Poptávám zahraniční přepravu
Hledám autodopravce, který dopraví 200 kulatých balíků slámy z ČR do Rakouska. Výška kulatého balíku je 120cm šířka je 130 cm. Místo nakládky Dolní Kounice, místo vykládky Wilhelmsburg.Datum uskutečnění, nejlépe do týdne.
Poptávám autodopravu
Poptávám dopravu 4 kusu kol na osobní vozidlo z Liberce do Zlina.
Poptávám zajištění dopravy
Poptávám dopravu z Okříšek u Třebíče do Zašové u Valašského Meziříčí. Termín: pondělí, 4.1. 2009, asi 12 palet, 1OOO kg.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji doručit pas ze Zlína do Velké Británie - letiště Gatwick.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.
Poptávám přepravu zařízení domu z Nizozemí
Poptáváme přepravu vybavení domu z Nizozemí. Jedná se o vybavení o objemu cca 40m3 179; + 2palety stavebního materiálu. Přeprava by měla proběhnout ve 29. - 30. týdnu. Adresa v NL: 7722 WC DALFSEN Cilova adresa v CR: 687 07 TUPESY Predem děkuji za zaslaní cenové nabídky. Monika Albrechtova
Poptávám přistavení  kontejneru
Poptávám kontejner na suť na 2m3
Poptáváme přepravu zboží do Maďarska
DIBP (diisobutylftalát), 4 sudy cca 200kg na paletě, gross do 1t. Nákladka Otrokovice, dodáno Budapest HU. ADR-CLASS 9, UN CODE 3082,PACKING GROUP III
Poptávám pronájem plošiny
Hledám pronájem plošiny včetně řidiče do 15m Zlín
Poptávám přepravu z Itálie
Poptávám dovoz zásilky z Itálie, bedny rozměrů70x50x20cm o hmotnosti 23kg z Itálie (město Pianezza, kód pošty 10044, v regionu Torino)? Jde o elektrické zařízení a termín nespěchá. Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu námořního kontejneru
Dobrý den, chtěl bych poslat namořní kontejner ISO 20 z Čech do Austrálie.
Poptávám přepravu dvou kartonů obuvi
Poptáváme dopravu dvou kartonů obuvi, po 15 kg (0,1 kubiku) z Barlety IT (70059) buď do Verony (IT) do pátku 10 hodin nebo do Zlína do 17.12.2008.
Poptáváme kontejnerovou přepravu
Poptáváme kontejnerovou přepravu štěpky - 90 prm z Kyjova do Vídně. Frekvence 2 kamiony týdně - do budoucna kamion denně. Začátek přepravy ihned.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Poptávám dopravu kusové zásilky. 66 - 70 kg. Z obce Milevsko do obce Zádveřice.
Poptáváme kontejnerovou přepravu do Sydney
Poptávám informace na mezinárodní kontejnerovou přepravu z ČR do Sydney, Australie, lodní přeprava. Prosím o přehled cen za malý kontejner a také 15 kubických metrů na této trase. Bylo by to z Uherského Brodu do Sydney.
Poptáváme přepravu paletové zboží
Poptávám cenu za nakládku a dovoz zboží na paletě 120x80x57, váha 90 kg z Klenčí pod Čerchovem do Kroměříže.
Poptáváme přepravu kontejnerů z Číny
Firma REKORD MT s.r.o. hleda spediční služby: Nabídněte přepravu kontejnerů z Číny (Port Ningbo ) do ČR . Kontejnery 20'' cca 1-2 mesíčně.
Poptáváme odvoz stavebního odpadu
Poptávám odvoz komunálního odpadu ze stavby v Brně.
Poptávám nákladní autodopravu
Poptáváme nákladní autodopravu v Moravskoslezském kraji na odvoz zásilky, cca 1 tuna.
Poptáváme přepravu do Běloruska, 300 kg
Poptáváme přepravu zboží s elektrotechnickým materiálem z ČR (Kroměříž) do Běloruska (Minsk). Jedná se o 2 palety s rozměry (délka x šířka x výška) 120x80x80, brutto váha je 300 kg.
Hledáme přepravce zboží do Běloruska
Hledáme přepravce zboží do Běloruska. Jedná se o plastové výlisky, dvakrát do měsíce. Máme zájem o návěsy o kubatuře 90 kubíků a více.