Poptávám přepravu zásilky do Moskvy
Poptávám expresní dodání balíku 20 kg brutto do Moskvy. Termín 14.6.-15.6. Prosím cenu přepravy Tišnov (66601) - Moskva ( 117939).
Poptáváme kontejnerovou přepravu v ČR
Poptáváme kontejnerovou přepravu (min. 70 kubíků) z Bruntálu do Opavy, 2x měsíčně. Pro Moravskoslezský kraj.
Poptávám přepravu palet písku, 5 tun
Sháním vytěžovací firmu, která má vozidla s hydraulickou rukou nebo plošinou, na zítřek (29.4.2008). Nakládka Česká Lípa - vykládka Rotava. Jedná se o palety písku (5 tun).
Poptávám subdodávky na zemní práce
Poptávám spolupráci se stavebními firmami, fomou subdodávky na zemní, výkopové, bourací práce a přeprava sypkých stavebních materiálů
Poptávám přepravu kusové zásilky, 125 kg
Poptávám přepravu bedny 180x60x60, 125kg.Vilémovice,okr.Blansko - Cheb.
Poptávám přepravu stromů do Rakouska
Poptávám dopravu Avií, jedná se o přepravu vzrostlých stromů 170 cm o hmotnosti 1075 kg ze Zářičí do Rakouska.
Poptáváme přepravu cihel ze SR do ČR
Poptáváme přepravu cihel, váha 24 t, místo nakládky Gbely (908 45 - Slovensko) Místo vykládky Ivančice (664 91 Česká republika). Termín vývozu ihned
Poptáváme přepravu 5 tun zboží v ČR
Poptávám autodopravu 5 tun, 12 paletových míst. Místo nakládky Bošovice, místo vykládky Mnichovice. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám vytěžovací službu
Dobrý den sháním vytížení na dodávku W.Transporter a to kamkoliv a kdykoliv
Poptáváme vytěžování autocisteren
Poptáváme partnery pro spolupráci, kteří se zabývají vytěžováním (případně spedicí). Jsme firma, která přepravuje motorové a průmyslové oleje autocisternami z Polska do Německa, do okolí Hamburku, Hannoveru a Mnichova. Objem cisteren je cca 32000 litrů. Poptáváme vytížení těchto cisteren při zpátečních cestách, tj. z Německa do Polska, případně do ...
Poptáváme přepravu kontejneru
Poptávám přepravu kontejnru o rozměrech: šířka-2450mm,délka-6060mm,výška-2750mm. Přeprava se uskuteční dne 11.7.2007. Místo nakládky: 7:00 hod. Veselí nad Lužnicí, místo složení: Kouřim (okr.Kolín).
Poptáváme nákladní autodopravu
Poptáváme AUTODOPRAVU s hydraulickým ramenem do 3,5t (5t) Termín cca 8.-11.6.2007, po Brně. Z ul. Veveří do Pisárek na Libušinu třídu.
Poptáváme realizaci prací na stavbách
Pro stavební práce na stavbách v okolí Brandýsu nad Labem hledáme firmy s tímto zaměřením: - komunikace - sadové úpravy - podlahy vlysové a parketové, PVC - lešení - skládka stavební suti a výkopové zeminy - autodoprava + bagr, traktorbagr, čelní nakladač - dále hledáme ubytování pro stavební dělníky v Brandýse a blízkém okolí
Poptáváme přepravu 24 tun profilů
Poptávám přepravu 7 metrových profilů, 24 tun z Malých Svatoňovic do Brna do pátku. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme přepravu 6t materiálu do SR
Poptáváme autodopravu na Slovensko, jedná se o přepravu 6t materiálu ve svítcích . Moravskoslezský kraj. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme přebalení zboží do menších krabiček
Sháníme firmy, které se zabývají přebalováním zboží. Potřebujeme zboží z větších krabic rozdělit do menších krabiček.
Poptáváme dopravu 3 palet ze SK do Brna
Poptávám dopravu 3 ks palet o celkové hmotnosti 3000kg ze Zlatých Moravců, SK do Brna.
Poptáváme přepravu nábytku z Brna do Prahy
Hledáme firmu, kteřá by přepravovala nábytek - sedací soupravy z Brna do Prahy k zákazníkovi.Prosím o zaslání ceníku.
Poptávám odvoz nábytku z Hodonína do Dánska
Poptávám odvoz nábytku do Dánska , trasa.- Hodonín - Odense- -Dánsko Prosím o zaslání cenové nabídky.
Sháním nákladní autodopravu
Sháním autodopravce na přepravu 4 palet (5900kg) z Losiné (okres Plzeň) do Krásenska (okr. Blansko). Spěchá! Kontakt pouze telefonicky.
Výběrové řízení  na přepravu zboží Ytong 2007
Xella Porobeton CZ, spol. s r.o. se sídlem ul. Vodní 550, 664 62 Hrušovany u Brna vyhlašuje výběrové řízení a vyzývá všechny dopravce k podání nabídek na „Realizaci přepravy zboží Ytong v roce 2007“. Zadávací dokumentaci si vyžádejte na adrese boris.rada@xella.com, tel: 547 101 129 nebo ji naleznete ke stažení na www.ytong.cz. Na výběrové řízení ...
Hledám přepravce nákladu Plzeň - Lemgo
Hledám autodopravce: 1 .doprava 1 ks palety zboží - stavební materiál nakládka Plzeň ČR, vykládka 326 57 Lemgo - Deutschland. 2. doprava 1 kamion 24 tun pro přepravu palet - stavební materiál nakládka Plzeň ČR, vykládka 326 57 Lemgo - Deutschland.
Hledám přepravce na 1t oleje z Kréty do ČR
Dobrý den, poptávám přepravu 1 tuny oleje v barelech z Herakleionu (Kréta) do ČR. Prosím o cenovou nabídku na e-mail. Děkuji, Šigut Martin.