do Hamburgu, Terstu, Štětína nebo Thesaloniki). Kontejnery o rozměrech 40 nebo 20 stop.
Poptávám autodopravu
Poptávám autodopravu z Olomouce do Prahy,jedná o přepravu 20 ks kartonu v rozměrech 910 x250x90 mm ,váha cca 200kg. Dopravu požadujeme nejlépe ještě dnes 23.2.2009 nebo zítra ,nejpozdějí do konce týdne.Volejte ihned na telefon.
Poptáváme pronájem autojeřábu a VZV
Hledáme k pronájmu tyto stroje: - vysokozdvižné vozíky - dva, s nosností 5 a 7 tun - autojeřáb o hmotnosti 50 tun, měl by mít nosnost alespoň 30 tun Uvedené stroje potřebujeme k běžnému dennímu provozu v průmyslové hale (ocelová hala). Prosím, zasílejte Vaše cenové nabídky na uvedené kontaktní údaje. V nabídce uveďte cenu za pouhý ...
Sháním svařovanou síť  do potěrů SITAP
Sháním svařovanou síť do potěrů SITAP prům. drátu 2 mm, oka 50 x 50 mm. Cenu potřebuji pro nacenění stavebního rozpočtu. Jedná se o 176,29 m2. Děkuji
Poptávám dovoz motocyklu z Londýna
Poptávám dovoz motocyklu z centra Londýna do ČR, váha 240 kg, rozměry d240xv120xš40 cm.
Poptávám autodopravu s hydraul. rukou
Poptávám autodopravu s hydraulickou rukou (nakládka a odvoz betonových pražců z nádraží Bystřice nad Olší).
Poptáváme výrobu osky k sekačce,120tis. ks
Poptáváme výrobu osky kola k sekačkám. Výkresy zašleme na požádání. Poptávané množství je 120.000 ks, délka 7,8 cm, průměr 18h9.
Poptáváme zájezdovou autobusovou dopravu
Hledám pronájem autobusu i s řidicem, na 1 den, pro přepravu cca 35-40 osob. Jedná se o pátek, 20.června 2008, přeprava z letište Tuřany v Brně,9h ranní, do Valašského Meziřičí a poté do Frýdku-Místku. Ukončení poskytnuté služby cca 21h večerní. Děkuji.
Poptáváme stěhování osobních věcí z Paříže
Hledám dopravní společnost, která by mi odstěhovala osobní věci z Paříze do Frýdku-Místku či Prahy.
Poptáváme nerezové výpalky
Poptávám nerezové výpalky, tl. 8 mm, vč.otvorů o průměru 5 mm.