Hledáme dopravce zásilek do Německa
Mezinárodní doprava - Německo Poptáváme dopravce na mezinárodní kamionovou dopravu - občasné doručení zásilky (do 50 kg) do Německa. Požadujeme spolehlivost, serioznost, komunikaci. Nabídněte podmínky.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji přepravit balík o velikosti 2m x 1m z Plzně do Mladé Boleslavi. Co nejdřív. Děkuji.
Poptávám tuzemskou nákladní přepravu
Potřebuji převézt z firmy Rockwool v Bohumíně 5 balíků izolace o celkové váze 40kg a objemu 0,5m3 do firmy Klima Prachatice. Zajímá mě cena přepravy.
Poptávám přepravu palet
Potřebuji odvézt 161 ks palet o rozměru 1 200 x 800 x 850 mm (výška). Je možné dát i tři na sebe - plachta není nutná. Odvoz dne 11-12.5.2010 z Plzně do Zeleného Háje u Chebu. Potřebuji hradit pouze jednu cestu - vytížení zpět je nutné si zajistit. Děkuji za nabídky
Poptávám přepravu materiálu ze SR
Potřebuji přepravu materiálu z Bratislavy do Kuřimi kmotnost cca 600 kg
PÁKISTÁN; Spolupráce - spedice
Pracujeme pro spediční společnost asi 3 roky a hledáme nejlepší příležitost v Pákistánu pokud jde o logistickou kancelář v Sialkot. Chceme založit společnost pro obchodní spolupráci. Doprava zásilek po vodě i vzduchem.
Poptávám zahraniční přepravu
Poptávám dopravu materiálu, vana/sklopka 25t nebo více, způsob - volně loženo SK Nitra – CZ Domažlice a SK Nitra – CZ Český Těšín Mám zájem o dlouhodobou spolupráci.
Poptávám nákladní přepravu
Hledám dopravce, který by mi převezl pingpongový stůl z Rudné u Prahy do vesnice Únějovice, která se nachází 3 km od vesnice Koloveč a Chudenice. Rudná -Únějovice je 120 km. Děkuji za odpoved´a za zaslání předběžné ceny. S pozdravem, P. Chudoba
Poptávám přepravu traktoru
Poptávám dopravu traktoru hmotnost 2800kg z Tábora do Turnova
Poptávám přepravu zásilky
Poptávám přepravu baliku 180\90\90 cm z Prahy do Mohelnic.
Poptávám přepravu  KB bloků
Poptávám dopravu 8 palet KB bloků z Prahy do Liberce.Spěchá Děkuji za nabídky. Kontakt: 725812812
Poptávám přepravu zboží z Německa
Poptávám PRAVIDELNOU přepravu: Popis: Oblečení Odkud: Německo, Kaiserslautern Kam: Česká republika, Praha Specifikace: Pravidelná přeprav, 2x týdně Množství: objem – 1 cm3, váha 100 kg Termín: pravidelně 2x týdně Platnost poptávky: měsíc Profil poptávajícího: firma z Českého Krumlova. Děkuji za nabídky.
Poptáváme nákladní přepravu
Poptáváme přepravu železných kroužků o váze 3,5 tuny v 10 trafobednách o rozměru 60x80x65 cm z Vlašimi do Králova Dvora - a zpět (popřípadě Králův Dvůr - Vlašim a zpět). Termín přepravy: 27.4. nebo 28.4.2010 Popis přepravy: z VLašimi 10 prázdných trafo beden /váha 500 kg/ , z Králova Dvora kroužky /váha 3,5 t /.
VIETNAM; Spedice
Jsme mezinárodní spediční služba, hledáme zákazníky, kteří importují nebo exportují přímo v přístavech HCM a VungTau.
Poptávám přepravu autodílu
Poptávám přepravu výfuku z vrakoviště v Ostravě do Prostějova. Výfuk ještě není zaplacený, je možné že ho i tak převezmete a dopravíte? Sdělte mi, prosím, cenu a podmínky přepravy.
RUMUNSKO; Dopravní služby - spolupráce
Jsme zasilatelská společnost z Rumunska a stále hledáme spolehlivé partnery. Jsme schopni poskytovat dopravní služby s několika typy nákladních vozidel od našich partnerů.
Poptávám převoz auta z USA
Sháním stěhování auta z USA,které se tam používá.Pobyt je se zelenou kartou. Auto-Mercedes tarý 2 roky. Prosím o sdělení podmínek dovozu, a používání při přestěhování zde v České republice.
Poptávám zahraniční přepravu přístroje
Poptávám přepravu: Popis: přístroj (rekuperační jednotka) Odkud: Velká Británie post code: PL6 7TL Kam: Slovensko, Palarikovo Specifikace: 100x60x35, váha 56 kg Množství: 1 ks na paletě Termín: flexibilní Platnost poptávky: měsíc Profil poptávajícího: firma z Českého Krumlova. Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu lednice
Poptávám přepravu lednice kombinované asi 70kg výška 170cm z Prahy do Dvora Králové. Prosím sdělte alespoň přibližně cenu dopravy.
Poptávám převoz uhlí terénním vozidlem
Dovoz uhlí do Krásné Studánky terénním autem (V3S, IFA a pod.) Sjezd po stráni travnatou cestou a po složení nákladu auto s náhonem jen na zadní nevyjede.
TURECKO; Přeprava potravin
Firma AKSUN Agricultural Products Co. hledá přepravní společnosti, které se zabývají dopravou potravin. Potřebuje mezinárodní dopravní společnosti, které mají dopravu, chladírenské sklady atd.
Poptávám přepravu 200 kg palet
Hledám dopravce, který mi převeze 200 kg paletu. Jedná se o trasu Kyjov-Františkovy Lázně. Cena dohodou.
Poptávám převoz nábytku v ČR
Poptávám stěhování obývací rohové rozkládací sedačky z Ústi nad Labem do Ostravy. Cenovou nabídku prosím do 22.4.2010.
TURECKO; Přeprava potravin
Poptávám dopravní společnost, která se zabývá přepravou potravin.
Poptáváme kontejnerovou přepravu kamene
Kontejnerová přeprava kamene 9 - 12 tun z Volduch u Rokycan do Plzně - Ledce. Nakládka zajištěna. Postup: prázdný kontejner složit na místě, cca do 2 dnů odvést naložený - 2x - 3x opakovat.