Řízení dopravy a sběr dopravních dat, 4.etapa I.část
Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři dílčí části
Provozování městské autobusové hromadné dopravy v Břeclavi v letech 2021-2031
Předmětem plnění veřejné zakázky je v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č. 194/2010 Sb., o veřejných službách v přepravě cestujících a o změně dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zajištění výkonu veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou dopravou za účelem zajištění ...
Poptávám tuzemskou přepravu europalet
Poptávám odvoz euro palet ze Štítar u Znojma do Brna. Cca 50 ks.
Poptávám tuzemskou přepravu nůžkové plošiny
Poptávám přepravu nůžkové plošiny Compact 10, 2300kg, SOKOLOV - POHOŘELICE U BRNA
Řízení dopravy a sběr dopravních dat, 4.etapa II.část
Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři dílčí části
Zajištění stěhovacích služeb 2020 - 2022
Předmětem veřejné zakázky je provádění stěhovacích služeb a transportu vybavení bytových jednotek mezi objekty objednatele a zajištění veškerých bezpečnostních a organizačních opatření majících za cíl ochranu proti odcizení, ztrátě nebo poškození, dle bližší specifikace v bodě 3. 2. této ZD.
Zajištění převozu a stavby 1 stánku a doprovodného servisu na veletrzích v Lipsku, Boloni, Londýně
Předmětem veřejné zakázky „Zajištění převozu a stavby 1 stánku a doprovodného servisu na veletrzích v Lipsku, Boloni, Londýně, a Frankfurtu nad Mohanem 2020-2021“ je uzavření smlouvy na služby tyto služby: - převoz stánku na každý veletrh - převoz knih na každý veletrh - stavba stánku na každém veletrhu - servis na každém veletrhu - převoz ...
Rámcová dohoda - Přeprava dříví pro rok 2020
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále také jako „RD“) mezi zadavatelem a více dodavateli (účastníky) (max. 10) dle § 132 odst. 3 písm. a) zákona na poskytování služeb souvisejících s přepravou dříví a na činnosti související v požadovaném množství a kvalitě.
Řízení dopravy a sběr dopravních dat, 4.etapa I.část
Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři dílčí části
Výběr leteckého dopravce pro poskytování pravidelné letecké dopravy z letiště Brno do Mnichova
Předmětem veřejné zakázky je výběr leteckého dopravce pro poskytování pravidelné letecké dopravy na trase Letiště Brno – Tuřany – Letiště Franze Josefa Strauße Mnichov a zpět v rámci plnění závazku veřejné služby.
Poptávám přepravu mobilhome
Poptávám přepravu mobilhome z Vranovic do Opatovic (Brno venkov). Rozměry 11x3,7m.
Zajištění stěhovacích služeb 2019–2022
Předmětem veřejné zakázky je provádění stěhovacích služeb a transportu vybavení bytových jednotek mezi objekty objednatele a zajištění veškerých bezpečnostních a organizačních opatření majících za cíl ochranu proti odcizení, ztrátě nebo poškození, dle bližší specifikace v bodě 3. 2. této ZD.
Řízení dopravy a sběr dopravních dat, 3. etapa
Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři dílčí části: 1. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část 1., 2. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část 2., 3. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část 3., 4. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část ...
Poptáváme dopravu zboží z Itálie
Poptáváme zahraniční přepravu. Metalstik: Adresa nakládky: Metalstik srl, via Fardello 9/11, 51035 Lamporecchio (Pistoia) nakládka 7,00-12.00 a 14,00 –17.00 2 x paleta 125x105x240 cm Váha celkem 1400kg Cavallo adresa nakládky: CAVALLO S.n.c di Amidei G a C, Via Bartolini 545, 510 30 Castelmartini – Larciano 2 x paleta ...
Poptávám přepravu zboží z Německa
Prosím o cenovou nabídku za dovoz 2 palet: P1: 1,20m x 0,80m x 1,90m (Paleta) 220kg, 19 krabic P2: 1,20m x 0,80m x 0,90m (Euro-Paleta) 105kg, 9 krabic. Jedná se o šipkové zboží jako např pouzdra, šipky atd. Palety jsou nachystané k vyzvednutí v 48155 Münstr. Doručení do 66601 Tišnov.
Modernizace spádovištního zařízení v obvodu stavědla č. 2 ŽST Brno – Maloměřice
Předmětem plnění je zpracování záměru projektu (ZP) a dokumentace pro územní řízení (DUR) stavby "Modernizace spádovištního zařízení v obvodu stavědla č. 2 ŽST Brno – Maloměřice" dle zadávacích podmínek.
Poptávám přepravu slaměných balíků
Poptávám přepravu slaměných balíků kamionem z Kašnice do Želetic u Kyjova. Množství balíků je na dva plně naložené kamiony, to znamená přeprava na dva krát. Termín není ještě přesně znám, ale bude to někdy po 20. červenci.
Zdravotní dopravní služba
Předmětem je zajištění dopravní služby pacientů, personálu objednatele a jiných zásilek po celém území ČR i mimo ni – v rámci Evropy, dle požadavků objednavatele motorovými vozidly dopravce, v případě, že přeprava není hrazena z prostředků veřejného zdravotního pojištění.
Řízení dopravy a sběr dopravních dat, 2. etapa
Veřejná zakázka je rozdělena na šest dílčích částí: 1. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část 1., 2. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část 2., 3. REKONSTRUKCE SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ (SSZ) - dílčí část 3., 4. DOHLEDOVÝ SUBSYSTÉM - KAMEROVÝ DOHLED SSZ – dílčí část ...
Poptáváme přistavení a vývoz velkoobjemového kontejneru
Poptavame pre našu realizáciu rodinného domu v obci Vojkovice pristavenia veľkoobjemového kontajnera 6m3 na stavbu a vývoz odpadu zo stavby.
Poptávám vnitrostátní autobusovou dopravu
Poptávám pronájem autobusu s řidičem na jednodenní školní akci. Jelo by se z městské části Brno-Bystrc k pevnosti Josefov u Jaroměře. Exkurze by se zúčastnilo cca 30 žáků + nějací učitelé jako doprovod. Předem děkuji za odpověď. Rákosová
Rámcová dohoda na zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 240
Předmětem veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů po dobu dočasného přerušení veřejné drážní osobní dopravy v úseku Brno hl. n. – Moravský Krumlov na trati č. 244 a v úseku Brno hl. n. – Zastávka u Brna na trati č. 240 v předpokládaném ...
Poptávám vnitrostátní přepravu řeziva
Poptávám vnitrostátní přepravu řeziva (hranoly, prkna, latě),o celkovém objemu cca. 10cm3, a délce 10m, vozidlem s hydraulickou rukou. Místo nakládky - Dolní Lomná Místo vykládky - Brno Termín: konec měsíce října 2018.
Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících
Předmětem plnění veřejné zakázky je výkon veřejných služeb za účelem zajištění dopravní obslužnosti v souladu se zákonem č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, a § 2 zákona č. 194/2010 Sb., o veřejných službách v přepravě cestujících a o změně dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů na území Jihomoravského kraje.
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám autobusovou dopravu osob na smuteční obřad dne 1.8.2018 v 10.00. Trasa Hajany - Želešice - Brno,ústřední hřbitov a zpět.