Poptáváme pravidelnou přepravu laboratorních vzorků
Chtěli bychom doručovat do laboratoře GEOtest, a.s. v Brně 1x za 4 dny vzorky, z laboratoře bychom poté chtěli dovézt prázdne vzorkovnice. Hmotnost balíku 6 kg, rozměry 40x25x35 cm. Trasa Luhačovice nebo Slušovice - Brno a zpět do Luhačovic nebo Slušovic. Zašlete nabídku.
Poptáváme přepravu zboží z Polska do Rakouska
Prudnik (PL) - Sallingberg( A) : Poptáváme dopravní společnost, která nám bude vozit materiál z města Prudnik -Polsko do obce Sallingberg-Rakousko. Nakládka od 6.00h do 15.00 h. Vykládka: 7.00 do 14.00 .Jedná se o dlouhodobou spolupráci. Spěchá!! Ihned !!! Platba v hotovosti!!
Poptávám přepravu zásilky z Amsterodamu
Poptávám přepravu balíku (70x50x15 cm - kabát 2-3 kg ) z Amsterdamu do ČR (popř. vyzvednutí v Praze, Brno, okolí Zlína - mám bydliště ve Zlíně, ale dojedu) - termín: do 18. 9. středa - ráno do 9 hod. potřebuji kabát na módní přehlídku v Praze, Pařížská ulice). Kontakt v Amsterdamu bych sdělila.
Poptávám přepravu umělecké keramiky
Dobrý den. Připravujeme výstavu keramiky a máme tedy požadavek na přepravu s co nejmenšímy otřesy a poskakovaním beden s uloženou a zabalenou um. keramikou - protože každý tento kousek je unikát a oreginal. Jedná se asi o 55 různých bedynek s celkem nizkou váhou jen 2-3 kousky jsou okolo 20 kg jinak vše v kilech - ale křehkých ! Přeprava je z ...
Poptávám přepravu zboží z Maďarska do ČR
Dobrý den, prosím cenovou nabídku na přepravu materiálu z Mezötür (H) - Zlín, cca 12 tun, 28-30 palet, pokud by byla možnost nakládky na mezipatro, přivítali by jsme. Děkuji a přeji příjemný den.
Poptávám autodopravu
Prosím o nacenění dopravy: Nakládka Ostrožská Lhota 687 23 Vykládka: Bratislava, Stará Vajnorská - Slovensko Jedná se o 1 balík al. profilů délka 3m + 1 krabice
Poptávám zasilatelské služby
Poptávám zasilatelskou službu - balíček o váze 2 kg, rozměr asi 30x20 cm do USA stát Wayoming.
Poptávám přepravu kartonů
Poptávám přepravu kartonů z Bystřice pod Hostýnem, KM do Rumunska/Bukurešti. Žádám cenu na auto 1,5t, 2,5t a 4t. Chceme vytěžovat nejlépe dodávku pravidelně cca. 2-3x do měsíce, pravidelně od září-října 2012.
Poptávám přepravu tahače návěsů
Poptávám dopravu tahače návěsů MAN 6x2 z Dortmundu (D) - Valašského Meziříčí (podvalník).
Poptávám přepravu kola do Holandska
Poptávám přepravní společnost pro přepravu kola ze Zlína do Holandska - Amsterdam. V druhé polovině srpna. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám přepravu nábytku
Převézt z Otrokovic, sídl.Trávníky-ul. Hlavní 1254,(činžák za Albertem) do Tlumačova a Zlína Lesní ulice dne 28.7.2011 asi od 8.30 hod sedací soupravu a sestavu skříněk stěny. Sedačka je rozkládací asi 200 cm a v sestavě je větší skříň, ostatní tři skříňky jsou korpusy rozložitelné. Nakládání bude zajištěno. Datum 28.7.2011 je závazný.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Poptáváme kusovou přepravu (1 paleta do 500 kg) do Běloruska, Minsk. Nakládka v ČR - Slavičín.
Poptávám přepravu europalet
Poptávám přepravu dvou euro palet o celkové váze 280 kilo. Místo nakládky: Pneuform a.s., Kroměřížská 134, 768 24 Hulín Místo vykládky: Green Tread Oy ldt, Luostarinkatu 16, 21100 Naantali, Finland. Prosím o nacenění přepravy a termínu doručení.
Poptávám kalkulaci na přepravu zásilky
Dobrý den, prosím o stanovení ceny přepravy pro zásilku: balík (oválný) průměr 85 cm, šířka 20 cm, váha 8 kg. Adresa nakládky: Růžďka 75, 756 25 Růžďka, okres Vsetín. Adresa doručení: CS DIGI TV BRNO, Jihlavská 2, 664 41 Troubsko. Nakládka možná ihned. Já cenu pouze poptávám pro svého známého, prosím o tel. na moje číslo, níže uvedené ...
Poptávám přepravu plynového kotle
Sháním přepravu plynového kotle vážícího 90 kg, z Benešova u Prahy-do Holešova-okres Kroměříž 76901. Přepravné hradí příjemce, doba dodání-stačí do 5 dnů
Poptávám kontejnerovou zahraniční přepravu
Poptávám kontejnerovou přepravu do Austrálie 2x40 food do Brisbane. Kontejnery se nakládaji v Srbsku Bělehrad. V krajním případě se budou nakládat v okr. Uh.Hradiště.
Poptávám přepravu zboží Itálie - SR
Hľadám: prepravu tovaru mramorové platne 8 - 10 ks Hmotnosť:- 3 - 5 ton Trasa: - Verona, Taliansko - Trenčín, SR začiatkom októbra 2010 - prosím uviesť cenu pre 3 tony a 5 ton - pred dovozom potrebné naložiť na Slovensku stojan na dosky (nezaberá miesto, váha 60 kg) - prosím kontaktovať e-mailom
Poptávám přepravu unimobuňky
Dobrý den. Potřebovala bych přepravit unimobuňku z Holešova do Kroměříže, celková trasa cca 50 km. V případě, že by bylo možné tuto službu provést, chtěla bych vědět přibližnou cenu služby a v jakém časovém horizontu by jí bylo možné provést. Děkuji.
Poptávám pravidelnou přepravu zboží
Mám zájem o pravidelnou přepravu 1x týdně v úterý večer z obce Morkovice-Slížany,okres Kroměříž do Prahy,Průmyslová ulice.Jedná se zatím o 1 paletu,auto s čelem,v letních měsících chlazené,teplota by neměla přesáhmout 20°C.Prosím cenové nabídky.
Poptávám přepravu mrazáku
Poptávám - přepravu mrazáku 60x60x140 cca 50 kg z Chomutova do Hulína. Nabídku s cenou prosím obratem, přeprava možná během cca týdne.
Poptávám zahraniční přepravu
Hledám autodopravce, který dopraví 200 kulatých balíků slámy z ČR do Rakouska. Výška kulatého balíku je 120cm šířka je 130 cm. Místo nakládky Dolní Kounice, místo vykládky Wilhelmsburg.Datum uskutečnění, nejlépe do týdne.
Poptávám autodopravu
Poptávám dopravu 4 kusu kol na osobní vozidlo z Liberce do Zlina.
Poptávám zajištění dopravy
Poptávám dopravu z Okříšek u Třebíče do Zašové u Valašského Meziříčí. Termín: pondělí, 4.1. 2009, asi 12 palet, 1OOO kg.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji doručit pas ze Zlína do Velké Británie - letiště Gatwick.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.