Poptávám přepravu volně ložené slunečnice
Dobrý den, dnes u Vás poptávám dopravu slunečnice volně ložené Místo a termín nakládky : 917 01 TRNAVA pondělí 5.9.2011 případně úterý 6,9.2011 Zboží : slunečnice volně ložená Místo vykládky : 552 03 Česká Skalice Vhodný kamion : vyklápěcí návěs nebo souprava / zadní čelo s okýnkem / Pokud nám můžete dopravu ...
Poptáváme přepravu zboží
Prosím o cenovou nabídku na transport z HK ( Čeperka ) –Essex, CM6 2BW, UK, datum ještě nevíme asi do 14 dnů: Jde o 1 stůl 1300/1300/750 – 60kg a 4* lavice 350/1300/450 – 20kg/1 – budou zabalené Děkuji za nabídku.
Poptáváme pravidelno přepravu zásilek do SR
Dobrý den, rádi bychom používali vaše služby v zasílání zboží na Slovensko resp. do Bratislavy z východních Čech. Jednalo by se vždy o zásilky, které by vážily cca 15-50kg a byly by složeny vždy z několika kartonků o rozměrech cca 25x35x20, které by vážily cca 5kg. Prosíme o zaslání Vašich možností vč. cenových pásem. Pokud by pro Vás byly ...
Poptávám přepravu palet
Poptávám přepravu 24 palet(hmotnost 1 palety cca 1 tuna) z Přerova do Hořic a Vysokého Veselí v okrese Jičín, nejlépe do 05.08.2011..
Přibližování dřeva vyvážecí soupravou (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů.
Poptáváme dopravníky
Pro technologickou linku na zpracování biomasy POPTÁVÁME RŮZNÉ DRUHY DOPRAVNÍKŮ - specifikace v nákresu. Cenovou nabídku s termínem dodání zašlete, prosím, na e-mail: pelletia@pelletia.cz nejpozději do 23.6.2011 do 11 hod.
Poptávám přepravu zásilky z Itálie
Prosím o cenovou nabídku: doprava z Itálie 23890 BARZAGO do Čech - 54901 Nové Město n.Metují zboží: 1 role textil - váha cca 20-25kg rozměr 20 x 140cm (1 role)
Poptávám přepravu zásilky do Švýcarska
Dobrý den, potřebovali bychom přepravit zásilku do Švýcarska rozměr 22x37x193 cm, hmotnost cca 10 kg. Jedná se o model letadla-velice křehké, baleno v kartonové krabici. Prosím o odpověď, zda takovouto zásilku přepravíte, předpokládanou cenu a doklady, které je nutno k tomu dodat z naší strany.
Poptávám přepravu palet
Odvoz 6ti palet o váze 4500 Kg (jedná se o spojovací materiál) z Kopidlno-Pševes (u Jičína v Čechách) do Litovle (okr.Olomouc). Nakládka i vykládka jsou zajištěné. Platí pro týden od 23.5.2011.
Vysokozdvižná plošina 29 m
Dodávka nové montážní vysokozdvižné hydraulické plošiny o celkové hmotnosti do 12 t, s pracovní výškou 29 m
Poptávám autobusovou přepravu
Přeprava osob z Trutnova směr Praha - volný autobus
Poptáváme koupi jeřábu s pojezdem
Pro manipulaci s materiálem na stavebním dvoře zakoupíme jeřáb s pojezdem, výška zdvihu do 6m, vyložení min. 20m, nosnost při maximálním vyložení min. 1500 kg
Poptávám přepravu kusových zásilek z Německa
Prosím o zaslání rámcové nabídky na kusovou přepravu zásilek z Německa (Aschaffenburg) do České republiky (Hradec Králové) - import. Přeprava by měla probíhat několikrát měsíčně, později častěji. Nabídku prosím co nejdříve, předem děkuji.
Poptávám mobilní mazací lis
Elektrický mazací lis - mobilní 1 ks
Poptáváme nákladní přepravu
Přeprava náhradního dílu z Vrchlabí do Solnice
Poptávám přepravu zásilky
Žádáme o sdělení ceny přepravného zásilky o váze 5 kg /1ks.Místo nakládky Jičín 50601,vykládka 69500 Bron-Francie.Lhůta na doručení 3-5dnů.Děkujeme Mrázová Kateřina
Poptáváme rozvoz balíků
Poptáváme celoročně, každodenně (mimo SO+NE) rozvoz balíků (do 15 kg) po penzionech v oblasti Špindlerova Mlýna a Harachova. Výchozí místo Vrchlabí. Nutný skříňový automobil.
Robotizované pracoviště pro obrábění kamene a dalších materiálů
Předmětem zakázky je dodávka robotizovaného pracoviště pro obrábění kamene a dalších materiálů. Dodavatel provede kompletní dodávku robota s programovou nadstavbou postprocesoru pro daný typ robota a vymezené pracoviště se všemi jeho součástmi včetně nástrojů pro opracování. Pracoviště bude sloužit k řezání, frézování, vrtání, profilování, ...
Poptávám stěhovací služby
Poptávám firmu z okolí HK, která mi přestěhuje byt 3+1 do nového bydlení.
Poptávám kurýrní služby
Dobrý den, potřebuji doručit obálku z Kostelce nad Orlicí do Prahy. Dnes tj.21.5.2010.
Poptávám pronájem autobusu bez řidiče
Hledám pronájem autobusu bez řidiče od 27.5 do 31.5 max cca 400km, jízda v ČR Hradec Králové - Brno.
Poptávám várnici pro polní kuchyni
Měl bych zájem o várnici do polní kuchyně dvouplášťovou.
Poptávám zahraniční přepravu zásilky
Doprava cca 20 kg balík do GB Liverpool nebo Blackpool, soukromě z Vrchlabí, termín nezáleží.
Poptávám orientační tabulky
Sháním 2 tabulky (rozměry 200x160) jedno bude s číslem popisným a druhá bude orientační číslo. Číslo popisné by bylo klasicky bílý nápis v modrém poli a číslo orientační bílý nápis v červeném poli. V případě dohody volejte moje číslo popř.přes email.
Poptávám hliníkové profily
Dobrý den, prosím o zaslání nabídky na lištu šířka 3cm a tloušťka 0,5 - 1cm. Prosím nabídněte. Jedná se o povrchovou úpravu nejlépe hliník případně jiné profily. Jedná se o 30bm pro začátek. S pozdravem