Poptávám přepravu stroje
Dobrý den,9.8.2011 potřebuji odvést z Berouna do Slušovic frézu o celkové hmotnosti cca.2,4t a rozměrech 2x2x2m.Bude se nakládat jeřábem.
Poptávám přepravu nábytku
Převézt z Otrokovic, sídl.Trávníky-ul. Hlavní 1254,(činžák za Albertem) do Tlumačova a Zlína Lesní ulice dne 28.7.2011 asi od 8.30 hod sedací soupravu a sestavu skříněk stěny. Sedačka je rozkládací asi 200 cm a v sestavě je větší skříň, ostatní tři skříňky jsou korpusy rozložitelné. Nakládání bude zajištěno. Datum 28.7.2011 je závazný.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Poptáváme kusovou přepravu (1 paleta do 500 kg) do Běloruska, Minsk. Nakládka v ČR - Slavičín.
Poptávám odvoz suti
Odvoz suti z obce Kvasice okres Zlínský.
Poptávám přepravu zboží Itálie - SR
Hľadám: prepravu tovaru mramorové platne 8 - 10 ks Hmotnosť:- 3 - 5 ton Trasa: - Verona, Taliansko - Trenčín, SR začiatkom októbra 2010 - prosím uviesť cenu pre 3 tony a 5 ton - pred dovozom potrebné naložiť na Slovensku stojan na dosky (nezaberá miesto, váha 60 kg) - prosím kontaktovať e-mailom
Poptávám zahraniční dopravu zemědělských strojů
Hledám dopravce, který mi přiveze z Anglie zemědělskou techniku. Sekačky a podobně. Několikrát ročně. Nikdy na to moc nespěchám, klidně v rozpětí týdne, dvou. Nehledám překupníka něčích služeb. Hledám spíš menšího dopravce, se kterým bude dobrá dohoda. Místo nakládky bývá různé, hledám operativního partnera.
Poptávám autodopravu
Poptávám dopravu 4 kusu kol na osobní vozidlo z Liberce do Zlina.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji doručit pas ze Zlína do Velké Británie - letiště Gatwick.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.
Poptávám přistavení  kontejneru
Poptávám kontejner na suť na 2m3
Poptávám pronájem plošiny
Hledám pronájem plošiny včetně řidiče do 15m Zlín
Poptávám přepravu dvou kartonů obuvi
Poptáváme dopravu dvou kartonů obuvi, po 15 kg (0,1 kubiku) z Barlety IT (70059) buď do Verony (IT) do pátku 10 hodin nebo do Zlína do 17.12.2008.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Poptávám dopravu kusové zásilky. 66 - 70 kg. Z obce Milevsko do obce Zádveřice.
Poptáváme kontejnerovou přepravu do Sydney
Poptávám informace na mezinárodní kontejnerovou přepravu z ČR do Sydney, Australie, lodní přeprava. Prosím o přehled cen za malý kontejner a také 15 kubických metrů na této trase. Bylo by to z Uherského Brodu do Sydney.
Poptáváme přepravu kontejnerů z Číny
Firma REKORD MT s.r.o. hleda spediční služby: Nabídněte přepravu kontejnerů z Číny (Port Ningbo ) do ČR . Kontejnery 20'' cca 1-2 mesíčně.
Poptáváme odvoz stavebního odpadu
Poptávám odvoz komunálního odpadu ze stavby v Brně.
Hledáme přepravce zboží do Běloruska
Hledáme přepravce zboží do Běloruska. Jedná se o plastové výlisky, dvakrát do měsíce. Máme zájem o návěsy o kubatuře 90 kubíků a více.