Poptáváme přepravu zásilky
Poptávám cenovou nabídku na přepravu 1 palety /800kg/ z Prahy do Kaplice cca 2x měsíčně.
Poptáváme pravidelnou spedici z Indie
Hledáme mezinárodní spedici na dlouhodobou spolupráci při dopravě zboží z Indie do ČR via lodní dopravu. Bude se většinou jednat o malé zásilky do 500 kg. V tuto chvíli poptáváme první dopravu. Děkuji za nabídky.
Poptáváme zahraniční přepravu
Poptáváme dopravce pro zajištění přeprav z 50-075 Vroclav Polsko do Pardubice CZ. Cca 10 souprav 120m3 týdně.
Poptávám  přepravu v souladu s ADR
Poptávám přepravu 8 sudů REFLEXOL a 12 sudů GUMOASFALT z Pardubic do Žamberka v souladu s ADR.
Poptávám přepravu drůbeže
Poptávám přepravu drůbeže. Celá ČR.
Poptávám zahraniční přepravu 2 ks palet
Poptávám přepravu nákladu koncem září (2 palety , cca 500kg).Karlovy Vary-(CH)Lipperswil .
Poptávám přepravu kusové zásilky
Poptávám dopravu balíčku, Kyjev - směrovací číslo 03151. Balíček 0,50 kg,10x15x7.
MAKEDONIE; Mezinárodní doprava
EURO TRANS se zabývá mezinárodní dopravou a spedicí již od roku 1995. Spolupracuje s mnoha mezinárodními společnostmi Pracuje v oblasti mezinárodní přepravy (silniční, námořní, železniční, letecké). Oddělení nákladních vozů zahrnuje 20 vlastních a spolupracujících vozidel různých rozměrů, také plošiny pro přepravu kontejnerů, chladírenské ...
BELGIE; Přeprava 20t nákladu
Prosím o sdělení ceny transportu po silnici z Rotterdamu v Holandsku do místa doručení Piraeus v Řecku - 1 kus stroje - celková váha 20 t, rozměry délka 8.50 x šířka 2.30 x výška 2.95 m. Naložení a vyložení jeřábem. Přeprava může být uskutečněna megatrailerem. Přepokládaný termín přepravy uprostřed září 2009. Prosím o uvedení Vaší co nejvíce ...
KEŇA; Spedice
Bestlines express je přední spediční firma v Keni. Zabýváme se leteckou a námořní dopravou, přepravou, kurýrními službami a doručováním až do domu. Hledáme partnera pro spolupráci v oblasti spedice.
Hledáme rozvozce cukrovinek
Hledáme rozvozce Hořických trubiček, oplatek, trojhránků do regionu Praha,Brno,Ostrava,České Budějovice,Plzeň, který již má svou klientelu na rozvážku trvanlivého pečiva. Vyžadujeme solidnost a spolehlivost, nabízíme procenta z prodeje.
Poptávám přepravu kontejnerů
Poptávám přepravu 40´ kontejneru OPEN TOP z Děčína do Indie, CIF Nhava Sheva (oblast Bombaje). Přepravovaly by se hliníkové tyče, trubky, profily, ve svazcích, 6 metrů dlouhé, hmotnost zboží bez obalů ca. 22 500 kg. Plánovaná nakládka v Děčíně asi v polovině října 2009.
Poptávám převoz lednice
Poptávám převoz kombinované lednice z MĚLNÍKA do Jindřichova Hradce. Rozměry 60x64x180 váha cca70 kg .
GHANA; Obchodní agent
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Chtěli bychom se stát agentem dodávek / příjemcem všech příchozích nákladů z vaší země do Ghany. Byli bychom zodpovědni za celní odbavení, přepravu, uskladnění, doručení až do domu a přepravní logistiku v zastoupení příjemce zboží.
Poptávám autodopravu
Poptávám převoz sprchového koutu z Předklášteří (Brno-venkov) do Liberce 30 do 3dnů. Prosím o zaslání cenové nabídky.
Poptávám nákladní autodopravu
Nákladní autodoprava. termín dopravy (nakládka i vykládka):6.8.09, nakládka v cca 7 hodin, váha přepravovaného materiálu 1300 kg, předmět dopravy : skříně o rozměru výška 60 cm, hloubka 60 cm, šíře 120 cm, celkem 39 ks, místo nakládky:Dolní Újezd u Litomyšle PSČ: 569 61 , vykládka Praha 6 - Dejvice PSČ: 160 00
KEŇA; Spedice
Jsme spediční firma s centrálou v Nairobi v Keni. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám přepravu
Poptávám přepravu plazmové televize v originál balení z Havířova do Kunratice u Cvikova (Liberec). Kdykoliv od 28.7.2009. Sdělte podmínky a cenu.
SRBSKO; Logistika
Jsme malý poskytovatel logistiky. Od roku 1997 sídlíme v hlavním městě Srbska - Bělehradě. Našimi hlavními aktivitami jsou: mezinárodní kamionová a kontejnerová doprava a další logistické služby na vyžádání. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se společnostmi stejné velikosti. Obrovské společnosti nejsou cestou, jak začít podnikat!
PÁKISTÁN; Přeprava zásilek
Jsme přepravci nákladů po celém světě a odbavujeme zásilky do / z. Máme zájem o obchodní spolupráci.
INDIE; Přeprava nákladů, celní odbavení
Hledám klienty pro přepravu nákladů a celní odbavení.
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní vozy, ...
Poptávám převoz závodního stroje
Poptávám převoz závodní buggy velikosti autokrosového speciálu z Londýna do Prahy v termínu 15.7.-20.7. 2009.
Poptáváme přepravu odpadu
Poptávám nákladní dopravu. Potřebuji přepravit větší množství odpadu. Okres Benešov.
Poptávám převoz zásilky
Poptávám převoz ledničky z Plzně do Ostravy a kolik by stála tato služba?Děkuji moc za nabídky.