Poptáváme zahraniční přepravu
Poptávám přepravu 2 palet (á cca 100 kg) nestohovatelného zboží z Pacov (39501)/CZ do Branuschweig (38120)/D. Nakládka v Pacově/CZ dne 15. 4. 2010 a vykládka v Braunschweigu/D 16. 4. 2010.
Poptávám přepravu kajaku z Irska
Poptávám dopravu z Irska do Prahy a to kajak dlouhý 530cm, váha 29kg, místo nakládky cca 20km nad Dublinem.
VIETNAM; Mezinárodní přeprava
Jsme zástupce společnosti zabývající se přepravou nákladů a cly. Máme zájem o spolupráci při přepravě nákladu import-export z ČR do Vietnamu a opačným směrem.
Poptávám přepravu  30 automobilů
Poptávám přepravu osobních automobilů z Jihlavy do Nymburka, nejlépe 5 a více vozů najednou. Jde o přepravu 30 automobilů. Nejraději formou vytěžovací dopravy. Spěchá. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Dobrý den, potřebovali bychom poslat 2x křeslo ( cca 17 kg jedno, rozměr 76 x 59 x 77 cm) z Prahy do Amsterdamu. Jaká by byla cena ? Děkuji.
Poptávám přepravu zásilky z USA
Prosím o cenu dopravy zasilky z USA Buffalo do Č.Budějovic, váha 7kg.
Poptávám přepravu motocyklu do Londýna
Přeprava motocyklu z Ostravy do Londýna Další informace: Předmět: motocykl Honda Hornet 600 Termín: co nejdříve, ale kvůli ceně může být flexibilní Hmotnost: cca 190kg Cena: ideálně pod CZK 4000 včetně DPH
Poptávám přepravu stavebního materiálu
Poptávám nákladní autodopravu, bude se jednat stavební materiál, okr. Frýdek-Místek, Ostrava.
PÁKISTÁN; Mezinárodní přeprava
Jsme skupina mezinárodních zasilatelských firem se sídlem v Pákistánu. A.C.P LOGISTICS PAKISTAN LTD. Dodáváme zboží po celém Pákistánu od roku 2002. Nově poskytujeme služby pro všechna afgánská města. Jsme připraveni na manipulaci s nákladem, všechny druhy nákladů atd.a umožňujeme nákladní přepravu čtyřiadvacet hodin denně. Vlastní celní odbavení ...
Poptáváme pravidelné přepravy aut
K trvalé spolupráci hledáme dopravce se speciálním přepravníkem automobilů. Jedná se o pravidelné přepravy automobilů z ČR do Španělska (Puertollano). Děkujeme za Vaše nabídky
Poptávám pravidelnou přepravu zboží
Mám zájem o pravidelnou přepravu 1x týdně v úterý večer z obce Morkovice-Slížany,okres Kroměříž do Prahy,Průmyslová ulice.Jedná se zatím o 1 paletu,auto s čelem,v letních měsících chlazené,teplota by neměla přesáhmout 20°C.Prosím cenové nabídky.
Poptávám přepravu stroje z Irska
Přeprava stroje z Irska do ČR Další informace: termín: flexibilní rozměry: 2.5 x 1.5 x 1.5m hmotnost: 800-1000kg
Poptávám vytěžovací službu
Hledám vytěžování z Olomoucka (Bílá Lhota) do Klenčí pod Čerchovem-přestěhování z rod. domu.
Poptávám přepravu nábytku
POTŘEBOVAL BYCH PŘEPRAVIT PŘEDSÍŇOVOU STĚNU Z KLATOV(kousek od Plzně) DO MĚSTA KRNOV. FOTO PŘIKLÁDÁM. DĚKUJI.
Poptávám zahraniční dopravu zemědělských strojů
Hledám dopravce, který mi přiveze z Anglie zemědělskou techniku. Sekačky a podobně. Několikrát ročně. Nikdy na to moc nespěchám, klidně v rozpětí týdne, dvou. Nehledám překupníka něčích služeb. Hledám spíš menšího dopravce, se kterým bude dobrá dohoda. Místo nakládky bývá různé, hledám operativního partnera.
Poptávám zahraniční přepravu zásilky
Doprava cca 20 kg balík do GB Liverpool nebo Blackpool, soukromě z Vrchlabí, termín nezáleží.
Poptávám přepravu vozu z Londýna
Poptávám přepravu osobního vozu. Náklad: - Audi Avant, rok výroby 1990 Trasa: - Londýn - Nisko (37400), Polsko Termín: - březen Profil zákazníka: společnost z Anglie Děkujeme za nabídky.
Poptávám přepravu sudů ze SR
Poptávám přepravu 13 sudů 200 l o váze cca 3 tuny z Rožňavy (SK) do Hranic (CZ, 75301)
GHANA; Přeprava
Hledáme přepravce ke spolupráci.
Poptávám přepravu zboží z Itálie
Poptávám víceméně pravidelnou přepravu zboží na paletách (káva), cca. 1-5 palet. Doprava z: Padova (Itálie) do: Praha (ČR)
GHANA; Spedice
Společnost WELSEAS AFRICA CO. LIMITED se zabývá spedicí, celním odbavením, skladováním, sdružováním nákladů, zastupováním lodí, obchodem s lodními potřebami, zprostředkováním a nabídkou zboží, náborem a střídáním námořníků Naše kancelář sídlí v Tema, hlavním přístavním městě Ghany, vstupní bráně do západní Afriky Hledáme partnery k navázání ...
Poptávám přepravu dřevěného materiálu
Poptávám dopravu na odvoz dřevěného materiálu: 1) kamionová doprava Mýto u Rokycan - Veselá u Rokycan odhadovaná doba od příjezdu do vykládky v Veselé ca. 2 - 2,5h četnost ca. 1-2x měsíčně nejlépe kamion 13,6 (aby se vešly alespoň tři za sebou štosy po 4m) 2) doprava na Avii Veselá u Rokycan - Kladno min. délka Avie 6m, výška ca. ...
Poptávám zahraniční nákladní přepravu
Poptávám dopravu nákladu asi 30kg Londýn Brno (nebo okolí)
Poptávám převoz  multicar v rámci ČR
Poptávám převoz dvou multicar z Benátek nad Jizerou do Českého Těšína. Váha obou asi 2,4 tuny.
Poptávám přepravu zásilky
Potřebuji zajistit přepravu z Velké Bystřice u Olomouce do Pelhřimova či Tábora.Jedná se cca.o 4 banánové krabice knih.