Poptávám přepravu kontejneru do Turecka
Cena za přepravu kontejneru z České republiky (Moravská třebová) do přístavu Mersin Limani v Turecku
Poptávám přepravu zásilky z Řecka
Papírová krabice s knihami (cca 10kg, 50x50x30) z Řecka - Zakynthos do České republiky - Pardubice. Nespěchá (dodání kdykoliv - třeba i za měsíc, hlavně aby se ke mně dostala :) Předem děkuji S pozdravem Věra Nekvindová
Poptávám přepravu nákladu do 30 kg
Poptávám dopravu z Ostarvy do Starého Města (Svitavy). Jedná se o dřevěné žebřiny, rozměr.: 230x80x15cm, váha přibližně: do 30kg.
Poptávám zásilkovou mezinárodní službu
Hledáme zásilkovou - balíkovou dopravu - službu z Anglie do ČR. Vyzvednutí zásilky na UK adrese s dodáním na adresu v ČR. Spolehlivost a cena. Pravidelný dovoz zásilek. Nabídněte.
Poptávám přepravu malé míchačky
Zdravím Potřebuji převést malou míchačku která važí asi60kg od pana Milan Horský Pražská 89 Krásná Lípa u Rumburka do Pro Milan Košek Oldřiš 42 ps,56982
Poptávám autodopravu pro stavbu,10 vozů
Poptávám 10 nákladních automobilů (nejlépe TATRA) na odvoz sypkých materiálů na stavbě želzničního spodku Břeclav - Podivín. V případě zájmu termín a místo upřesním.
Poptávám přepravu dětského kočárku
Poptávám přepravu kočárku pro dvojčata - zaslání na dobírku. Prosím o sdělení bližších údajů + ceny. .Děkuji Brdíčková
Poptáváme přepravu zboží do Polska
Potřebujeme přepravit 6 tun bílé hořčice, balení - 50kg. Místo nakládky: Pardubice - Česká republika Místo vykládky: Nowy Sacz - Polsko Děkuji.
Hledám importéra airsoftových zbraní
Dobrý den, jmenuji se Martin Janošík a pro nově vznikající obchod s airsoftovými zbraněni, příslušenstvím a vybavením hledám tyto dodavatele. 1) dodavatele (přímého importéra) airsoftových zbraní z Číny, popř. společnost či živnostníka, která by byla schopna toto zboží importovat, především tedy vyřídit celní formality, mám totiž velice dobré ...
Poptáváme autojeřáb, tonáž do 2t
Poptáváme autojeřáb, který dosáhne do výšky 15m, tonáž do 2t v okolí Týniště nad Orlicí.
Poptáváme přepravu balíků
Hledáme přepravní společnosti, přepravující balíky po České rep. a také z České rep. na Slovensko, požadovaná doba dodání zboží max. do 48 hod.
Poptáváme jeřábnické práce
Poptávám jeřábnické práce AD 20 v okolí Liberce. Termín 23.11.