Poptáváme pravidelnou přepravu zboží
Obchod s obklady, sanitární keramikou hledá partnera pro zajišťování transportu zobží ke klientům. Jedná se o rozvoz palet (cca 20 palet/měsíc, 1paleta 600-800 kg, většinou jsou závozy po 1 paletě, vyjímečně 2), rozvoz by se týkal jak k klientům byznysovým tak osobám privátným (je tedy třeba aby bylo auto vybaveno zadní hydraulickou nákladní ...
Poptávám přepravu zboží
Potřebuji zajistit dopravu 4 kusů hliníkových lišt. Doprava z Brna do Ostravy. Váha balíku asi 15 kg, rozměr 5x10 cm délka 6 metrů. Prosím o sdělení jak dopravu objednat a jaká bude cena.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu točířské hlíny z Jaroměře do Ostravy. Jedná se asi o 200 až 500kg, balena po 10kg.
Poptáváme autodopravu v Ostravě
Poptáváme autodopravu v Ostravě.
Poptávám převoz kiosků
Poptávám převoz 3 kusů kiosků (1 do 500 kg), úložný prostor 2x7. Je třeba auto s hydraulickou rukou. Z Kostelece nad Labem do Ostravy. Termín: 24. 11 - 28.11. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu piva z pivovaru Polička do Ostravy. Naložení v Poličce, místo určení Ostrava-Poruba. Pravidelná spolupráce 1-2x měsícně možná.
Poptávám autobusovou dopravu do Lvova
Poptávám autobusovou dopravu z Ostravy do Katowic do Lvova.
Poptáváme přepravu nákladního přívěsu
Poptáváme přepravu nákladního přívěsu PANAV TS 3 18 z Prahy do Ostravy. (zapojením za nákladní automobil, vhodné pro dopravce, ktery jede např. při zpáteční cestě prázdný)
Poptáváme pravidelnou přepravu vápence
Poptáváme dopravu VL vápence pro naše obalovny v Zádveřicích, Valašském Meziříčí, Šenově, Starém Městě u Frýdku-Místku a v Ostravě-Kunčicích ze Štramberku. Roční objem < 10.000 tun. Termín 3/2007-12/2007 nerovnoměrně rozložené.