Poptávám výrobu a montáž vrat
Zadám zakázku na výrobu a montáž dvoudílných vjezdovývh vrat cca jeden díl 2x2m a branku 1,5x2m Jednalo by se o svařené profily s plotovým výpletem.Objekt se nachází u obce Cvikov.
Poptáváme repasované vysokozdvižné vozíky
Chtěli bychom se u Vás poptat, zda prodáváte repasované vysokozdvižné vozíky Jungheinrich: nosnost 3000 kg, stavební výška do 2,25 m, pohon: plyn s bočním posuvem Za brzkou informaci předem děkujeme.
Poptávám autodopravu
Poptávám převoz sprchového koutu z Předklášteří (Brno-venkov) do Liberce 30 do 3dnů. Prosím o zaslání cenové nabídky.
Poptávám přepravu
Poptávám přepravu plazmové televize v originál balení z Havířova do Kunratice u Cvikova (Liberec). Kdykoliv od 28.7.2009. Sdělte podmínky a cenu.
Sháním přepravu osob ze Španělska do ČR
Poptávám dopravu 4 osob (2 dospělí + děti 11 a 13 let) z Alicante ve Španělsku do Prahy pravděpodobně 8.8 - 9.8.2009.
Poptávám přepravu rašeliny
Doprava rašeliny 8 balíků na paletě o váze cca 1000 kg z České Skalice do Liberce
Poptávám ocelový zásobník vody
Poptávám výrobce zásobníků TUV /teplé užitkové vody/o objemu 800 až 1 000 litrů ,požaduji ocelový zásobník s vnitřní úpravou pro TUV a vnější tepelnou izolací.
Poptávám kusovou přepravu do Německa
Poptávám kusovou přepravu do Německa.Váha zásilky 3,5kg.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Dobrý den, potřeboval bych poslat soukromě kolo z Jablonce nad Nisou do Lokte, mohli by jste mi doporučit nějakou přepravní společnost.
Poptáváme hygokazety zn. Estetik
Poptávám hygokazetu - Estetik, zásobník na dámské vložky.
Sháníme zvedák na osobní auta
Poptávám zvedák na osobní auto 2,5-3,5t dvousloupový nebo pojizdný býv. výrobce NDR.
Poptáváme pravidelné dodávky pantů
Firma JILOS HORKA, s.r.o. hledá stálého dodavatele pantů na paletové ohrádky (bočnice). Spolupráce dlouhodobá, pravidelný měsíční odběr. Roční množství cca. 700 000 - 1 000 000 ks.
Hledáme partnery pro autodopravu
Hledáme partnera pro spolupráci při dopravě do Řecka. Máme zájem o stálé vytěžování našich vozidel.
Poptávám přepravu stavební boudy
Dobrý den, potřeboval bych přepravit stavební plechovou boudu o rozměrech 2 x 2,5 metru a váze asi 500 kg z Prahy do Oldřichova v Hájích u Liberce Bouda má v rozích 4 oka pro zvednutí jeřábem nebo mechanickou rukou (je třeba ji naložit a zase vyložit). Pokud byste měli třeba nevytížený nákladní vůz s mechanickou rukou, který by jel prázdný ...
Poptávám výrobce misek pro zvířata
Poptávám výrobce plastových, nerezových, keramických misek pro zvířata (psy, kočky, hlodavce, a exoty).
Poptávám půjčovnu lodí a vybavení na vodu
Dobrý den, poptávám se po půjčovnách lodí a celkově vybavení na vodu. Chtěl bych jet na vodu v termínu 25.5.2008-29.5.2008 Pravděpodobně řeka Jizera, Kamenice, Nisa a další v okolí. Prosím o zaslání nabídek. Děkuji
Poptáváme kovovýrobu vodním paprskem
Poptávám výrobu kovových dílů pomocí vodního paprsku. Jedná se o nárazovou práci malých sérií a jednotlivých kusů. Vhodné jako výplň mezer v sériové výrobě. Preferuji Liberecký kraj a okolí (není podmínkou ).
Poptáváme zahraniční přepravu kontejneru
Sháním autodopravu na přepravu vlastního kontejneru asi 2x6m (400kg prázdný, 800kg plný)od 26.4-2.8. vždy o víkendu buď v pátek tam a v sobotu ráno zpět, nebo v sobotu tam a v neděli ráno zpět, celkem asi 16000km, trasa Českolipsko-západní Čechy západní Německo, např. Cheb, Kar.Vary, Mannheim, Wurzburg, Aschaffenburg..
Poptávám firmu na stěhování bytu
Stěhuji se do většího bytu a potřebuji stěhovací firmu nebo půjčit auto, nejlépe tranzita, na 20.12.2007, prosím o ceník, děkuji.
Poptávám autobusovou zahraniční přepravu
Dobrý den, poptávám autobusovou přepravu v Itálii. Autobus asi pro 30 lidí - pro transport z letiště Bergamo na přístav v Benátkách. Děkuji M.M.
Poptáváme nerezové dráty
Poptáváme dodávku nerezového drátu průměr 2 mm, jakost neurčena/využití ve stavebnictví, cena co nejnižší. Pro začátek potřebné množství 1 svitek (cca 150-200 kg).
Poptáváme nerozebíratelné dveřní závěsy
Poptávám nerozebíratelné dveřní závěsy, otevřená šíře 70 mm a délka 25mm, celá ČR.
Poptávám autodopravu, Třeboň a okolí
Poptávám autodopravu v Třeboni a okolí.
Poptávám dřevěný obklad schodiště v RD
Poptávám dřevěný obklad schodiště + zábradlí v novostavbě RD v Mírové pod Kozákovem (cca 2 km od Turnova) - termín: cca 07-08/2007 (projektovou dokumentaci pošlu na vyžádání e-mailem).
Poptáváme pravidelnou přepravu zboží
Poptáváme dopravu nákladní dopravu z Liberce do Hradce Králové. Přepravujeme minerální vatu na paletách, upřednostňujeme tzv. Low deck. Výška cca 3m. Výška palet cca 280 -285 cm. Nakládka v pondělí 12 2.2007 odpoledne v Liberci a v úterý ráno 13.2 2007 vyložit v Hradci Král. Zde zase naložit panely Kingspan a vyložit v Liberci.